- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.521
Canim bence hic oyle dusunme. Benim esim cok korkuyor bebege birsey olacak diye. Bende yapamiyorumGünaydın güzel anneleer :) bizde erkenciyiz bugün heey. Kahvaltımızı yapıyoruz babişi yedirdik gönderdik başbaşa kaldık ana kız.
Sizde kendinizi artık beğenilmiyormuş gibi hissediyor musunuz acaba? Ben bu ara çok takıldım buna. Eşime belli etmiyorum ama sanki böyle beni istemiyormuş gibi hissediyorum. Davranışlarında bir soğukluk yok aslında ama yattığımız zaman sırnaşıyorum bişeyler ama hemen uyumak istiyor.
Galiba bu da benim yeni kuruntum.
Çok sıkıldım bu hormonlardan he.
Masallah aneai cok tatli bebisinñ. Gozleri acik mi yoksa bana mi oyle geldi::)Gunaydin kizlar
Iki gundur yazamadim ama hizlica okudum. Dun kontrolum vardi. Minigimi gordumKocaman olmus masallah. 35 cm 1050 g. Cok nazli olacak kizim yaa. Onceki kontrollerde hep poposunu donuyordu. Simdi de dogum pozisyonu gibi kafa asagi duruyor, ayaklar alinda kollar tabi ki yuzunde. Cok ugrastik ama yuzunu yakalayabildik sonunda. Eki Görüntüle 1450504
Evet canim gozleri acikti kuzumun. Gozlerini dondurup bakiyor bizeMas
Masallah aneai cok tatli bebisinñ. Gozleri acik mi yoksa bana mi oyle geldi::)
Canim bence hic oyle dusunme. Benim esim cok korkuyor bebege birsey olacak diye. Bende yapamiyorumKari koca cok tirsigiz anlayacagin
bende aynı fikirdeyim sırf normal dogumu destekleyen başka dr yok diye devlet hastanesine gidiyorum buldum bi tane bakalım..normal istiyosan kendini öyle şartlandırıyosan çok büyük bi tehlike olmadığı sürece olur inş diyo..ama işte kiloluyum daha kilo alma bol bol yürüyüş yap nefes egzersizi yap diyohay bn oyle dr.un!
nasil oyle der ya sirf para delisi olmus bunlar
diceksin al parayi ama dogru oln neyse onu yap
Yukarda yazdginu gormemisim pardon yaa. Demek bu haftalarda aciyorlar gozlerinii. Allahim ne buyuksun ne guzel bi mucizeye tanik ediyorsun bizleri. Allah bagislasin yavrunu:))Evet canim gozleri acikti kuzumun. Gozlerini dondurup bakiyor bize
İnş canim yaa .zaten 2,5 kilo doğmuşum. ebe çok marifetliymiş. ne bana ne anneme bi zarar gelmeden bitirmiş doğumu. benim kollar kırılabilirdi, annemin rahmi çok zarar görebilirdi ama napmış ne etmişse sapasağlam doğurtmuş
benim kız bana benzemez umarım,sezaryen olmak zorunda kalmam
Maşallah canim :) kolay gelsin:)Annis ve bebislerine kocaman Günaydınnnn
Uzun sure oldu yazmayali umarim herkes iyidir yaramaz oglumun pesinde kosusturmaktan topige girmeye firsat bulamiyorum..
Bugun erkenciyim cunku komsularla piknigee gidecez hazirlik yapacam
Dun kontrolum vardi minigimi gordum kocaman olmus elleri ayaklari cok tatliydi 1200 gr olmus bende 10 kilo almisim. Ayrica saglik ocaginda kontrolum vardi . Kilo tansiyon bakildi bebegimin kalp atislarini dinledik . oyle iste zaman nasilda geciyor cogu giti azi kaldi hakimizda hayirlisi insalah
Canim dedigin gibi bebegi hissettigi icin olabilir. Erkekler bizim gibi degil. Burada ayni dertten muzdarip arkadaslar var. Sikma canini. Cok az kaldi zatenBizde böyle birşey yoktu başlarda canım. Acaba artık hissettiginden mi böyle yapıyor, yoruldugundan mi bilmiyorum
Sordum canim arkadaslara falan herkes Yemis ya ben de cok yedim de artik dikkat edicem nolur ne olmaz erken dogum riskim Var zaten(
biz de büyük hayallerle gelmiştik buraya, hatta eşim izmirde okuduğu için burayı çok seviyordu..ikimiz de hayal kırıklığına uğradık, hiç gelişememiş geliştirmemiş kendini. bakımsız her yer, köy gibi kalmış büyükşehir..herkes kendini nerde iyi hissediyorsa orası güzel işte, dediğin gibi...Canim benim babam Öğretmen yasamadigim sehir kalmadi nerdeyse :) ayrica esim de ankarali. Ama o da izmirden vazgecemez...bende ankarayi hic sevmem mesela.Dedigim gibi kimi ankarayi sever kimi Istanbulu kimi baska yeri.
canm bnm ya.Allah kolaylik versinCanım iki gün önce başladığım ilaçla sancim ve kasilmam durdu.Nst sancısız çıktı. Fakat bu seferde benim oğluşum dönmüş ve iyice aşağı inmiş rahim ağzına kafasını dayamış tamamen.Doktor heran gelebilir dedi.Stres yapmadan yatıp dinlenmem ve en az 32.haftaları görmemiz lazimmis,moralim çok bozuldu. Stres bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor dedi doktorum, stressiz olmam lazimmiski gelişimi güzelce devam etsin.O kadar zor bi durum ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biri bitiyor şimdide başka birşey çıktı kafam bulandi canım vallahi artik,mantıklı düşünemez oldum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?