2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Nasilsiniz annisler vee minnaklarii ? Biz iyiyiz cok sukur temixlik yapiyoruz kocam supuruyo ben siliyorum falan iyi yani adamcagiz smdi isten geldi hemen temzlge basladi bnimlee

bi yaz günü akşamüstü, denize doğru ayakları uzatıp, esen hafif meltemle pina colada içtiğimi hayal ettim bi an Gerçi her türlü tatlı içki olur hatta su bile kabulüm
hayallerrrrr bende nasil ozledim:) ayy yaz gelsinde ne olursa gideri var

benimde var hafiif üstte yokta altta çoktan oluştu hemde :)

Nasilsiniz annisler vee minnaklarii ? Biz iyiyiz cok sukur temixlik yapiyoruz kocam supuruyo ben siliyorum falan iyi yani adamcagiz smdi isten geldi hemen temzlge basladi bnimlee

oh valla ne iyi ben bizimkine birşey yaptıramıyom gerçi açıkca demedim hiç ama ima ediyom ı ıh hiç yapacaklı durmuyo

Güle güle kullanın canım insan nasil mutlu oluyor bunları görünce. Sağlıklı,mutlu günlerde kullansin bebisin inşallah.

Kızlar kasiklarimda sancı var hafif bi yarim saat sonra tekrarladı sonra bi saat.sizce beklesem mi gitsem mi bilemedim.

ayağa kalkma yasagi gelmeden 1 gün önce minnosuma aldiklarim
gören erkek çocuğu sancak pek pembis almayı sevmiyorum bn:))
Jokere giderseniz ince battaniyeyi almanızı tavsiye ederim cok kullanışlı bişeye benziyor maviside var oglanciklar icin:)

Eklentiler

• 20150304_184537.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 20150304_184443.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 111
  • 20150304_184401.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20150304_184504.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150304_184514.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 117
benimde var hafiif üstte yokta altta çoktan oluştu hemde :)

oh valla ne iyi ben bizimkine birşey yaptıramıyom gerçi açıkca demedim hiç ama ima ediyom ı ıh hiç yapacaklı durmuyo
Ben hic yardim et demiyorum valla kendisi aliyor hemen supurgeyi baslio supurmeye silmeye anlayislidir kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…