2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
O zaman tuza elveda canim beniim.. saglik ocaginda ebe bana da diyor sisligim olmadigi halde tuzu iyice azaltmalisin son aylarda diye.

canım tuzu azaltasana hatta kes bence. ödem yapmış gibi geldi bana. bu arada izmirin bakımsızlıgı konusunda çok çok haklısın . biz de aynı şeyden yakınıyoruz hep.

Aa öyle mi bende ondan alayım. Uni baby düşünüyordum da. Teşekkürler bilgi için :)

Bi bakayim orayada. Ben morhipoda gordumde. Bide sanki niveanin icindeki malzeme daha fazlaydi sanki. Mesela niveada bebe yagi var . Uni babyde yagli mendil. Daha bi arastrayim bennn

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir benim kız zaten hep aşağıdaydı ama ters duruyordu kafa yukarda popo aşağıda 2 gündür yer değiştirmiş gibi hissediyorum umarım kafasını aşağı almıştır bu arada ben şişmeye başladım ayaklarım ellerim kocaman oldular daha önümde 3 ay var baya zorlanacağım anlaşılan

Canim iyiymis oset baktimda. Kargo ucreti varmi peki ordaa

gunaydiinnn guzel anneler ve kuzucuklari
biz yine sabahin korunde kalktik kizimla:)
ve yatisa gectik karpuzu buyutmeye devam:)ya da gobusu dielim...
bok tepikli,huzurlu,saglikli bir gun olsun ins.
hepinisi opuyruuss
günaysın sana da canım :) kızını da öpüyorum annesi izin verirsen kitap okumaktan sıkılırsan dizi izle. yeni bi dizi çıktı komedi the last man on earth. ilk 3 bölüm yayınlandı zaten, tavsiye ederim

canım yürüyüş yapmalısın ve tuzu tamamen kes. inan bu yüzden oluyor. erkek annelerinde daha çok oluyormuş.

Gunaydin guzeller.
Bende bugun erkenciyim. Babasinin tacizine ugrayan,karsi koydugu icin surekli dayak yiyen bir genci sehir disina kacirmaya ve koruma altina aldirmaya calisiyorum.
Kolay mi,hemde hic degil.

ınsallah canım sana da gecmıs olsun,bak senın yaramaza acele edıyor.Doktor soyledı bana bazı bebebekler ıcerıde kalmayı sevmezler dısarıyı ozlerler Aman yerlerınde dursunlar da vaktınde gelen bebek daha saglıklı oluyor

ister totosunu isir cnm:))
bnde the big bang theory izlemeye basladm ama yeni baslayani izlemeyide terch edrm zatn komedi seviyrm daha cok.
sen hangi siteden izliyosun cnm?

çaya ihtiyacınız yoksa n11 de aynı set 40 tl :)

arkadaşlar bebek bakım ürünlerinde bübchen nasıldır

Benim esim hepsiburada'dan alışveriş yapiyor hep orasi daha guvenli geliyor ona. cay da isime gelir hem :) bubcheni kullanan duymadim hic ben canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…