2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin guzel anneler mutlu pazarlar,oglum ve ben kadinlar gununuzu kutluyoruziyi ki variz
Biz oglumla kahvaltimizi yaptik simdi de yatak keyfi yapiyoruz,erken kalkmak cok guzelmis

Günaydınlar hayırlı pazarlar tek tatil günüm gec kalkıcam uyucam diye sartlansamda kaçtı bi kere meret :)
Sizede günaydın kızlar,7 den sonra ne mümkün uyumak,resmen yorganla yastıkla savaşıyorum.Ama yok olmuyor uyuyamiyorum ne yazıkki geceler ayrı bir zor zaten.Neyse gecicek bu günlerde inşallah.

günaydın bütün anneler ve bebekler, Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun
biz yarın itibariyle 25. haftaya giriyoruz, Allahım hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Gunaydin guzel anneler mutlu pazarlar,oglum ve ben kadinlar gununuzu kutluyoruziyi ki variz
Biz oglumla kahvaltimizi yaptik simdi de yatak keyfi yapiyoruz,erken kalkmak cok guzelmis
günaydın canımmm ben ve minik tavşanım da uyandık ama babamız yatıyor hala kahvaltıyı beraber yapalım diye bekliyoruz ama bi bardak süt ve bir küçük muz yedirdim kızıma aç kalmasın die. çünkü beni tekmelerle uyandırdı

Sizede günaydın kızlar,7 den sonra ne mümkün uyumak,resmen yorganla yastıkla savaşıyorum.Ama yok olmuyor uyuyamiyorum ne yazıkki geceler ayrı bir zor zaten.Neyse gecicek bu günlerde inşallah.
ben de 2 kez kalkıyorum geceleri, o yüzden sabah ezanından sonra uyumak biraz zorlaşıyor. hayret 9da uyandım o da bi rekor benim için
Gün içinde uyuyabiliyo musun peki kuzucum?

ben de 2 kez kalkıyorum geceleri, o yüzden sabah ezanından sonra uyumak biraz zorlaşıyor. hayret 9da uyandım o da bi rekor benim için
Gün içinde uyuyabiliyo musun peki kuzucum?
Ben gece 3-4 kere uyaniyorum ve tekrar uykuya gecmem çok zor oluyor Gün içinde de uyuyamiyorum canım sadece uzaniyorum ayakta kalmamak adına. Çok yorucu olmaya başladı o yüzden bu aylar.

günaydın bütün anneler ve bebekler, Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun
biz yarın itibariyle 25. haftaya giriyoruz, Allahım hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
gunaydin cnm
bizde canim yarn 25.haftaya giriyoruz ins:)

Günaydın. Kizlar dogum sonrasi gogus ucu yaralari zor oluyor.ben cok cektim.bu gebeligimde bir ay onceden kremlemeye baslayacagm..iki sey onerildi. Biri e vitamini kapsülü bir digeri ise belle nipple nurture butter diye bir krem.ama bir ay once baslamak lazimmis. Sizinle paylasmak istedim ilk dogumda ben cok zorlandim.bin krem kullandim ama tabi dogum sonrasi lansinohda bunlardan biriydi ise yaramadi.

Oyyy cok gecmis olsun. Neye stres yaptin ki. Zona acılı bir rahatsizlik rabbim acil sifa versin
ilk kez cikmiyorki bende ne zamn stres olsam hic yoklugunu aratmaz.
hastanede fln kaldimya cnm ben.bebisi dusunurken illaki stres oluyor insan.napim bunada sukur ilacsiz gecircem yine

canım 700 lük.. ama doktoruna sor istersen ilaç benzeri konularda tavsiye vermek pek doğru değil
tamam canım teşekkür ederim doktoruma da danışırım genelde çoğu şeyi sormayı unutuyorum
ben 700 lük kullanıyorum cnm her gün içemiyorum midemi çok yakıyor. zaten balık da yediğimden 3 gunde bır falan alıyorum
sağol canım cevabın için ben hiç balık yiyemiyorum malesef ama rahatsız ediyorsa zaten hergün kullanmak zor yine de bi doktoruma sorarım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…