2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bastır canım, hem kanama olmaz hem ilaç geri gelmez.
Bende bacak-kol kullanmak istemiyorum.

Benim kendi doktorum 32-33'de keseriz iğneyi demişti ilk zamanlar sonra hiç konuşmadık o konuyu daha.
Doktoruma güveniyorum Ama benim içim rahat etmez o haftalarda keserse, kestirtmem muhtemel.

Başka doktorada gidiyorum arada, kendi doktorumun arkadası, o doğumdan 2-3 gün önce keseriz demişti geçen gün.

O konuda biraz karışığım canım anlıycan...

cnm benım de şeker yüksek çıktı bıraz. 75 lik yaptırmıştım ben. diyet vericeklermiş diyetisyene gidicem. çok sıkı mı bu dıyet zor mu?

Benim diyetim çok sıkı değil, aç kalmama fırsat olmuyor canım, ama azar azar hep,
mesela et-tavuk-balık hergün var biri, 100 gr.
Maksat tatlıdan sekerden uzak durmak. Ama istediğin seyi isteidğin zaman istediğin kadar yiyememek zor

Ben de iğne oluyorum ama kanama yok henüz, yalnız iyice hassas oldu artık heryer delik deşik olunca karnımdan devam...

Evet artık iyice hassaslastı karnımız bazen iğneyi batırınca zor enjekte ediyorum ilacı ama katlanıyorum seve seve...

Çok haklisin canım ama yatmak eziyet gibi,bebeğim için sabrediyorum bazen çok bunaliyorum hormonlar alt üst oldu iyice...Rabbim dayanma gücü versin hepimize.
seni çok iyi anlıyorum içim daralıyor .. bunalıyorum bugun bütün günümü uyuyarak geçirdim bakalım gece napacagım yelek falan örüyorum da onlar oyalıyor biraz beni Allah yardımcımız olsun

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?

Evet ya Allah nasip ederse 2 ay sonra geldi gelecek diye beklemeye başlarız.

bende iyiyim canim çok sükür..

aynen saka gibi 2 ay kaldi

alisverise doymadim ama alcak biseyde kalmadi simdilik

sen tecrübelisindir bisey sorayim, özel bebekler için olan ates ölçerlerden kullandin mi kizinda veya kullanmayi düsünüyormusun?
Evde iki tane dijitalim var hani koltuk alti ölçenlerden ama bebek içinde özel alsam mi bilemiyorum..

Ben 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahu gerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım

KIZLAR NASIL KİLO ALIYPRSUNUZ YA BEN 57 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞUANDA 59 KİOYUM BUANTILAR FALAN ÇOK ZORLADI MİDEM AMA ŞİMDİ İLAÇ İÇİYORUM CANIM NE İSTESE YİYORUMDA NEDEN ALAMIYORUM

Anladim canim bende balikesirde doktora gittigimde onceden birakacagimi (36) soylemisti ama burdaki (tokat) dr um sonuna kadar devam dedi de bide sana sorim dedim senin dr ne dedi diye

Canım kızımın doktoru en sağlıklısının civalı derece olduğunu söylemişti.

Ben hep civalı derece kullandım.

Bu kızımda da almayı düşünmüyorum.

Ben 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahu gerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım
Ben de 1haftada 2 aldim canim sen benden hizlisin:)) ilk hamileligimde 26 aldim canim bunda da o civar alirim sanirim ama gidiyor kilolar uzulme fazla aldim diye 6-7ay azicik tontis gezdim sadece

KIZLAR NASIL KİLO ALIYPRSUNUZ YA BEN 57 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞUANDA 59 KİOYUM BUANTILAR FALAN ÇOK ZORLADI MİDEM AMA ŞİMDİ İLAÇ İÇİYORUM CANIM NE İSTESE YİYORUMDA NEDEN ALAMIYORUM

Ayyy maşallah şaka gibi, ilk 3 ay bende serumlarla beslendim, 5 kilo verdim ama 3 aydan sonra bulantılarım da geçince 7 kilo aldım.

Maşallah sana.

Ayyy maşallah şaka gibi, ilk 3 ay bende serumlarla beslendim, 5 kilo verdim ama 3 aydan sonra bulantılarım da geçince 7 kilo aldım.

Maşallah sana.
Maşallah mı bilmiyorum ya bebek çok iyi diyor doktor ama korkuyorum kimse benim gibi değil

Canım kızımın doktoru en sağlıklısının civalı derece olduğunu söylemişti.

Ben hep civalı derece kullandım.

Bu kızımda da almayı düşünmüyorum.

yaaa bu cevabi hiç beklemiyordum :))
hala bulunur mu hiç rastlamadim civalilara :)
bende doktoruma sorayim bakim o ne dicek..

canlar çok şükür 100 lük yüklememde sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…