2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hehe kandırmış seni oğlan
Önce tüy yapmış sonra kiyamamis..

Ama çizgi meselesi çok komik cidden
Benim gobus deliğim yok oldu bide..
Et parçasiyla doldu

Ay ne garipmis hamilelik

Kizlar benimde cizgim olustu. Bir suredir dikkatimi cekiyor. Gogus uclarim epey once kararmaya baslamisti. Aci kahve gorunumunde simdi. Goguslerimde cok buyudu.
Çok değişik geliyor ya aynada kendime bakıyorum...göğüsler iki beden büyüdü... Koyu kahve ,tabii üç çatlak var göğsümde küçük de olsa..karnımda delik yok artık ,upuzun kahve bi çizgi ..
Bu ben miyim yaa dedirtiyor resmen..
Allahtan belden aşağısi aynı kaldı yoksa bu ben degilim derdim

Canım ilk oğlumdada 4 doz vuruldum,bunda da 4 doz vurulcam ben.

allahım daha neler öğreniciiiizzz :))
Evet yaa oglan anasiyim aynen kaslarimi falan aldiriyorum 2 gun sonra yine ayni sey gicik oluyorum ya napalim oglus icin hep kuaforlerdeyim
canım hamilelikte geç çıkar tüyler die duymuştum ama benimde öncekinden daha hızlılılar maşallah, özellikle genital bölgem.. Hatta geçen Kaş aldırırken kadın şaşırdı, herkesinki incelir seninki artmış kalınlaşmış dedi :/ :)) karnıma da yağ sürdüğüm için orada tüyleniyo, ki ben kıldan tüyden nefret ederim lazerle ne kadar azaltmıştım oysaki

Ay genital bolgeyi deme hic canm cok hizli uzuyor ben cok tuylu degildim simdise 2 gun sonra tekrar uzuyorlar

Aynen canim benimde gogsumun altinda olustu catlaklar. Insallah gobegimde filan olmaz

İyigeceler kızlar bişey sorucamm benim kız iki gün çok az hareket ediyo bazen hiç hissetmiyorum bazı günlerde hiç durmuyo sabahtan geceye kadar hareket halinde normalmi sizce çok hareketli olması

bi yaz günü akşamüstü, denize doğru ayakları uzatıp, esen hafif meltemle pina colada içtiğimi hayal ettim bi an Gerçi her türlü tatlı içki olur hatta su bile kabulüm
off pına colada en sevdıgımden aksam aksam denız tatıl bı elınde de pına colada ozledım valla .

Kızlar şu saat oldu uyumak îstemiyorum çünkü her gece baldırıma kramp giriyo, çığlık atarak uyanıyorum. Dokunduğum yerde bi top oluşmuş oluyo, 2 dk sonra felan geçiyo, ama o 2 dk ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir :/

magnezıum ıcıyormusun ıyı gelıyor

Cnm gunde 1 corasprin icsen...
Kan sulandirir rahat edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…