2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hay bn oyle dr.un!
nasil oyle der ya sirf para delisi olmus bunlar
diceksin al parayi ama dogru oln neyse onu yap
Diğer doktorlar a denk gelirse dogumum onların ücreti farklı daha uyguna yapıyorlar benim doktorum tek.fiyat sezeryan ve normal aynı eğer.kendisi girmezse o ücreti ona vermeyecez

Kiz ayakla cikinca kollar icerde kalip kirilmazmii
zaten 2,5 kilo doğmuşum. ebe çok marifetliymiş. ne bana ne anneme bi zarar gelmeden bitirmiş doğumu. benim kollar kırılabilirdi, annemin rahmi çok zarar görebilirdi ama napmış ne etmişse sapasağlam doğurtmuş
benim kız bana benzemez umarım,sezaryen olmak zorunda kalmam

Ben bundan 1 ay kadar önce özeldeki doktorların %95i sezaryenci dedim diye bikaç arkadaşım çok tepki göstermişti. gerçekten öyleler. hastane normal veya sezaryen doğumdan çok farklı ücret istemiyo ki. asıl mesele hastayı mümkün oldukça hastanede yatırmak. asıl kazançları o. normal doğumu 10 gebeden 1 tanesine yaptırıyolardır. o da bi bahane bulamadıkları için. fırsatını bulsalar, başlarının belaya girmeyeceğini bilseler hepsi sezaryen yapar emin olun.. doğum yaklaştıkça çok duyucaz "doktorum sezaryen önerdi" laflarını.

İyi akşamlar kızlar.

1. cüzü okudum. Cenab-ı Hak kabul etsin.

ınsallah canım ben 32 rı gorsem bıle sukr edecem,plasentam kalkmıs ddı doktor ona bıle sevınemedım,aklım kızımda ya gerılerse nolur dıye.Allah buyuk ınsallah sag salım gelır yavrularımız

Onu cok duymustum ben. Hatta nerden duyduysa babamda duymus, surpriz olsun diye 1 koli getirtmis kutsal topraklardan. canim benim yaa

iyi yapmışssın canım aynen çok hevesli oluyorlar bizim babamız odayı stada cevirmeye kararlı bugun fb li perde aldık eşimin bi arkadasıda fb li halı alacak amann allahım ilerisini düşünemiyorumm
birde birisinde gördüm normalde bebek taşıyan leylek figuru varya onun kartallısını yapmışlar çok hoş duruyordu özelmi yaptırmışlar yoksa satılıyormu bilmiyorum sende bulursan kaçırma al mutlaka canım :))
aldık bile :) çok sevimliler..ben bjk ayakkabılarına bittim yaaa...10 numara olmuş valla..

hiçbir izmirli ile bu konuyu konuşmuyorum cnm :))) başka bir şehirde yaşamadığınız için belki , aradaki bariz fark farkedilmeyebiliyor..

Onu cok duymustum ben. Hatta nerden duyduysa babamda duymus, surpriz olsun diye 1 koli getirtmis kutsal topraklardan. canim benim yaa
allah kabul etsin cnm..sana da şifa olsun..ben de duymuştum emzirmeden önce hurma ye zemzem suyu iç dediler..şansa bakın hiç hesapta yokken kayınvalide umrye gidiyor..gerçi annemlerden kalan zemzem var ama olsun..yenisinin yeri ayrı..oğluma şifa olsun yarasın inş..

ınsallah canım ben 32 rı gorsem bıle sukr edecem,plasentam kalkmıs ddı doktor ona bıle sevınemedım,aklım kızımda ya gerılerse nolur dıye.Allah buyuk ınsallah sag salım gelır yavrularımız
İnşallah sağ salim gelicekler canım,kızında gerilemicek içini ferah tut annesi.Bugun benimde kontrolum vardı sancilarim kasılmalarım iki gün önce başladığım ilaçla durmuş, nst sorunsuz çıktı ,fakat ultrason da oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inip rahim ağzına kafasını dayamış, doktorum en az 32 olmamız lazim inşallah senin yaramaz bizi uzmez erken gelmek isteyip dedi.Ve stres yapmadan dinlen stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi, gelişimi ve kilo alimi yavaşlar sonra annesi bu bizim için önemli dedi.Bu yüzden sende stres yapmamaya çalış canım, kan akışı yavaslamasin, bebegin gelişimini sürdürsün ara vermeden inşallah.

cnm kontrolun vardi nasil gecti?gecmiste goremedim atladim sanirim
Canım iki gün önce başladığım ilaçla sancim ve kasilmam durdu.Nst sancısız çıktı. Fakat bu seferde benim oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inmiş rahim ağzına kafasını dayamış tamamen.Doktor heran gelebilir dedi.Stres yapmadan yatıp dinlenmem ve en az 32.haftaları görmemiz lazimmis,moralim çok bozuldu. Stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi doktorum, stressiz olmam lazimmiski gelişimi güzelce devam etsin.O kadar zor bi durum ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biri bitiyor şimdide başka birşey çıktı kafam bulandi canım vallahi artik,mantıklı düşünemez oldum gerçekten.

hiçbir izmirli ile bu konuyu konuşmuyorum cnm :))) başka bir şehirde yaşamadığınız için belki , aradaki bariz fark farkedilmeyebiliyor..
Canim benim babam Öğretmen yasamadigim sehir kalmadi nerdeyse :) ayrica esim de ankarali. Ama o da izmirden vazgecemez...bende ankarayi hic sevmem mesela.Dedigim gibi kimi ankarayi sever kimi Istanbulu kimi baska yeri.

Günaydın canim geçecek allahin izniyle. Adalat mi sancilarini kesmissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…