2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm doktorum dıyetısyene yonlendırdı. bide kaç şekerimi ölçmeye yarayan bı alet vericeklermiş bana. az yuksek çıkmış benım. bişi olmaz merak etme dedı. moralım bozuldu tabii biraz.
Canım daha hamile değildim.haziranda tedavi öncesi farkedildi sekerim varmış.çok tatlı yiyordum ama.o zamandan beri dikkat ediyor um.50 lık yükleme yinede sınırda 138 geldi. Canını sıkma.gliseri yiyeceklerden uzak duracsksin tmm. Erbil hoca glisemik index düşük yiyecekler int.bak yeme demişti:) zor ama imkânsız değil:) evlat sahibi olmak için herşeye değer inş az kaldı da

sen yaptırmadın heralde cnm hamılelıkte ? saol cnm bakıyorum hemen ama zaten dıyetisyene gidicem o bi liste verecek hem de boylelıkle çok kılo almamış olurum şimdiden 10 aldım zaten.. her serde bır hayır var derler ya..

Canım bi programdaki profesörü dinledimde kesinlikle onermiyo suni sanciyi bebegi sıkıntıya sokuyor dışarıdan müdahale edilen sancı demişti,kalp atışını ve solunumu nu etkiliyor ani düşüşler yasatabiliyor demişti.ayrıca ilk dogumumda evde kanamam oldu 38.haftada cahilligimle kimseye de demedim sabah saat 5 gibiydi.yattım uyudum sonra 8 de kalktigimda hafif sizi vardı kasiklarimda,annemler uyandı söyledim annem kızdı beni niye kaldirmadin diye dokuz da saat tutmaya başladık 7 dakikada bir sancim oldu ama çok canımı yakmiyofu hastaneye gittik 5 buçuk cm açılma var Doğum başlamış diye odama aldılar yatış yapıldı suni sanciyi taktılar bana daha yerinde duramafim bir saat sonra oğlumun kalp atışları düşmeye başladı kostura kostura sezeryana aldılar eşime bile kâğıt imzalatamadilar düşün yani.Ogun o prof.u dinleyince belki de suni sancı vermeselerdi boyle olmazdı dedim.

Günaydin kizlar

Merhaba 29. hafta (takvimim yarin degisir anca )
Allahim haftaya 30. hafta olmus olcaz, bu otuzlar hiç gelmicek gibiydi simdiyse yavas geçsin istiyorum
Ayyyy ne mutlu canım,bende bi kaç gün ertelemeli peşinden geliyorum ve ne yalan soyleyim geçsin istiyorum hergun sancı kasılma yüreğim agzimda...

Ayyyy ne mutlu canım,bende bi kaç gün ertelemeli peşinden geliyorum ve ne yalan soyleyim geçsin istiyorum hergun sancı kasılma yüreğim agzimda...

az kalmis sanada canim gel gel pesimden
ya malesef senin kasilmalarin cok oluyor insallah korktugun gibi geçmezde bebislerimize zamaninda kavusuruz

bende daha hiç olmadi kasilma bakalim ilk ne zaman yasicam

az kalmis sanada canim gel gel pesimden
ya malesef senin kasilmalarin cok oluyor insallah korktugun gibi geçmezde bebislerimize zamaninda kavusuruz

bende daha hiç olmadi kasilma bakalim ilk ne zaman yasicam
Benim dun sabah kahvaltida sancim oldu allahimm neydi o ole o telaslaaa geliyor galiba diye bagrmsm hatrlamyrm kocam anlatti allahtan gcti hemen

canım ben göbekten dik şekilde vuruyorum ama yavaş yavaş ilacı boşaltıyorum ki morarma yapmasın ayrıca doktor istediğim kadar göbekten devam edebileceğimi söyledi
Bende ayni sekilde yapiyorum canim anlamiyorum morarmiyo da kanatiyorum 2 gundur arada bi oluyo iste.
Bende gobekten yaparim ozaman alistim artik
Koldan vurmustum cok acimisti ve kocaman morarmisti.

Bizde 15 gün kaldık denize giremem gezemem diye son 3 güne kadar yaklaştırmadım adamı yanıma teyzemler arayıp soruyordu delimisin daha olmadımı diye biz anlaştık karışmayın diyodum
Haha iyi yapmmissn bnde yapamadgm balayinin acisini cikarticam bebis bi dogsunda gene gidicez ikinci baharimizi yasiycaz bebisle de zor olcak ama rn azindan hasta olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…