2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben eski spor sirt cantami kullanacagim. Baktim fazla geliyor yahut yetersiz. O zaman alacagim. ihtiyaca gore yani.

Özel canım hastaneye ortak olduğu için midir anlamadim sezeryan taraftarı tecrübeli güveniyorum fakat böyle konuşunca üzüldüm
Yaa bu doktorların kolayına geliyor herhalde sezeryan!! Ben de doktoruma normal istediğimi söylediğimde 'inşallah olur, bakıcas' demişti ama tavrı pekte normale sıcak bakıyor gibi gelmedi bana.

Yaa bu doktorların kolayına geliyor herhalde sezeryan!! Ben de doktoruma normal istediğimi söylediğimde 'inşallah olur, bakıcas' demişti ama tavrı pekte normale sıcak bakıyor gibi gelmedi bana.
Arkadaşım 8 ay önce doğum yaptı suyu geldiği.halde sezeryane aldılar o yüzden sordugum pisman oldum benekli dönmedi der alır sezeryana

Sag ol canim zaten calismiyorum dinleniyorum sureklu ama bu eksiklikler bi turlu birakmadi beni bunaldim valla
Canim 1hafta geriligini takma kafana onemli Olan surekli gerilememesi bnm de 1 hafta geri senin durumunun aynisi olan bir arkadas 36haftalik dogum yapti ama erken olmasinin sebebi suyu bitmisti ama bebek son derece saglikliydi kuvezde bile cok Az durdu hic sikma canini Rabbim meleklerimizi korusun

bakiyorum netten aslinda ama dokunup almak istiyrm bazen
artik yapcak bisey yok mecbur netten alicam ki cok fazlada giysi almak istemiyrm bi kac parca biseyler aldim artik gerisinide dogunca alirim ins.mobilyalarida netten baktim bn begenicem artik gidip babasi alicak:)

bnmkide gereksiz sezeryan yapmicam seni normal yapalim diyor simdide ben tirsmaya basladim sanki sezeryan demesini beklermisim gibi

Arkadaşım 8 ay önce doğum yaptı suyu geldiği.halde sezeryane aldılar o yüzden sordugum pisman oldum benekli dönmedi der alır sezeryana
Benim planım şu; suyum gelip sancılarım sıklaşana kadar evde beklicem. Hastanem zaten bir sokak yanımızda. Hemen gidip doğururum inşallah hayırlısıyla.
Benim de bi arkadaşım son kontrolüne gittiğinde nstdeyken bebeğin kalbi yavaşlıyor die ortalığı ayağa kaldırıp apar topar sezeryan yaptılar. O ana kadar hep normal yapcam diyordu kız ama şuan hala içinde şüphe var, yalan mı söylediler sezeryan için die.

Özel canım hastaneye ortak olduğu için midir anlamadim sezeryan taraftarı tecrübeli güveniyorum fakat böyle konuşunca üzüldüm
hay bn oyle dr.un!
nasil oyle der ya sirf para delisi olmus bunlar
diceksin al parayi ama dogru oln neyse onu yap

sen dönmüşsün neyse ki. ben ters doğmuşum. hem de evde, normal doğumla.

bnmkide gereksiz sezeryan yapmicam seni normal yapalim diyor simdide ben tirsmaya basladim sanki sezeryan demesini beklermisim gibi
Canım bebek ve senin için bi risk söz konusu olmadığı sürece normal olsun tabiki. Ne güzel bak şanslısın doktorundan yana. Benim de ödüm kopuyor sezeryan dicek die.

Canım bebek ve senin için bi risk söz konusu olmadığı sürece normal olsun tabiki. Ne güzel bak şanslısın doktorundan yana. Benim de ödüm kopuyor sezeryan dicek die.
aynen cnm bnde hep normal istedim ama gecen hastanede yattigim zaman asagidan elle muayene etti cok korktum dedim sen naptin?dedi o zmn sen nasil normal yapcam diyosun:)bilmiyrm yaa kemik yapin ii normal doguma musait dedi ama hayirlisi artik bnde bi aksilik cikmazsa normal diyrm saglikla dogsunlar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…