- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.301
canım benim fikrim mobilya beyaz beşikten yana .. park yataklarda naylon içinde yatacak çocuk gibime geliyor. ben oda yapacağım beşik fln odaya kurulcak yatak odasınada küçük sepet beşik almayı düşünüyorum gece bizimle yatsın en azından ilk 6 ay diye. büyüyen beşik almayı istemiyorum çünkü benim evde tek kişilik bazalı yatağım var 3 4 yaşına kadar beşikte yattıktan sonra o bazalı yatağa geçireceğim beşiğini kaldırıp.dediğin gibi nevresim takımıyla kenar korumalıklarıyla mobilya beşik hem şık hem daha kullanışlı diye düşünüyorum. Allah hayırlısını versin inşallah herşey cok güzel olur :)günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
park yatak almak mantıklı geliyor ama içime sindiremiyorum bir türlü çünkü içine nevresim takımı koyduğunda diğerleri kadar gösterişli ve şık durmuyor bende bebeğimin yatağı çok güzel olsun istiyorum kaç gündür ahşap beşik için nevresim takıı pike takımı uyku seti bakıyorum bi türlü seçip karar veremiyorum güzel beyaz bi beşik büyümeyenlerden almak zorundayım çünkü yatak odamda pek yerim yok bebeğide bi süre aynı odada yatırmak istiyorum sizce park yataktan vazgeçerek doğru mu yaptım hiç güzel gözükmüyorlar ilk bebeğim özendiğim şey aslında oda yapmak duvar kağıtlarıyla kaplamak falan ama odam yok bi beşiği bari çok görmesem 4 yaşına kadar kullanabilir mi acaba büyümeyen beşikleri
cok güzelmiş tam istediğim gibi asansörlü demi nerden aldın canım İstanbul damısın?Ben de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.
amin canım inşallahçok saol canım tşk ederim evet artık karnım hergun öne doğru gidiyor bende cevremdekilerde hemen farkediyor her goruslerine daha fazla buyudugunu. 1 haftada bile kocaman fark attı maşallah hepimizin bebişlerine inş sende iyi hbrlerle gelirsinn :))))
canım enfeksiyon olabilir yanma ve akıntı enfeksiyondan olur önemlide sağlık ocağında bi kan tahlili yaptırmanı ve bol bol su içmeni öneririmGünaydın anneler. Herkes iyidir umarim.
Bu sabah bir gariplik oldu size bir sey danismam gerek.
Kalktigimda vajinamda hafif yanma vardi tuvalete girdim ciktim. Ilacimi ictim oturdum sonra külodumda islaklik farkettim. Islakligin ortasinda hafif bi beyaz akinti var etrafi islak. Cisimi kacirmis olamam tuvaletten yeni cikmistim. Akinti olabilir mi bu .?
Ahh keskee burdada guzell hava olsa valla icim daraldi kapali havadanYaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.
Nasılsınız arkadaşlar.
Acayip güzel bir hava var Ankara da.
20 derece.
yok cnm seni biliyorum edaya yazdım zaten ben :)
cnm ben park yatak aldım..etrafımdakiler de hep onu önerdi..ama etrafı pamuklu kumaş diğerleri bana çok itici geliyor..bir de her yere taşınabildiği için annemlere kayınvalidelere gidince de götürürm dedim.. hem oğlum da uyuma sorunu yaşamaz başka yerde..günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
park yatak almak mantıklı geliyor ama içime sindiremiyorum bir türlü çünkü içine nevresim takımı koyduğunda diğerleri kadar gösterişli ve şık durmuyor bende bebeğimin yatağı çok güzel olsun istiyorum kaç gündür ahşap beşik için nevresim takıı pike takımı uyku seti bakıyorum bi türlü seçip karar veremiyorum güzel beyaz bi beşik büyümeyenlerden almak zorundayım çünkü yatak odamda pek yerim yok bebeğide bi süre aynı odada yatırmak istiyorum sizce park yataktan vazgeçerek doğru mu yaptım hiç güzel gözükmüyorlar ilk bebeğim özendiğim şey aslında oda yapmak duvar kağıtlarıyla kaplamak falan ama odam yok bi beşiği bari çok görmesem 4 yaşına kadar kullanabilir mi acaba büyümeyen
beşikleri
cnm bende uzun zamandır var..sevimli bile geliyor bana bazen :)))Günaydın anneler. Herkes iyidir umarim.
Bu sabah bir gariplik oldu size bir sey danismam gerek.
Kalktigimda vajinamda hafif yanma vardi tuvalete girdim ciktim. Ilacimi ictim oturdum sonra külodumda islaklik farkettim. Islakligin ortasinda hafif bi beyaz akinti var etrafi islak. Cisimi kacirmis olamam tuvaletten yeni cikmistim. Akinti olabilir mi bu .?
senin doktor abartmış cnm..acaba şifada başka bir doktora daha mı gitsen..normal doğum 1200 lira bana uygun geldi açıkçası...ben bucada tınaztepe hastanesi var canım onu düşünmüştüm şifa pahalı diye ama yapıcak birsey yok şifada dogum yapıcam artık.
cnm kan hapları hep öyle...simsiyah ve metal kokulu..kabızlığı da cabası..Günaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.
Ay çok özür dİlerim tiksininen varsa ama bir bende mi böyle mersk ediyorum.
cnm ben mustela aldım..yurt dışına giden arkadaşlarıma da burst bee siparişi veriyorum..yurt dışında fiyatları çok uygun..bizim türkiyede bu tür ürünlerin fiyatlarını geçiriyorlarkızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz
Ben şampuanı Mustela konak önleyici aldım
Çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını Dalin sıvı hipoalerjenik ondan aldım
Şimdilik bunlar
güle güle kullanın şekercim...biz de yavru kartal bodyleri ve ayakkabıları aldık..babamız pek heveslendi :)) ben de baba oğul arasına girmeyim dedim..çok saol canım tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)))
cnm pamuk kumaş olanlar da var..bilgin olsun...ben de o paraşüt kumaşları gördükçe soğudum park yataktan, pamuklusunu bulunca yapıştım hemen..canım benim fikrim mobilya beyaz beşikten yana .. park yataklarda naylon içinde yatacak çocuk gibime geliyor. ben oda yapacağım beşik fln odaya kurulcak yatak odasınada küçük sepet beşik almayı düşünüyorum gece bizimle yatsın en azından ilk 6 ay diye. büyüyen beşik almayı istemiyorum çünkü benim evde tek kişilik bazalı yatağım var 3 4 yaşına kadar beşikte yattıktan sonra o bazalı yatağa geçireceğim beşiğini kaldırıp.dediğin gibi nevresim takımıyla kenar korumalıklarıyla mobilya beşik hem şık hem daha kullanışlı diye düşünüyorum. Allah hayırlısını versin inşallah herşey cok güzel olur :)
canlar sallanır beşik tavsiye etmem ve edilmiyorda bu sallanan beşikler avrupada üretilmiyor bile türkiyede bi gelenektir bebeği sallamak gidiyor... bebeği sallayarak uyutmak onu sarhoş edip uyutmaya benzetiyor Avrupalı bilim adamları. bebeği uyuturken onu sırtına hafif hafif vurarak okşayarak ninni söyleyerek uyutmayı tavsiye ediliyor aklınızda bulunsun bi araştırın derimhayırlı uğurulu olsun güle güle kullansın bebişinn çok güzelmiş uygun fiyata almışsınız hem kullanışlı da bende böyle bişe alıcam sallanır olması da daha iyi
Yaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.
Nasılsınız arkadaşlar.
Acayip güzel bir hava var Ankara da.
20 derece.
aynı canım bende de oyle kullandığım ilk günden beri :) normal :)Günaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.
Ay çok özür dİlerim tiksininen varsa ama bir bende mi böyle mersk ediyorum.
canlar sallanır beşik tavsiye etmem ve edilmiyorda bu sallanan beşikler avrupada üretilmiyor bile türkiyede bi gelenektir bebeği sallamak gidiyor... bebeği sallayarak uyutmak onu sarhoş edip uyutmaya benzetiyor Avrupalı bilim adamları. bebeği uyuturken onu sırtına hafif hafif vurarak okşayarak ninni söyleyerek uyutmayı tavsiye ediliyor aklınızda bulunsun bi araştırın derim
unibaby yada sabamed ama unibabynın bakım çantasıyla almak daha ağır basıyor canımkızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz
canlar sallanır beşik tavsiye etmem ve edilmiyorda bu sallanan beşikler avrupada üretilmiyor bile türkiyede bi gelenektir bebeği sallamak gidiyor... bebeği sallayarak uyutmak onu sarhoş edip uyutmaya benzetiyor Avrupalı bilim adamları. bebeği uyuturken onu sırtına hafif hafif vurarak okşayarak ninni söyleyerek uyutmayı tavsiye ediliyor aklınızda bulunsun bi araştırın derim
unibaby yada sabamed ama unibabynın bakım çantasıyla almak daha ağır basıyor canım
ins.stand takmaya gerek kalmaz cnm ya bnmki henuz 1.seviyedeymis ama daha yeni ortaya cikti ztn umarim daha fazla buyumez.ben yillardr cok su ierim en az 2.5 ltre ama ouyor iste neyseki bebege zarari yok o yuzden birazda olsa ii hissediyrm.ama sirtimda batmalar oluyor iste bazende idrara cikinca kasiklarima iner gibi oluyor korkuyrm normal mi bilemiyrm haftaya kontrolum var tekrar bakalimCanım bende bebişim baskı yaptığı için sağ böbrekte şişme oldu ve insanın fizyolojik yapısı gereği sağ böbrek şişermiş. İlaç falan vermedi çünkü bebek büyüdükçe baskı artacakmıs bol su iç diyo sadece doktorum. Şu an 2-3 seviyesinde şişme. Zaten 3 olunca stand takılacak.
uygun olmaz olur mu mis gibi hastane bir de yeni yapılan yerede geçti. aklımdan geçmedi değil ama serkan beye ayıp olur mu diye düşnüyorum . saçma düşünüyorum belki ama. ne yapacağımı bilemedim. bir de aynı hastanede başka doktor kabul eder mi beni birde bu var.senin doktor abartmış cnm..acaba şifada başka bir doktora daha mı gitsen..normal doğum 1200 lira bana uygun geldi açıkçası...
yok cnm seni biliyorum edaya yazdım zaten ben :)
cnm ben park yatak aldım..etrafımdakiler de hep onu önerdi..ama etrafı pamuklu kumaş diğerleri bana çok itici geliyor..bir de her yere taşınabildiği için annemlere kayınvalidelere gidince de götürürm dedim.. hem oğlum da uyuma sorunu yaşamaz başka yerde..
cnm bende uzun zamandır var..sevimli bile geliyor bana bazen :)))
senin doktor abartmış cnm..acaba şifada başka bir doktora daha mı gitsen..normal doğum 1200 lira bana uygun geldi açıkçası...
cnm kan hapları hep öyle...simsiyah ve metal kokulu..kabızlığı da cabası..
cnm ben mustela aldım..yurt dışına giden arkadaşlarıma da burst bee siparişi veriyorum..yurt dışında fiyatları çok uygun..bizim türkiyede bu tür ürünlerin fiyatlarını geçiriyorlar
hep şöyle düşünmüşümdür normal doğuma para verilir mi yada o kadar çok verilir mi
güle güle kullanın şekercim...biz de yavru kartal bodyleri ve ayakkabıları aldık..babamız pek heveslendi :)) ben de baba oğul arasına girmeyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?