2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel anneleer :) bizde erkenciyiz bugün heey. Kahvaltımızı yapıyoruz babişi yedirdik gönderdik başbaşa kaldık ana kız.

Sizde kendinizi artık beğenilmiyormuş gibi hissediyor musunuz acaba? Ben bu ara çok takıldım buna. Eşime belli etmiyorum ama sanki böyle beni istemiyormuş gibi hissediyorum. Davranışlarında bir soğukluk yok aslında ama yattığımız zaman sırnaşıyorum bişeyler ama hemen uyumak istiyor.

Galiba bu da benim yeni kuruntum.

Çok sıkıldım bu hormonlardan he.

Gunaydin kizlar
Iki gundur yazamadim ama hizlica okudum. Dun kontrolum vardi. Minigimi gordum Kocaman olmus masallah. 35 cm 1050 g. Cok nazli olacak kizim yaa. Onceki kontrollerde hep poposunu donuyordu. Simdi de dogum pozisyonu gibi kafa asagi duruyor, ayaklar alinda kollar tabi ki yuzunde. Cok ugrastik ama yuzunu yakalayabildik sonunda.

Canim bence hic oyle dusunme. Benim esim cok korkuyor bebege birsey olacak diye. Bende yapamiyorum Kari koca cok tirsigiz anlayacagin

Mas
Masallah aneai cok tatli bebisinñ. Gozleri acik mi yoksa bana mi oyle geldi::)

Günaydınlar anneler ve pıtırcıklar :)
hay bn oyle dr.un!
nasil oyle der ya sirf para delisi olmus bunlar
diceksin al parayi ama dogru oln neyse onu yap
bende aynı fikirdeyim sırf normal dogumu destekleyen başka dr yok diye devlet hastanesine gidiyorum buldum bi tane bakalım..normal istiyosan kendini öyle şartlandırıyosan çok büyük bi tehlike olmadığı sürece olur inş diyo..ama işte kiloluyum daha kilo alma bol bol yürüyüş yap nefes egzersizi yap diyo

İnş canim yaa .

Annis ve bebislerine kocaman Günaydınnnn

Uzun sure oldu yazmayali umarim herkes iyidir yaramaz oglumun pesinde kosusturmaktan topige girmeye firsat bulamiyorum..
Bugun erkenciyim cunku komsularla piknigee gidecez hazirlik yapacam

Dun kontrolum vardi minigimi gordum kocaman olmus elleri ayaklari cok tatliydi 1200 gr olmus bende 10 kilo almisim. Ayrica saglik ocaginda kontrolum vardi . Kilo tansiyon bakildi bebegimin kalp atislarini dinledik . oyle iste zaman nasilda geciyor cogu giti azi kaldi hakimizda hayirlisi insalah

Maşallah canim :) kolay gelsin:)

Sordum canim arkadaslara falan herkes Yemis ya ben de cok yedim de artik dikkat edicem nolur ne olmaz erken dogum riskim Var zaten(

aynı haftadayız canım, bende artık daha az yerim yapacak bişey yok..
bende de sıkıntılar var maalesef canım, sende neden erken doğum riskin var?

Canim benim babam Öğretmen yasamadigim sehir kalmadi nerdeyse :) ayrica esim de ankarali. Ama o da izmirden vazgecemez...bende ankarayi hic sevmem mesela.Dedigim gibi kimi ankarayi sever kimi Istanbulu kimi baska yeri.
biz de büyük hayallerle gelmiştik buraya, hatta eşim izmirde okuduğu için burayı çok seviyordu..ikimiz de hayal kırıklığına uğradık, hiç gelişememiş geliştirmemiş kendini. bakımsız her yer, köy gibi kalmış büyükşehir..herkes kendini nerde iyi hissediyorsa orası güzel işte, dediğin gibi...

Meraba kizlarrrrrcok oldu buraya girmeyeli nasılsınız bebisler nasıl biz 27.haftadayiz kocaman olduk hareketler sıklaştı geceleri uyutmuyoruz anneyi ama olsun bu duygu paha biçilemez şükürler olsun odamıza beşik aldık hali aldık perde ve dolabimiz kaldı nerdeyse herseyimiz tam bi melegimiz eksik ona da son 80 ggün falan diyelim inş mide yanması dışında pek sorun yaşamıyorum ama bu bile yeterli cok berbat bisey... Birazda agirlastik karnimin küçük olduğunu söyleyenler cookk ama tam 15kilo aaldım iyi mi göğüs ve basenden .. olsun Doğum sonrası veririz bebisler sağlıklı olsun inş. Gecen hafta gittik Dr a minnak uzun olacak inş annesi gibi boyu bir hafta önde dedi drumuz 34 cm falan disanırım kilomuz da 833 gr di ama bi hafta geçti daha da kocaman olmuşuzdur artik bizde haberler boyle opuyoruz annisler ve minnaklari

Son düzenleme:
canm bnm ya.Allah kolaylik versin
ins.saglikla alicaksin cnm bebegini kucagina
stres yapma demek cok zor tabi,bnde her seyi kafayi takan biriyim
ne bileyim kitapti filmdi idare edicez,unutmaya balisicaz
hem zaten az kaldi 32.haftadan snr hic korkma,bence her sey guzel olucak
hep iyisini,guzelini dusunelim,her sey guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…