2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ohoo naptin kizz yeter okadar zaten cabuk buyuyorlar bebekler geri kalan kiyafetleri 0-3 3- 6 ay al bence bende oyle dusunuyorum

Sen aldın mı bilmiyorum ama kocaman oluyo takımlar ya
Bir de sık sık değiştirmemiz gerekirse :)
Yaz olacak ama yazın kısa kollu giyemezler sanırım daha çok küçüklerrrr:)

Biraz buyuk oluyor ama ne oldugumu anlamadan bir bakmssn 0-3 lerede sigmaz oluyorlarr hep yenidogan alirsaan cok para harcamak zorunda kalirsin cunku cok cabuk kuculuyorlar. gereksiz masrafa gerek yokk baska syler yaparsn bebegine dye dusunyrm ben

Hepsinide uzun kollu alma yarim kollu zibinlarda al cok fazla sicak llursa lazim olucaak

Biraz buyuk oluyor ama ne oldugumu anlamadan bir bakmssn 0-3 lerede sigmaz oluyorlarr hep yenidogan alirsaan cok para harcamak zorunda kalirsin cunku cok cabuk kuculuyorlar. gereksiz masrafa gerek yokk baska syler yaparsn bebegine dye dusunyrm ben
Yenidoğan bedenleri büyük bebeklere olmuyormuş birde arkadaşlar. 3-6aylık al dediler bana hep. Bol olsun dar olmasın daha iyiymiş.

aynen bende o durumdaym bidee oglustan utanyrm sanki goruyorms gbi sacma sapan triplere grdim ama mcbr istekli gbi davranmaya calsyrm adamn gozleri baskalarina kaymasn snraa
Bak bak bide rol yapıyo yetenekli hatunsun bide balayı olayınıza bittim bizde antalyadaydık balayında hangi oteldi sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…