2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynı haftadayız canım, bende artık daha az yerim yapacak bişey yok..
bende de sıkıntılar var maalesef canım, sende neden erken doğum riskin var?
Canim doktor rahim duvarin incelmis muhtemelen erken dogum yapacaksin dedi enfeksiyonum da hic gecmedi bastan beri( sonra 3 doktora gittim ikisi ayni seyi soyledi Allah hepimizin meleklerini korusun

Canım rahim ağzına yaklaşmış mi bebegin?Kafası aşağı dönmüş ya,doktorun birşey dedimi bu konuda?Benimki dayanmış rahim ağzına, açılma falan yok bakalım yatmaya devam...

kesinlikle katiliyrm cnm
benm yegende her sey normal gidiyordu 40 haftayi doldurdu annemiz,kontrole gittik neymiste catisi darmis.klasik bahneler.bide hassas noktadan vurmaya calsiyorlar anneyi,klasik sozler"bebegi riske atmak mi istiyorsun"bunu duyan anne hemen bayraklari indiriyor tabi hoopp sezeryan

gunaydin cnm bn kendimi cirkin hissetmeye baslayali cok oldu valla:)
zaten bizde diger durumlar hiiicc yok riskliyiz malesefhormonlardan midir nedir cokta istedigim soylenemz acikcsi:)
diyorumki ayy suratima bak nasil cirkinim,kocacim diyoki sen dunyanin en guzel hamilesisinamaaannn bide buna inaniyorum
boyle boyle gecicek iste gunler napalim:)

İnşallah canım çok sağol,çok zor bi durum.Hayirlisiyla Rabbim 32 leri 36 lari göstersin hepimize inşallah.

kızlar benim bacaklarım şişmeye başladı...biraz erken oldu sanki..çok moralim bozuldu vücudum şimdiden şişerse nasıl tamamlayacağım kalan zamanı..yusyuvarlak tamamlayacağım sanırım hamileliği :)

Eklentiler

• 20150310_220210.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar bi soruuu. uni baby ve niveanin bakim cantalari 55 tl. Fiyati uygunmu sizcee. Ve hangi markayi önerirsiniz? Bu fiyata alayimmiiiii

Kizlar bi soruuu. uni baby ve niveanin bakim cantalari 55 tl. Fiyati uygunmu sizcee. Ve hangi markayi önerirsiniz? Bu fiyata alayimmiiiii
Canım ben hangi özelliği iyi bilmiyorumn bilen arakadaşalr cevaplandırırsa bende öğrenmiş olurum ama Hepsi burada da uni baby nin bakım cantası 50 TL hemde hediye olaarak lactamilin annelere özel kuşburnu çayı nı hediye veriyor unş baby alacaksan hepsi buradadan al

Diyorlar da iste. Ben hamilelikten sonra istegim arttı nedense anlamiyorum.
Arayi uzatmaya basladik kayinvalidemler vardi haftada 1 falandi simdi gittiler hani tadini cikartayim diyorum ama baba uyumalii diyor saat gec oldu diyor ayy.
Iste cok yoruluyor anliyorum ama kendime yoruyorum ben onu. Kafayi siyirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…