2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yokcanım benimde bakım ürünleri kaldı bebek bakım çantasıyla bnm göğüs kremleri fln.. onlarıda alırım bu iki hafta içinde bende 2 hafta içinde hazırlarım inşallah

CanimQUOTE="cilekli turtam, post: 39847230, member: 639090"]Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?[/QUOTE]
Canim benim doktorum kesinlikle icme dedi.icindeki tuz orani cok fazlaymis yuksek tansiyon ve bebege giden kan akisini yavaslatiyomus

Rain60 .!.:
Bazen ben de cok zorlaniyorum diyette kendimi cok kotu hissediyorum ac kaldikca

Cok aç kalmıyorum ben ama canımın istediği şeyi istediğim kadar yiyemiyorum o zorluyor, sofradan kendimi kazıyarak kaldırıyom vala [/QUOTE]
Diyet listem cok besleyici.hatte diyete basladiktan sonra kan degerim ve demirim yukselmis daha iyi ve saglikli beslenmisim.ama iki dilim ekmek olayi beni en cok sarsan.

CanimQUOTE="cilekli turtam, post: 39847230, member: 639090"]Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?
Canim benim doktorum kesinlikle icme dedi.icindeki tuz orani cok fazlaymis yuksek tansiyon ve bebege giden kan akisini yavaslatiyomus[/QUOTE]
en iyisi icmemek tesekkurler

Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?
canım nitrit ile nitrat olmayan soda dan iç meyvelileri içme. soda faydalı diye biliyorum mineral kaynağı- doğal su sonucta... günde 1 taneden zarar olmaz fayda olur bence

aa o kadarmi bagirtti seni ya
her seferinde yaygarayi basarsan kocacin inanmicak sonunda gerçekten dogururken
Ama bende anlamadmki sanci vuruyordu siddetli olmuyordu ama hemen geciyordu bu sefer bende gercekten dogurucam zannttm bos yaygara deildi yani :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…