2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben zaten kiyafet icin gitmek istiyorum bide geri kalan eksikler biberon emzik canta vs vs

Selam kizlar bayadir giremedim islerin yogunlugundan..
yarin kontrolumuz var bizimde bakalim insallah iyidir :))
bugun bide dikkatimi ceken bisey oldu. Kasigimda beze gibi biaey var endiselendim findik kadar

gecmis olsun cnm
senin bobreklerdeki sisme oanlari nasil cnm bende de varda
bide bnm sag soldan daha buyukmus,agri yapiyormu?ilac kullaniyor musun?hazir birini bulmusken sorayim dedim

Canım bende bebişim baskı yaptığı için sağ böbrekte şişme oldu ve insanın fizyolojik yapısı gereği sağ böbrek şişermiş. İlaç falan vermedi çünkü bebek büyüdükçe baskı artacakmıs bol su iç diyo sadece doktorum. Şu an 2-3 seviyesinde şişme. Zaten 3 olunca stand takılacak.

sanada gunaydinn ne guzel iste ben tekmelerinj yemekten gece surekli uyaniyorum dalga geciyor saga yatyrm vuruyo sola yatyrm vuruyo sirt usth yatyrm gene vuruyoo bj uyutmuyoo
keşke benimkîde beni uyandırsa, daha bikere oldu yüzümde gülümsemeyle uyandım, babası daha pıt pıt dışında bişi hissedemedi bile :)

gunaydin cnm
aman ii olsunda az tepiklesin:)
uyutmuyor benim cadi fazla tepikten:)
bende tepik istiyoruuuum :)

Ben biraz abartmis olcamki 2 ltreyi dun 1 saatte icmisim ama cok su midemi bulandiriyor sevmjyorum sirf agrim gecsin diiye iciyordm agrm falan gecti cok sukur allahim o nasil bi agriysa allahh dusmanjma vermesin
canım az az sık sık iç, suyu birden tüketirsen midede büyüme yaparmış haberin olsun

ayy çook güzrl canım bayıldım, peki markası ne? Bence fiyatı da çok uygun. Güle güle kullansın bebişin

Canım bence de sırt çantası en iyisi
Bebeği tutarken o sırtnda kolay olur.Ben kraftın sırt çantasını aldım çokta beğendim tavsiye ederim

çok geçmiş olsun dikkat et kendine tek gitmemeye çalış öle yerlere, yanına arkadasını felan almaya çalış Allah korusun bayılma durumları olabilir bende dun kan testi yaptırdım rutin olarak saglık ocagı istemişti, bendede geçen ayki testlerde demir eksikliğim vardı ama bu seferki testte 17den 114e yükselmiş ne iyi geldi anlamadım ama 3.ayımdan beri demir hapı kullanıyorum onun faydası oldu sanırım. demir hapları dediğin gibi kabızlık yapıyor ve dışkı rengini koyulaştırıyor. kayısı yiyorum bende bi kaç haftadır sabahları kalktığımda biraz iyi geliyor sanırım kabızlığa.

teşekkür ederim canımm sizlerede maşallah :))
biz ablama almıştık bebek çantası ama çok büyük olduğu için kullanışlı değil içini dolduramıyorum bide kendi çantamla beraber zor oluyor taşıması dedi bende ufak tefek bişey aldım evde hem sırt çantam hem de el valizi şeklinde küçük çantam var gunluk yerlere giderken bunu alırım kalmaya giderken diğerlerinide yanıma alırım die düşündüm canım ama tercih senin içine hangisi siniyorsa onu al olmadı ilerde başka alırsın kullanamazsan :))))

Maşallah canım kocaman olmuş. Ben de ptesi gidicem kontrole bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum...Güle güle güzel günlerde kullanın canım inşallah.
çok saol canım tşk ederim evet artık karnım hergun öne doğru gidiyor bende cevremdekilerde hemen farkediyor her goruslerine daha fazla buyudugunu. 1 haftada bile kocaman fark attı maşallah hepimizin bebişlerine inş sende iyi hbrlerle gelirsinn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…