- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.281
çok saol canım tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)))çok güzeller cnm hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
Geçmiş olsun cnm. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Valla ben ckk duydum memnun kalanlari ama kararsizim genede
Ben zaten kiyafet icin gitmek istiyorum bide geri kalan eksikler biberon emzik canta vs vscanım hersey var ama mesele aradığın seyi orada bulabilmek :)) çok çeşit var mesela biz ilk başta alt kata baktık bebek arabaları vardı bir sürü ama hiçbiri istediğimiz gibi değildi geri çıkıcaktık üst katada bakalım dedik tesadüfen orda bulduk bide bebek şekerleri, süslemeleri, oda süsleri aksesuarları çok var ama onlar için erken die almadım önce bebeğimin eksiklerini halledeyim kalan paracıklarla durumlara göre ıvır zıvır seyler alıcam oda süslemesi için :))))
Evtiçeriğinde de paraben falan yok yenidoğan için uygun bence düşünülebilir
Merhaba hosgeldinMerhaba bayanlar :)
İsimiz var valla bu haplardan neyseki az kaldi canimmaynen aynen :)
gecmis olsun cnm
senin bobreklerdeki sisme oanlari nasil cnm bende de varda
bide bnm sag soldan daha buyukmus,agri yapiyormu?ilac kullaniyor musun?hazir birini bulmusken sorayim dedim
aynen canım az kaldı.Allah ın izniyle sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah.İsimiz var valla bu haplardan neyseki az kaldi canimm
keşke benimkîde beni uyandırsa, daha bikere oldu yüzümde gülümsemeyle uyandım, babası daha pıt pıt dışında bişi hissedemedi bile :)sanada gunaydinnne guzel iste ben tekmelerinj yemekten gece surekli uyaniyorum dalga geciyor saga yatyrm vuruyo sola yatyrm vuruyo sirt usth yatyrm gene vuruyoo bj uyutmuyoo
bende tepik istiyoruuuum :)gunaydin cnm
aman ii olsunda az tepiklesin:)
uyutmuyor benim cadi fazla tepikten:)
canım az az sık sık iç, suyu birden tüketirsen midede büyüme yaparmış haberin olsunBen biraz abartmis olcamki 2 ltreyi dun 1 saatte icmisimama cok su midemi bulandiriyor sevmjyorum sirf agrim gecsin diiye iciyordm agrm falan gecti cok sukur allahim o nasil bi agriysa allahh dusmanjma vermesin
ayy çook güzrl canım bayıldım, peki markası ne? Bence fiyatı da çok uygun. Güle güle kullansın bebişinBen de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.
Çiciler pek bi güzel maşallah..iyi günlerde kullanın,saglicakla..bu aldığınız çantalar yerine ben spor bi sirt çantası almak istiyorum.yeterli olmaz mi? Gorumcem sığmaz diyor ama kullandığım cantalarda maş.valiz gibi benim.yada 2 tane aliriz .zaten esimde bende 1 çocuk 1 çanta taşımak zorundayız
Karar vermek ne zor.. Heleki hiçbirşey bilmemek..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine tek gitmemeye çalış öle yerlere, yanına arkadasını felan almaya çalış Allah korusun bayılma durumları olabilirGünaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.
Ay çok özür dİlerim tiksininen varsa ama bir bende mi böyle mersk ediyorum.
bende sebamed almayı düşünüyorum ama çevremde kullanan hiç yok ya dalin ya johnsons baby bi şikayetlerini de duymadım bilemedim şimdi bi araştırayım en iyisi
hersey var canım orda ama dediğim gibi çeşit çok iyi bakman lazım aradığını bulman için :))))Ben zaten kiyafet icin gitmek istiyorum bide geri kalan eksikler biberon emzik canta vs vs
ben de baya araştırdım ama en iyisi mustela diyorlar ama biraz pahalı
Tamamm canjm tesekurlerrhersey var canım orda ama dediğim gibi çeşit çok iyi bakman lazım aradığını bulman için :))))
teşekkür ederim canımm sizlerede maşallah :))Çiciler pek bi güzel maşallah..iyi günlerde kullanın,saglicakla..bu aldığınız çantalar yerine ben spor bi sirt çantası almak istiyorum.yeterli olmaz mi? Gorumcem sığmaz diyor ama kullandığım cantalarda maş.valiz gibi benim.yada 2 tane aliriz .zaten esimde bende 1 çocuk 1 çanta taşımak zorundayız
Karar vermek ne zor.. Heleki hiçbirşey bilmemek..
çok saol canım tşk ederim evet artık karnım hergun öne doğru gidiyor bende cevremdekilerde hemen farkediyor her goruslerine daha fazla buyudugunu. 1 haftada bile kocaman fark attı maşallah hepimizin bebişlerine inş sende iyi hbrlerle gelirsinn :))))Maşallah canım kocaman olmuş. Ben de ptesi gidicem kontrole bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum...Güle güle güzel günlerde kullanın canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?