2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Kargom geldi nihayet. Bakın cicilerimize :)) kızlar bebek için havlu alırken içinin mermerşahi yani astarlı olmasına özen gösterin. Çünkü diğer havluların kaba yapısı cildine sert gelir. Ben hiçbiryerde bulamamıştım astarlı havlu. Bitek butikbebede buldum aldım hemen. Bu resimdeki o havlu işte.

Ayni durumdayim cnm
Gozumu acamiyorum hapsiriktan...
Burun kasintisi delirtecek beni
Tikanigim surekli
tıkık diolar evde artik bana
Bu kadar sumuk akinti nerden geliyor bilmiyorum
Bahar geldi basladik yine
Uyandigim anda basliyor hapsirmalar

aynen aynen sıkılıyorum milletin içinde sürekli hapşırıp burun silmekten:)

Hosgeldin aramizaaaa canim sukretki bugune kadar yatmiyodun bak 6 aydir yatiyorum senin azbkaldi bakkkk:)))))
aynen cnm bnde senin gibi dusunuyrm neyseki 3-4 ayim kaldi Allahin izniyle
artik hep buralardayim:)ayy napilir boyle yatarak simdiden sklmaya basldim evimin isini kendim yapamadikca yattik yerden millete laf anlatmak cok zor

Canim kilo onemli degil. Bebegin iyi olsun da. Arkadasim 26 kilo aldi hamilelikte. Dogumdan alti ay sonra 50 kiloydu. Emzirme donemi cok onemli. Abartmazsak veririz insallah
veririm cnm hic dusunmuyrm vermeyi zaten 15-20 kilo arasi vermis insanim:)sadece kilolarin beni dogumda zorlamasindan korkuyrm hayrlisi artik.tek dusuncem bebgim o ii oldugu surece ben her seye raziyim

Gunaydin kizlarr.
Ben hala sirt ustu cok rahat yatabiliyorum. Tv karsisinda da cogunlukla oyle yatiyorum. Artik bir tehlikesi var mi?
Valla canim ben gece bile o sekilde uyuyorum sola dogru yatmamiz lazimmis ama solda agrim oluyo saga donunce de sagda agri oluyo mecburen sirt ustu yatiyorum ben de

sıkıysa boşasın dünyanın en güzel şeyini taşıyorum ben maalesef dün öyle tembel tembel yattım akşam geldi hiç bişede değişiklik yok yüzüme baktı manalı manalı sonra hiç bişe demedi garibim neyse azcık sabretmeyi öğrensin

Catliyorummmm.
Kiskancliktan degil gobekten

Hayirrr.

maaleseff canımm bende de oldu göbekten değilde henüz bacakta oldu kasık kımına yakınn yerde

Offf bende de aynı. Göbeğimin hemen altında 3-4 çizik şeklinde

aynen cnm bnde senin gibi dusunuyrm neyseki 3-4 ayim kaldi Allahin izniyle
artik hep buralardayim:)ayy napilir boyle yatarak simdiden sklmaya basldim evimin isini kendim yapamadikca yattik yerden millete laf anlatmak cok zor
Yok yaa merak etme gecer vakitt az kaldi cnm. Tv karsisindayim genelde bide bu Telefonlar dan alllah razi olsun sikintimi aliyor. Is yapan yeterki olsun nasil ne sekil olduğu hicccc onemli degil Takma sana. Yeterki yapan birileri olsunn. Ben saldim gittii ne yapayim elden gelmiyor. Az kaldi iste cok sukur:)

Nörüyonuz bacılar haftasonu geldi tabi herkes kocasıyla romantizm peşinde
O değil de benim doğum çizgim oluşmaya başlamış. aşağıdan göbek deliğime kadar olan kısımda belirginleşmeye başlıyor. üst tarafta bişi yok daha.

bnmdee ama cok hafif henuz catlakta yok:)ama gecen ruyamda bir catlamisti boyle boydan boya nasil kotuuu

bi yanim bilgisayar bi yanm telefon,tablet cocugumuda radyasyona bogdum
safak saymaya devam,hafta sonlari cok mutlu oluyrm pteside ugurlu gunumuz 1 hafta daha geride kaliyor:)

Benim göbeğimin üstündede altındada belirgin cnm kahverengi çizgi şeklinde sanırım doğumdan sonra geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…