2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet çok zor oluyormuş 8. aydan itibaren kullanmak istiyorum bende ve faydalı olan hangisi karar veremedim e vitamini kapsülünü bende duydum işe yarar birşeyler yapalım yara olmadan

merhaba tecrubeli anne iyi oldu geldigin arada bir ugrayin sizin tecrubelere ihtiyacim var
mesela gunler cok cabuk geciyor fln deyin
bide en cok ne giycek bu bebisler yazin ???
tabikide elimden geldiğince yardım etmek isterim zaman gerçekten çok çabuk geçiyor kendinizi iyi hissedin diye söylemiyorum aslına bakarsanız şu anda geçirdiğiniz zamanın kıymetinide bilin evet kucağınıza almak çok muhteşem bi duygu ama benim kızım 9 ayını bitirdi bi saniye bensiz durmuyor duşa girmek bile lüks gözünüzü korkutmayayım ama :) nasıl olsa allahın izniyele sağlıklı sıhhatli alacaksınız kucaklarınıza çok acele etmeyin derim:)
ne giyiyorlara gelince ilk 2 ay zaten zıbın takımlarını kullanılıyor ama bence çok fazla almayın daha 9 aylık ama 2 koca hurç kıyafet kaldırdım çünkü çok çabuk büyüyorlar sadece 1 kere giyebildiği kıyafetleri var ama bolca kolsuz askılı badiler alabilirsiniz çünkü ağustosta en çok onlara ihtiyaç duyacaksınız şimdilik bu kadar:)

amiinn ins. bizde o gunleri gorelim Allahin izniyle.bilgiler icin tesekkurler.opuyrm kizini:)
Allah kolaylik versin saglikla buyut ins.

amiinn ins. bizde o gunleri gorelim Allahin izniyle.bilgiler icin tesekkurler.opuyrm kizini:)
Allah kolaylik versin saglikla buyut ins.
amin canım inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza bu arada tuza dikkat edin kızlar ben tansiyon sorunu yaşadım hamileliğimde erken doğum yapöak zorunda kaldım doğuma girdiğimde tansiyonum 25 ti allah korusun ne kadar az kilo okadar kolay doğum bilgilerinize:)

kızlar tavsiye edebileceginiz doğuma hazırlık yada bebek gelişimi ve psikolojisi konularında kitaplar var mı kitap almayı düşünüyorum Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını sipariş ettim daha elime ulaşmadı bunun dışında sizler neler okudunuz

kızlar birde devit3 isimli damlayı kullanan varmı ben 3 aydır kullanıyorum başka bir sayfada içinde paraben olduğunu yazmışlar bana bunu endokrin uzmanı vermişti ama doktorum 1 ay izinli ona da soramıyorum kullanınca da kullanmayınca da vicdan azabı çekiyorum na yapacağımı bilemedim bu damlayı bebeklere de veriyorlar çevrenizde belki dumuşsunuzdur bazı sağlık ocakları da ücretsiz dağıtıyor hamile ve bebeklere her ilaçta bişey çıkıyor ne yapacağız bilmiyorum

aynen canım ben bide özele gidiyorum bide ameliyat oldum has.de yattım hiç hesapta yokken maddi durum sıkıştı.. bakalım Allah rızkını verir yawrularımızın :) bende 14 tl görünce sasrdım bakalım kargo gelsin görcez nasıl bişey :) mayıs annelerinde bikac kişi almış iyi olduğunu yazmışlardı

magnezıum ıcıyormusun ıyı gelıyor
içiyorum canım, arada unutsam da.. Ama dün geceyi sorunsuz geçirdim înş hep böyle devam eder

Cnm gunde 1 corasprin icsen...
Kan sulandirir rahat edersin...
doktoruma bi sorayım canım saol

canım benim îki doktorumda muhakkak içmemi söyledi, ben günde 10 damla içiyorum

herkese mrb. kadınlar günümüz kutlu olsun bana da eşim hatırlattı valla bende unutmuştum bebişler nasıl anneleri benimki dünden beri özellikle gece çok hareketliydi sola dönünce soldan vuruyo sağa dönünce sağdan vuruyo düz yatıyom yine aynı dalga geçiyo resmen ama ben ona gösterrim bi doğsunda:):):)

geçmiş olsun cnm tekrar..bol bol kitap okuma fırsatı sana..iyi değerlendir.. :)

benim de göbek altından itibaren çizgim oluşmaya başladı..göğüslerim bayağı bir büyüdü ama hafif sarkık duruyor..kahverengi bölgesi kocaman oldu ve rengi çok koyulaştı...pek hoş görünmüyorlar bana

Evet yaa oglan anasiyim aynen kaslarimi falan aldiriyorum 2 gun sonra yine ayni sey gicik oluyorum ya napalim oglus icin hep kuaforlerdeyim
benim tüyler daha geç çıkmaya başladı...ayda bir kaş ve bıyığa gidiyorum..2 haftada orman olurdu :)

kızlar genıtal bolgenızde şişme varmı,bugun fark ettım
hem de ne şişme cnm..eski hali çarpı 3 oldu büyüklüğü :))))

cnm ben ayşe öner'in kitabını okuyorum..ntv yayınlarının gün be gün hamilelik kitabını aldım..adem güneş'in birkaç kitabını aldım sırada bekliyorlar ..tavsiye ederim...

günaydın güzel annişer..dün temizlik vardı 7.30 da kalktım..sağolsun kadın mis gibi yaptı gitti her yeri allah razı olsun..bugün acısını çıkardım 10.30 kadar uyudum.. iyice depolamak istiyorum uykusuz kalacağımız günler aklıma geldikçe...hava kapalı ve yağmurlu bugün izmirde ..tam evde oturmalık..hepinizi kocamannnnn öpüyoruz oğluşumla...

doktorumla daha doğum hakkında konuşmadım ama sezeryancı yani size sormak istedim şimdi 5 sene önce kist ameliyatı oldum nerdeyse sezeryan kadar açtılar normal doğum yapsam ıkınma esnasında açılma falan olur mu ki

g
gunaydin cnm tekrar sagol.sagim kitap solum pc hatta simdi netten kitap siparisi veriyordum:)artik oturarak yapilicak tum aktivitelri gerceklestrmeyi dusunuyrm:)bizde kizimla seni ve oglusunu opuyrz

cnm bn su anda DR.Harvey Karp'in Mahallenin En Mutlu bebegi ni okuyrm daha cok kolik bebeklere nasil bakilir,geleneksel yontemlerden bahsediyor.simdide Ayse Oner'in hamilelik,dogum ve bebek bakimi kitabini almayi dusunuyrm bunun disinda aylik bebek dergilerine bakiyrm cnm

canım bana da endokrin uzmanı tahlil yaptırdı ondan sonra verdi günde 20 damla kullanıyorum doğumdan sonra da kullanacağım sanırım umarım paraben yoktur reçetede öyle bişey de yazmıyor zaten

O zaman bi TK.da olsa alalım ordanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…