2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim fikrim mobilya beyaz beşikten yana .. park yataklarda naylon içinde yatacak çocuk gibime geliyor. ben oda yapacağım beşik fln odaya kurulcak yatak odasınada küçük sepet beşik almayı düşünüyorum gece bizimle yatsın en azından ilk 6 ay diye. büyüyen beşik almayı istemiyorum çünkü benim evde tek kişilik bazalı yatağım var 3 4 yaşına kadar beşikte yattıktan sonra o bazalı yatağa geçireceğim beşiğini kaldırıp.dediğin gibi nevresim takımıyla kenar korumalıklarıyla mobilya beşik hem şık hem daha kullanışlı diye düşünüyorum. Allah hayırlısını versin inşallah herşey cok güzel olur :)

cok güzelmiş tam istediğim gibi asansörlü demi nerden aldın canım İstanbul damısın?

Yaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.

Nasılsınız arkadaşlar.

Acayip güzel bir hava var Ankara da.

20 derece.

canım enfeksiyon olabilir yanma ve akıntı enfeksiyondan olur önemlide sağlık ocağında bi kan tahlili yaptırmanı ve bol bol su içmeni öneririm

monga ben yalnizim ama neyseki kayinvaldelerle yasamiyrm cnm:) @edahafiz la karistrdin cnm beni
yok cnm seni biliyorum edaya yazdım zaten ben :)

cnm ben park yatak aldım..etrafımdakiler de hep onu önerdi..ama etrafı pamuklu kumaş diğerleri bana çok itici geliyor..bir de her yere taşınabildiği için annemlere kayınvalidelere gidince de götürürm dedim.. hem oğlum da uyuma sorunu yaşamaz başka yerde..

cnm bende uzun zamandır var..sevimli bile geliyor bana bazen :)))

ben bucada tınaztepe hastanesi var canım onu düşünmüştüm şifa pahalı diye ama yapıcak birsey yok şifada dogum yapıcam artık.
senin doktor abartmış cnm..acaba şifada başka bir doktora daha mı gitsen..normal doğum 1200 lira bana uygun geldi açıkçası...

cnm kan hapları hep öyle...simsiyah ve metal kokulu..kabızlığı da cabası..

kızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz
cnm ben mustela aldım..yurt dışına giden arkadaşlarıma da burst bee siparişi veriyorum..yurt dışında fiyatları çok uygun..bizim türkiyede bu tür ürünlerin fiyatlarını geçiriyorlar

Ben şampuanı Mustela konak önleyici aldım
Çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını Dalin sıvı hipoalerjenik ondan aldım
Şimdilik bunlar

çok saol canım tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)))
güle güle kullanın şekercim...biz de yavru kartal bodyleri ve ayakkabıları aldık..babamız pek heveslendi :)) ben de baba oğul arasına girmeyim dedim..

cnm pamuk kumaş olanlar da var..bilgin olsun...ben de o paraşüt kumaşları gördükçe soğudum park yataktan, pamuklusunu bulunca yapıştım hemen..

hayırlı uğurulu olsun güle güle kullansın bebişinn çok güzelmiş uygun fiyata almışsınız hem kullanışlı da bende böyle bişe alıcam sallanır olması da daha iyi
canlar sallanır beşik tavsiye etmem ve edilmiyorda bu sallanan beşikler avrupada üretilmiyor bile türkiyede bi gelenektir bebeği sallamak gidiyor... bebeği sallayarak uyutmak onu sarhoş edip uyutmaya benzetiyor Avrupalı bilim adamları. bebeği uyuturken onu sırtına hafif hafif vurarak okşayarak ninni söyleyerek uyutmayı tavsiye ediliyor aklınızda bulunsun bi araştırın derim

Yaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.

Nasılsınız arkadaşlar.

Acayip güzel bir hava var Ankara da.

20 derece.

ahhhh ankaram ahhhhh ((( nasıl özledim herşeyini..havanı suyunu taşını toprağını ağacını ( nerde oturuyorsun cnm ankarada...kocaman bir selam benden ankaraya..orda olmanın kıymetini bil...çok pişmanım taşındığıma çokkkk çokkk...

aynı canım bende de oyle kullandığım ilk günden beri :) normal :)

canım hepimizin hayali bebeği yatırdın mı uyuması bende sallamıcam diyip duruyorum ama yatağımı sallanabilir alıcam sabit kullanıcam ki belki gün gelir sallama ihtiyacı hissederiz canımıza tak edecek olur:)elimizde olsun sallanır ama kullanmayalım:)

sag damarımda arterde norch varmıs,kıreclenme yanı,bebege kan gıtmıyor fazla o yuzden 1 hafta gerıden gelıyor,doktor cok olumsuz konustu bakalım nolacak dıye 2 hafta sonra tekrar cagırdı,ılac ıcın de gec kalmıssın dedı,uff canım sıkıldı yıne.Bu hamılelıkte her sey oldu valla,kafası ıyı ama karın ve bacak gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor dedı bol bol dınlen dedı yolladı eve

sallanır olsa da sallamayız olur biter dimi

ins.stand takmaya gerek kalmaz cnm ya bnmki henuz 1.seviyedeymis ama daha yeni ortaya cikti ztn umarim daha fazla buyumez.ben yillardr cok su ierim en az 2.5 ltre ama ouyor iste neyseki bebege zarari yok o yuzden birazda olsa ii hissediyrm.ama sirtimda batmalar oluyor iste bazende idrara cikinca kasiklarima iner gibi oluyor korkuyrm normal mi bilemiyrm haftaya kontrolum var tekrar bakalim

senin doktor abartmış cnm..acaba şifada başka bir doktora daha mı gitsen..normal doğum 1200 lira bana uygun geldi açıkçası...
uygun olmaz olur mu mis gibi hastane bir de yeni yapılan yerede geçti. aklımdan geçmedi değil ama serkan beye ayıp olur mu diye düşnüyorum . saçma düşünüyorum belki ama. ne yapacağımı bilemedim. bir de aynı hastanede başka doktor kabul eder mi beni birde bu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…