2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok cnm kendine yorma
son aylara dogru senin istegin daha cok articak esininkide azalicak dogali bu okudugum kaynaklara gore.eslerde babalik hissi daha agir basmaya baslicak cnk.sen takma kafayi snr acisini cikarirsin

Gunaydin guzeller.
Bende bugun erkenciyim. Babasinin tacizine ugrayan,karsi koydugu icin surekli dayak yiyen bir genci sehir disina kacirmaya ve koruma altina aldirmaya calisiyorum.
Kolay mi,hemde hic degil.
owww bu dünyanın ensest,pedofili sorunu bittiği gün insanlığa adım atmış olacağız sanırım. hala kendime insan diyemiyorum böyleleri aramızda yaşadıkça.

Benim esim hepsiburada'dan alışveriş yapiyor hep orasi daha guvenli geliyor ona. cay da isime gelir hem :) bubcheni kullanan duymadim hic ben canim.
n11 hakkında şüpheiz olmasın hepsiburadadan daha fazla indirimi olan bir site ve güvenilir biz n11 den önce hepsiburadadan alırdık ama şimdi aradığımız ürünlerin en uygun fiyatını buradan buluyoruz ve ilk defa bu siteden alışveriş yapacağınızda 11tl indirim kuponu veriyor ben başka bi hesaptan ilk defa alışveriş yaptım n11 den lansinoh göğüs ucu kremi normalde 25 tl idi bana 14 tl ye geldi:)

yok cnm kendine yorma
son aylara dogru senin istegin daha cok articak esininkide azalicak dogali bu okudugum kaynaklara gore.eslerde babalik hissi daha agir basmaya baslicak cnk.sen takma kafayi snr acisini cikarirsin
bende tam tersi bana yaklaşacak diye ödüm kopuyor en başından beri hiç mi hiç farklı gözle bakamıyorum eşime arasıra takılıyorum senle iyi arkadaş olduk diye ve doğumdan sonra bu geçmicekmiş gibi geliyor eşimde umudunu doğumdan sonraya bağladı bitecek değil mi diyor eski haline döneceksin içimden ne gerek var diyorum ama umarım düzelirim:)

yok cnm kendine yorma
Hahahah haklisin canim çocuktan mecalim kalirsa çıkarırım artık zilli yataga yattigim gibi basliyor babasina doğru tepmeye

al benden de o kadar eskı halın ozledım dıyor ınsallah duzene gırırsın,ama bende tık yok her seyden soyudum valla

Gunaydin guzeller.
Bende bugun erkenciyim. Babasinin tacizine ugrayan,karsi koydugu icin surekli dayak yiyen bir genci sehir disina kacirmaya ve koruma altina aldirmaya calisiyorum.
Kolay mi,hemde hic degil.
Aman Allah'ım, Allah yardımcısı olsun. Sizden de Allah razı olsun,bırakmayın elini. Kolaylık versin Allah'ım.

bnde ayniyim cnm umarm gecer.bnm esimde cocuk icin cok mu acele ettik acaba demeye basladi:)
bebek olduktan snrda kendimi hep bebege vericekmisim gibi hissediyr.baklim gorucez artik

işte yorulmalar felan bahane cnm.. yapmayacakları için bahane buluyorlar... bebekten utanmıyor muusn diyor bana..beni de sinir basıyor..zaten 20 günde bir geliyor ..zorlaya zorlaya isteğim kaçıyor zevk alamıyorum valla..yakında bi rest çekicem ama bakalım :)

O zaman tuza elveda canim beniim.. saglik ocaginda ebe bana da diyor sisligim olmadigi halde tuzu iyice azaltmalisin son aylarda diye.
canım tuzu azaltasana hatta kes bence. ödem yapmış gibi geldi bana. bu arada izmirin bakımsızlıgı konusunda çok çok haklısın . biz de aynı şeyden yakınıyoruz hep.
canım yürüyüş yapmalısın ve tuzu tamamen kes. inan bu yüzden oluyor. erkek annelerinde daha çok oluyormuş.
ahh kızlar tuz çok az kullanırım ben, hergün 1 saat yürüyorum, haftada 2 kere spora gidiyorum...buna rağmen şişmiş olması canımı sıktı zaten ((

Nerden ve ne kadara aldın acaba? Dün Trendyolda indirimdeydi ama kaçırdım malesef, ben de çok istiyorum bunlardan ama normalde baya pahalı indirimde iyi oluyor...
trendyoldan aldım cnm..27,99 du...ucuz geldi valla lisanslı bir ürün için..yine girer indirime takip edersin alırsın cnm.. şimdidem güle güle giysin kuzucuk :)

çok tatlılaaaarrr kızıma da giydirebilsem keşke yavru kartal kıyafetleri ama cicili bicili giydiricez artık.. çok hoşuma giderdi minnacık forma giydirmek.
valla gözümde canlandırdım da bir kız çocuğunda da mükemmel ve klas duracaktır eminim forma ve ayakkabı..bence al bir tane ve giydir cnm yavru kız kartalımıza :)

bnde ayniyim cnm umarm gecer.bnm esimde cocuk icin cok mu acele ettik acaba demeye basladi:)
bebek olduktan snrda kendimi hep bebege vericekmisim gibi hissediyr.baklim gorucez artik

banada bebek olduktan sonra hiç bişey eskisi gibi olmucakmış gibi geliyor nasıl eskisi gibi olabilir ki değişti herşey değişti hamilelik psikolojisinde olduğumuz için mi bunları düşünüyoruz bilmiyorum ama bende arasıra özlüyorum içimden geldiği gibi yaşamayı bebeğim duymasın:)

Ben neden böyleyim ki acaba bir arkadas yazmisti coook eskiden bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir diye ne kadar dogru bilmiyorum. Eslerimiz bu konuda bence hakli (benimki haric) eger risk yoksa olmasi gerekmis hamilelikte de. mutluluk hormonu salgiladigi icin vucudumuz bebisler de mutlu oluyorlarmis.

yok cnm kendine yorma
pofuduk18
başlıcam valla onların babalıklarına..önce kocalık sonra babalık yapsınlar :))) ben bile bu anaç ruhumla böyleyim, ona noluyor yaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…