- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.081
yok yok bidaha olmadi bnde ayni seyi dusundumAllah korusun ya daha 25inci haftadasin yalanci kasilmalardir onlar.. bidaha olmadi dimi?
AmiinnnnnÇok haklisin canım ama yatmak eziyet gibi,bebeğim için sabrediyorum bazen çok bunaliyorum hormonlar alt üst oldu iyice...Rabbim dayanma gücü versin hepimize.
Bende karindan devam ediyorum
Morartiyodum onceden o gecti artik ama kanatmaya basladim 2 gundur
Minik minik kaniyo pecete koyuyirum artik.
Bende senin dedigin gibi yapiyim ilac bendede bazen geri geliyo azda olsa
Bastirayim dedigin gibi canim
Carsamba kontrolum var sorucam doktora gebeligin sonuna kadar gobekten bi sakinca yoksa devam ederim bacak kol aciyomus.
Bide doktorum dogurana kadar igneyi kullanicaz dedi seninki bisey dedimi su haftada birak falan diye canimm
Hahaa:))ama sen benden 3 hafta ondesin canim 3 haftaya kadar bnmki de 13 olur kesin:))10 kilo da birseymi diyeyim bende sana :)))
Canim haftanin oldugu yerde zaten normal oldugu yaziyor masallah canimkızlar şimdi dr dan geldim 25+5 haftalığım 35 cm ve 835 gr kilomuz sizce nasıl ? yok mu yakınlarda doktora giden
cnm benım de şeker yüksek çıktı bıraz. 75 lik yaptırmıştım ben. diyet vericeklermiş diyetisyene gidicem. çok sıkı mı bu dıyet zor mu?
Ben de iğne oluyorum ama kanama yok henüz, yalnız iyice hassas oldu artık heryer delik deşik olunca karnımdan devam...
selam canim nasilsin
hakkaten yariladik gibi koskoca martida
Senin kargo geldimi cnm pijama almak için haber bekliyoruz senden
Hahaa:))ama sen benden 3 hafta ondesin canim 3 haftaya kadar bnmki de 13 olur kesin:))
seni çok iyi anlıyorum içim daralıyor .. bunalıyorum bugun bütün günümü uyuyarak geçirdim bakalım gece napacagım yelek falan örüyorum da onlar oyalıyor biraz beni Allah yardımcımız olsunÇok haklisin canım ama yatmak eziyet gibi,bebeğim için sabrediyorum bazen çok bunaliyorum hormonlar alt üst oldu iyice...Rabbim dayanma gücü versin hepimize.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Evet ya Allah nasip ederse 2 ay sonra geldi gelecek diye beklemeye başlarız.
Ben 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahugerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım
Ben 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahugerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım
Anladim canim bende balikesirde doktora gittigimde onceden birakacagimi (36) soylemisti ama burdaki (tokat) dr um sonuna kadar devam dedi de bide sana sorim dedim senin dr ne dedi diyeBastır canım, hem kanama olmaz hem ilaç geri gelmez.
Bende bacak-kol kullanmak istemiyorum.
Benim kendi doktorum 32-33'de keseriz iğneyi demişti ilk zamanlar sonra hiç konuşmadık o konuyu daha.
Doktoruma güveniyorum Ama benim içim rahat etmez o haftalarda keserse, kestirtmem muhtemel.
Başka doktorada gidiyorum arada, kendi doktorumun arkadası, o doğumdan 2-3 gün önce keseriz demişti geçen gün.
O konuda biraz karışığım canım anlıycan...
bende iyiyim canim çok sükür..
aynen saka gibi 2 ay kaldi
alisverise doymadim ama alcak biseyde kalmadi simdilik
sen tecrübelisindir bisey sorayim, özel bebekler için olan ates ölçerlerden kullandin mi kizinda veya kullanmayi düsünüyormusun?
Evde iki tane dijitalim var hani koltuk alti ölçenlerden ama bebek içinde özel alsam mi bilemiyorum..
Ben de 1haftada 2 aldim canim sen benden hizlisin:)) ilk hamileligimde 26 aldim canim bunda da o civar alirim sanirim ama gidiyor kilolar uzulme fazla aldim diye 6-7ay azicik tontis gezdim sadeceBen 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahugerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım
KIZLAR NASIL KİLO ALIYPRSUNUZ YA BEN 57 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞUANDA 59 KİOYUM BUANTILAR FALAN ÇOK ZORLADI MİDEM AMA ŞİMDİ İLAÇ İÇİYORUM CANIM NE İSTESE YİYORUMDA NEDEN ALAMIYORUM
Maşallah mı bilmiyorum ya bebek çok iyi diyor doktor ama korkuyorum kimse benim gibi değilAyyy maşallah şaka gibi, ilk 3 ay bende serumlarla beslendim, 5 kilo verdim ama 3 aydan sonra bulantılarım da geçince 7 kilo aldım.
Maşallah sana.
Canım kızımın doktoru en sağlıklısının civalı derece olduğunu söylemişti.
Ben hep civalı derece kullandım.
Bu kızımda da almayı düşünmüyorum.
cnm zaten yüksekmiş belli bir daha 100 lük yapmaya ne gerek var..benim de 144 çıktı..doktorum gerek görmedi 100lük yapmaya..maden seni bu kadar da etkiliyor yaptırma artık, direk diyet yapmaya başla derim sen bilirsin de..
Geçmiş olsun canım, benimde 50'lik 180 çıktı ve 100'lük yaptırdım malesef oda yüksek çıktı,
Beni çok aşırı etkilemedi içtiklerim, umarım sende rahat atlatırsın ve sonuçların bu sefer iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?