- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.641
oh ne güzel valla anşlayışlı olmaya anlayışlı da pek sevmiyor yapmayı bende zorlamıyorum daha zor zamanlarıma saklıyorum isteme hakkımıBen hic yardim et demiyorum valla kendisi aliyor hemen supurgeyi baslio supurmeye silmeyeanlayislidir kocam
Ben belimden cok cekiyorum dun gece yarisi kalktm agladm resmen cok zor geciyor :-+oh ne güzel valla anşlayışlı olmaya anlayışlı da pek sevmiyor yapmayı bende zorlamıyorum daha zor zamanlarıma saklıyorum isteme hakkımınaapalım artık herkes farklı
Hosgeldinn :) iyi yaptin merhaba demekle sizede merhabamerhaba arkadaşlar ben 2014 haziran annesiyim yazdıklarını okuyup aldıklarınızın resimlerini görünce geçen yıl bu vakitlerim geldi aklıma bi merhaba demek istedim sizlere rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...
Hosgeldinn :) iyi yaptin merhaba demekle sizede merhabamerhaba arkadaşlar ben 2014 haziran annesiyim yazdıklarını okuyup aldıklarınızın resimlerini görünce geçen yıl bu vakitlerim geldi aklıma bi merhaba demek istedim sizlere rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...
Canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah bebisine.Ben kaç haftadır yatiyorum yattigim yerden sipariş verip tamamladım eksikleri.Erken Doğum riski,kalkamamak çok zor insan gönlünce gezip alamıyor alacağını. Neyse sağlıklı gelsinler de dünyaya doğunca bebislerimizle çıkar alırız bizde.ayağa kalkma yasagi gelmeden 1 gün önce minnosuma aldiklarim
gören erkek çocuğu sancak pek pembis almayı sevmiyorum bn:))
Jokere giderseniz ince battaniyeyi almanızı tavsiye ederim cok kullanışlı bişeye benziyor maviside var oglanciklar icin:)
aynen oyle cnm bnde ilk kez aldim onunda son dolasmam oldugunu bilmiyordumCanım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah bebisine.Ben kaç haftadır yatiyorum yattigim yerden sipariş verip tamamladım eksikleri.Erken Doğum riski,kalkamamak çok zor insan gönlünce gezip alamıyor alacağını. Neyse sağlıklı gelsinler de dünyaya doğunca bebislerimizle çıkar alırız bizde.
Tatlim ara doktoru yada git bence cokmu canini acitti yani siddeti neydi hafifmi
kasiklarindaysa bekleme cnm git.enfeksiyindanda olabilir bnmde oyle olmustu cnk
Gide
Ekmisin git bnce cnmm
Canim bence beklemeden git. Ne olur ne olmaz. Icin rahat etmis olur
cnm durumlardan bizide haberdar et .dr,a gittin mi gitmedn mi
Olsun annesi esmer de olsa senin kuzun olacağı için çok tatlı olacaktır emin ol.Doğru diyorsun canım,üzerlerine gore içimize sine sine alırız bizde artık doğduklarında.aynen oyle cnm bnde ilk kez aldim onunda son dolasmam oldugunu bilmiyordum
artik netten bakicam bnde 36.yi haftaya kadar kalkmak yok artik.
bosver canim bebislerimizle gezmek daha egleceli olcak ins.ohh uzerlerine bakarak aliriz:)
bende aldim cocuguma siyahlari bide babaya cekerde esmer olursa gorunmez icindebnde fazla sarisin bi sutlu cikolata bekliyorum Allahin izniyle
merhaba tecrubeli anne iyi oldu geldigin arada bir ugrayin sizin tecrubelere ihtiyacim varmerhaba arkadaşlar ben 2014 haziran annesiyim yazdıklarını okuyup aldıklarınızın resimlerini görünce geçen yıl bu vakitlerim geldi aklıma bi merhaba demek istedim sizlere rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...
Gecmis olsun canim cok sukur iyisiniz bebisinin de kilosu gayet iyi masallah merak etme sadece saglikli beslenKızlar çok sagolun, simdi geldim doktordan.Allahtan sansima uzman çok methedilen bi doktor nöbetçi kalmis.Sikayetimi anlattım, oglusuma baktı. Rahim ağzı kapalı zırh gibi çok şükür, uzunluğu 3,8 cm.Oğluşum gayet iyi.Enfeksiyonumuz tekrarlamış, akintim artmıştı zaten.O yüzden fitil ve hap verdi.Adalat a baslicam,bide erken Doğum riski nedeniyle her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri de vuralim eksik birşey kalmasın dedi.Bağırsaktaki parlaklık azalmış çok şükür. Ama oğluşumun kilosu bana düşük gibi geldi doktor amcamız iyi dedi ama.892 gr. 35 cm. olmuşuz.çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar.içim rahat etti en azından, iyki sizi dinleyip gittim çok sagolun.
Cok sukurr canim sevindim hersey yolundayms. Brnimde az once o aklima geldi. Ciger geliatirici igne kacinci haftada n itibaren yapiliyor bisey dedimi doktorKızlar çok sagolun, simdi geldim doktordan.Allahtan sansima uzman çok methedilen bi doktor nöbetçi kalmis.Sikayetimi anlattım, oglusuma baktı. Rahim ağzı kapalı zırh gibi çok şükür, uzunluğu 3,8 cm.Oğluşum gayet iyi.Enfeksiyonumuz tekrarlamış, akintim artmıştı zaten.O yüzden fitil ve hap verdi.Adalat a baslicam,bide erken Doğum riski nedeniyle her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri de vuralim eksik birşey kalmasın dedi.Bağırsaktaki parlaklık azalmış çok şükür. Ama oğluşumun kilosu bana düşük gibi geldi doktor amcamız iyi dedi ama.892 gr. 35 cm. olmuşuz.çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar.içim rahat etti en azından, iyki sizi dinleyip gittim çok sagolun.
ohh icimiz rahatladi cnm.hic endiselenme oglusun kilo alir daha zamani cok sen kendine iyi bakKızlar çok sagolun, simdi geldim doktordan.Allahtan sansima uzman çok methedilen bi doktor nöbetçi kalmis.Sikayetimi anlattım, oglusuma baktı. Rahim ağzı kapalı zırh gibi çok şükür, uzunluğu 3,8 cm.Oğluşum gayet iyi.Enfeksiyonumuz tekrarlamış, akintim artmıştı zaten.O yüzden fitil ve hap verdi.Adalat a baslicam,bide erken Doğum riski nedeniyle her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri de vuralim eksik birşey kalmasın dedi.Bağırsaktaki parlaklık azalmış çok şükür. Ama oğluşumun kilosu bana düşük gibi geldi doktor amcamız iyi dedi ama.892 gr. 35 cm. olmuşuz.çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar.içim rahat etti en azından, iyki sizi dinleyip gittim çok sagolun.
Çok şükür çok sağol canım. Daha dikkat edicem beslenmeme artik.Sağlıklı olsun da gerçi kiloyu takip nankörlük etmiş gibi olmayim.Gecmis olsun canim cok sukur iyisiniz bebisinin de kilosu gayet iyi masallah merak etme sadece saglikli beslen
Cok sukurr canim sevindim hersey yolundayms. Brnimde az once o aklima geldi. Ciger geliatirici igne kacinci haftada n itibaren yapiliyor bisey dedimi doktorKızlar çok sagolun, simdi geldim doktordan.Allahtan sansima uzman çok methedilen bi doktor nöbetçi kalmis.Sikayetimi anlattım, oglusuma baktı. Rahim ağzı kapalı zırh gibi çok şükür, uzunluğu 3,8 cm.Oğluşum gayet iyi.Enfeksiyonumuz tekrarlamış, akintim artmıştı zaten.O yüzden fitil ve hap verdi.Adalat a baslicam,bide erken Doğum riski nedeniyle her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri de vuralim eksik birşey kalmasın dedi.Bağırsaktaki parlaklık azalmış çok şükür. Ama oğluşumun kilosu bana düşük gibi geldi doktor amcamız iyi dedi ama.892 gr. 35 cm. olmuşuz.çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar.içim rahat etti en azından, iyki sizi dinleyip gittim çok sagolun.
Çok şükür canım içim rahat yatarim en azından sabahtan beri oylemi boylemi diye kurdum durdum kafamda.28.haftadan itibaren yapılıyormuş canim ciğer geliştirici iğne.Cok sukurr canim sevindim hersey yolundayms. Brnimde az once o aklima geldi. Ciger geliatirici igne kacinci haftada n itibaren yapiliyor bisey dedimi doktor
Çok sağol canım benim,inşallah alır teyzesi oğluşum kilo gerçi sağlıklı olsun da takmicam kiloyu inşallah.sorma su enfeksiyonlar bi bırakmadı pesimizi,sikayetlerinin kaynağı enfeksiyon dedi doktor.Ayrıca gerçekten meth edildiği kadar iyi bi doktormus herşeyimizle gerçekten ilgilendi.ultrasondada resmen ayrıntılı ultrason yaptı ciğer,böbrek,kalp,bağırsak,beyin,ayak,bacak,kol aklına ne geliyorsa baktı tek tek sağolsun.ohh icimiz rahatladi cnm.hic endiselenme oglusun kilo alir daha zamani cok sen kendine iyi bak
bu enfeksiyonlardan ne zmn kurtulcaz bakalimen iyiside 3.8 super masallah
bende adalete basladim.bebis icin ignelerede devam.bu arada ii dr.mus bak herseyinle ilgilenmis
Canim boyu da kilosu da iyi bence. Bende sali gunu gorecegim insallah kuzumuKızlar çok sagolun, simdi geldim doktordan.Allahtan sansima uzman çok methedilen bi doktor nöbetçi kalmis.Sikayetimi anlattım, oglusuma baktı. Rahim ağzı kapalı zırh gibi çok şükür, uzunluğu 3,8 cm.Oğluşum gayet iyi.Enfeksiyonumuz tekrarlamış, akintim artmıştı zaten.O yüzden fitil ve hap verdi.Adalat a baslicam,bide erken Doğum riski nedeniyle her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri de vuralim eksik birşey kalmasın dedi.Bağırsaktaki parlaklık azalmış çok şükür. Ama oğluşumun kilosu bana düşük gibi geldi doktor amcamız iyi dedi ama.892 gr. 35 cm. olmuşuz.çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar.içim rahat etti en azından, iyki sizi dinleyip gittim çok sagolun.
Yok canım bana son adet tarihine gore yapılacak,yarin yaptircaz inşallah.SAT 25 agustos benim... 27+5 iz yani.yapılabilir 28 hafta olmuş dedi.Sen haftaya yapacak sin ozaman degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?