- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.501
Diğer doktorlar a denk gelirse dogumum onların ücreti farklı daha uyguna yapıyorlar benim doktorum tek.fiyat sezeryan ve normal aynı eğer.kendisi girmezse o ücreti ona vermeyecezhay bn oyle dr.un!
nasil oyle der ya sirf para delisi olmus bunlar
diceksin al parayi ama dogru oln neyse onu yap
zaten 2,5 kilo doğmuşum. ebe çok marifetliymiş. ne bana ne anneme bi zarar gelmeden bitirmiş doğumu. benim kollar kırılabilirdi, annemin rahmi çok zarar görebilirdi ama napmış ne etmişse sapasağlam doğurtmuşKiz ayakla cikinca kollar icerde kalip kirilmazmii
1. cüzü okudum. Cenab-ı Hak kabul etsin.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz: @Gamze0634
7.Cüz: @seyitbebek
8.Cüz: @seyitbebek
9.Cüz: @TomrisHatun
10.cüz: @mirac75
11.Cüz: @mirac75
12.cüz: @mirac75
13.Cüz: @mirac75
14.Cüz: @mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz: @edahafiz
22.Cüz: @edahafiz
23.Cüz: @edahafiz
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz: S suveyde
27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @damlasssss
30.Cüz: @damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
Canım ben o cüzü vermişim affına sığınarak 15 le değiştiriyorum..
senin alıntıladığın daha eski bir mesajmış anlamamışım pardon :)
ınsallah canım ben 32 rı gorsem bıle sukr edecem,plasentam kalkmıs ddı doktor ona bıle sevınemedım,aklım kızımda ya gerılerse nolur dıye.Allah buyuk ınsallah sag salım gelır yavrularımızCanim 1hafta geriligini takma kafana onemli Olan surekli gerilememesi bnm de 1 hafta geri senin durumunun aynisi olan bir arkadas 36haftalik dogum yapti ama erken olmasinin sebebi suyu bitmisti ama bebek son derece saglikliydi kuvezde bile cok Az durdu hic sikma canini Rabbim meleklerimizi korusun
Merhaba güzel annişler,pek uğrayamıyoruz buraya ama her mesajı okuyorum tek tek uzak kalmamak için.Bugün sitenin başka topiklerin de gezerken okudum,doğum yaklaştığın da yani son zamanlarda hurma yemek çok faydalıymış.Erken ve daha çabuk açılmayı sağlıyormuş doğumda,son haftalar bol bol yiyin diyorlar.Bire bir yapanlar yazmış ama,doğrudur herhalde..
hiçbir izmirli ile bu konuyu konuşmuyorum cnm :))) başka bir şehirde yaşamadığınız için belki , aradaki bariz fark farkedilmeyebiliyor..aşkolsun canım güzel izmiri me neden oyle diyorsun :). bende izmiri hiçbir yere değişmem.bende denizi yeter diyenlerdenim. çünkü bana hakikaten yetiyor :) insanın alıştıgı yer işte. ağaç konusunda haklısın ama. gerçekten çok yeşil alan yok.
baby2go 8434 cnm..internetten bi incele istersen..hem sade cicili bicili değil, nevresim de içinde şık duruyor..ben kot rengi olandan aldım..Canım hangi marka ve model park yatağın?
allah kabul etsin cnm..sana da şifa olsun..ben de duymuştum emzirmeden önce hurma ye zemzem suyu iç dediler..şansa bakın hiç hesapta yokken kayınvalide umrye gidiyor..gerçi annemlerden kalan zemzem var ama olsun..yenisinin yeri ayrı..oğluma şifa olsun yarasın inş..Onu cok duymustum ben. Hatta nerden duyduysa babamda duymus, surpriz olsun diye 1 koli getirtmis kutsal topraklardan. canim benim yaa
Tmm canım,bende alayın bi kaç tane zaman geçmiyor yoksa çok teşekkürler...kitap yurdu cnm pazar sipars verdm bugun geldi sorunsuz
İnşallah sağ salim gelicekler canım,kızında gerilemicek içini ferah tut annesi.Bugun benimde kontrolum vardı sancilarim kasılmalarım iki gün önce başladığım ilaçla durmuş, nst sorunsuz çıktı ,fakat ultrason da oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inip rahim ağzına kafasını dayamış, doktorum en az 32 olmamız lazim inşallah senin yaramaz bizi uzmez erken gelmek isteyip dedi.Ve stres yapmadan dinlen stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi, gelişimi ve kilo alimi yavaşlar sonra annesi bu bizim için önemli dedi.Bu yüzden sende stres yapmamaya çalış canım, kan akışı yavaslamasin, bebegin gelişimini sürdürsün ara vermeden inşallah.ınsallah canım ben 32 rı gorsem bıle sukr edecem,plasentam kalkmıs ddı doktor ona bıle sevınemedım,aklım kızımda ya gerılerse nolur dıye.Allah buyuk ınsallah sag salım gelır yavrularımız
Canım iki gün önce başladığım ilaçla sancim ve kasilmam durdu.Nst sancısız çıktı. Fakat bu seferde benim oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inmiş rahim ağzına kafasını dayamış tamamen.Doktor heran gelebilir dedi.Stres yapmadan yatıp dinlenmem ve en az 32.haftaları görmemiz lazimmis,moralim çok bozuldu. Stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi doktorum, stressiz olmam lazimmiski gelişimi güzelce devam etsin.O kadar zor bi durum ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biri bitiyor şimdide başka birşey çıktı kafam bulandi canım vallahi artik,mantıklı düşünemez oldum gerçekten.cnm kontrolun vardi nasil gecti?gecmiste goremedim atladim sanirim
Canim benim babam Öğretmen yasamadigim sehir kalmadi nerdeyse :) ayrica esim de ankarali. Ama o da izmirden vazgecemez...bende ankarayi hic sevmem mesela.Dedigim gibi kimi ankarayi sever kimi Istanbulu kimi baska yeri.hiçbir izmirli ile bu konuyu konuşmuyorum cnm :))) başka bir şehirde yaşamadığınız için belki , aradaki bariz fark farkedilmeyebiliyor..
Aynen canim...Aynen cnm bende izmirimi bi yere degismem...
Heryere ulaşımı rahat huzurlu kent izmir...
Hele denizi korfezi karsimda karsiyaka solumda inciralti oh deymeyin cay keyfime
geçmiş olsun canımGunaydin guzel annelerbu gece bas agrisi oldurdu beni ya 3saat yatakta dondukten sonra uyuya bildim nerden ciktiysa bu bas agrisi
Günaydın canim geçecek allahin izniyle. Adalat mi sancilarini kesmissssCanım iki gün önce başladığım ilaçla sancim ve kasilmam durdu.Nst sancısız çıktı. Fakat bu seferde benim oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inmiş rahim ağzına kafasını dayamış tamamen.Doktor heran gelebilir dedi.Stres yapmadan yatıp dinlenmem ve en az 32.haftaları görmemiz lazimmis,moralim çok bozuldu. Stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi doktorum, stressiz olmam lazimmiski gelişimi güzelce devam etsin.O kadar zor bi durum ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biri bitiyor şimdide başka birşey çıktı kafam bulandi canım vallahi artik,mantıklı düşünemez oldum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?