2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ah canim benim de midem çok şişiyor...
Bir iki lokma yiyorum davul gibi oluyorum ama acayip de çok acikiyorum...
Mide yanmasina soda dene istersen benim en yakın arkadaşim sade soda
ilk aylarimda iciyordum ve iide geliyoru cnm ama simdi afedersin o bile geri geliyor reflu gibi

Kafanın altına iki yastık koy canım biraz ise yarıyor mide yanmasında.Tamamen yatar pozisyonda çok fazla yanıyor.

Canım korkma bence doktorunun bir bildiği vardır elbette.rahim ağzında açılma,incelme yada kısalma varsa erken yapıyorlar diye duymuştum.
baktim simdi netten 20,haftadan snr yapilabiliyormus sanirim.napalim her seyden panikliyrm:)

Dikkat ediyoruz elimizden geldiğin ce.yatışta etkiliyor sanki.bi ara çok yanmıştı benim.18. Haftalarda uyuyamiyordum..katlanamiyorsan Dr bi ilaç yazar sanirim

Selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım valla Bu gün hava çok güzeldi Aydın ds ilk kez evimizin balkonunda oturduk eşimle pazara falan gittik kaliteli bebek kıyafetleri battaniyeler falan var internetten çok ucuz 15 li pamuk ağız mendili 10 liraydı şok oldum maalı alayım da battaniye ve üç dört tane alt alıcam pazardan.

Ne guzel canim kaçırma , güle güle kullaninn :)
Havalar burda da günesliydi kaç gündür taa ki düne kadar , rüzgar başladı baya..
Tam mart havaları yaşıyoruz...:)

Dikkat ediyoruz elimizden geldiğin ce.yatışta etkiliyor sanki.bi ara çok yanmıştı benim.18. Haftalarda uyuyamiyordum..katlanamiyorsan Dr bi ilaç yazar sanirim
gaviscon verdi ama ouda her zmn kullanmak istemiyrm gece yatmadan once icicem zaten daha yeni hastanede basladilar gece ise yaradi yrndan itibaren sabahta icmeye baslicm

Cok sukur hayirli haberlerine cnm...
Bebisinde iyimis masaallah
Bana da 28. Haftada igneye başlayacak drum...
Kac tane vurulcam bilmiyorum daha

Oyy yakışıklı oğlan geliyor annesi ne yaparsın

Benim tam tersi oldu... Tüylerim çok yavaş ve az çıkıyor
Cnm benim ilk 3 ay erkek gibi uzadi soklardaydim
Simdi hicbisey yok alali bir ayi gecti bikac tane görünüyor
Zaten tuysuzdum ben
Gogus uclarim benimda karardi ve buyudu cok
Gobisimde de gobek deligimin yaridan yukarisi kara ve yukari cizgi var deligin tam yarim ay gibi alt yarisi beyaz ve asagi dogru cizgi yok...
Ne cinsim beya aaaa

Kizlar benimde cizgim olustu. Bir suredir dikkatimi cekiyor. Gogus uclarim epey once kararmaya baslamisti. Aci kahve gorunumunde simdi. Goguslerimde cok buyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…