- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.601
aynen cnm..artı ordaki kasları çalıştırdığı için, normal doğumu da kolaylaştırıyor diye duymuştum ... risk yoksa bence devam etmeli eskisi gibi...Ben neden böyleyim ki acababir arkadas yazmisti coook eskiden bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir diye ne kadar dogru bilmiyorum. Eslerimiz bu konuda bence hakli (benimki haric ) eger risk yoksa olmasi gerekmis hamilelikte de. mutluluk hormonu salgiladigi icin vucudumuz bebisler de mutlu oluyorlarmis.
Çiciler pek bi güzel maşallah..iyi günlerde kullanın,saglicakla..bu aldığınız çantalar yerine ben spor bi sirt çantası almak istiyorum.yeterli olmaz mi? Gorumcem sığmaz diyor ama kullandığım cantalarda maş.valiz gibi benim.yada 2 tane aliriz .zaten esimde bende 1 çocuk 1 çanta taşımak zorundayız
Karar vermek ne zor.. Heleki hiçbirşey bilmemek..
umarım düzelirsin cnm..hem sana yazık hem adama..hayalim hep çok istekli bir adamdı, şansıma bu düştübende tam tersi bana yaklaşacak diye ödüm kopuyor en başından beri hiç mi hiç farklı gözle bakamıyorum eşime arasıra takılıyorum senle iyi arkadaş olduk diye ve doğumdan sonra bu geçmicekmiş gibi geliyor eşimde umudunu doğumdan sonraya bağladı bitecek değil mi diyor eski haline döneceksin içimden ne gerek var diyorum ama umarım düzelirim:)
işte yorulmalar felan bahane cnm.. yapmayacakları için bahane buluyorlar... bebekten utanmıyor muusn diyor bana..beni de sinir basıyor..zaten 20 günde bir geliyor ..zorlaya zorlaya isteğim kaçıyor zevk alamıyorum valla..yakında bi rest çekicem ama bakalım :)
Cok sag ol canimgeçmiş olsun canım
Pofudukcum, ilk 3 ay zaten yasaktı. Sonra ayda bir işte arada sırada oluyor bizde o iş (tövbe tövbe) zaten evlenmişim 4 gün sonra hasta olmuşum,7 gün öyle gitmiş. Ee toplamda 40 günün sonunda hamile olduğumu öğrenmişim,birde canım kocam çok uzun saattler dükkanda ilk zamanlar bile bir halt yiyemedik,şimdide oğlum anlayacak ne yaptığımızı diye yanaşmıyor bana. Bizde durumlar bu komşuBen neden böyleyim ki acababir arkadas yazmisti coook eskiden bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir diye ne kadar dogru bilmiyorum. Eslerimiz bu konuda bence hakli (benimki haric ) eger risk yoksa olmasi gerekmis hamilelikte de. mutluluk hormonu salgiladigi icin vucudumuz bebisler de mutlu oluyorlarmis.
Canım ben alırken bir kaç tane ürün birden alacam 100 tl yi geçer evet içerikleir farklı için de bunun bebek yağı var aşağıdaki linkdeki ürünüde almayı düşünüyorum sence fiyatı nasıl onda da lactamil çayı bedavaTatlim morhipodada 50tl uzeri karfo ücretsiz mis. Ama sanki iki sitedeki iceriklermi farkli ayy kafam karisti tekrar incelwyeym ben bi:))
bn diyrm sen annelik nedir bilir misin anayim ben ana!pofuduk18
başlıcam valla onların babalıklarına..önce kocalık sonra babalık yapsınlar :))) ben bile bu anaç ruhumla böyleyim, ona noluyor yaaa :)))
evet onda sıkıntı yok, tam tersi eskisinden daha çok sevgi gösterisi yapıyor, hatta geçenlerde oturdum ağladım alınganlık yaptım sen beni sevmiyorsun diye, vallahi seni en çok şimdi seviyorum diyor, bu sefer başladım demek önceden beni sevmiyordun diye, naz kapris bitmiyor ki hiç :))) ama birlikte olmadığımız sürece, ikna olmuyorum beni sevdiğine, beğendiğine...aynen canim bende aksamlari kendi kendime diyorum bi daha sirnasmicam görsün o diye ama benimkinde irade cok saglam. desemki artik istemiyorum doguma kadar tamam der. Normal davranislarimizda sevgimizde hic sıkıntı yok allaha Şükür.
Aynen aaaynen yahu. bizden cok dusunemezler ya bebeklerimizi. Küçücük bebek ne anlar o iştenpofuduk18
başlıcam valla onların babalıklarına..önce kocalık sonra babalık yapsınlar :))) ben bile bu anaç ruhumla böyleyim, ona noluyor yaaa :)))
Pofudukcum, ilk 3 ay zaten yasaktı. Sonra ayda bir işte arada sırada oluyor bizde o iş (tövbe tövbe) zaten evlenmişim 4 gün sonra hasta olmuşum,7 gün öyle gitmiş. Ee toplamda 40 günün sonunda hamile olduğumu öğrenmişim,birde canım kocam çok uzun saattler dükkanda ilk zamanlar bile bir halt yiyemedik,şimdide oğlum anlayacak ne yaptığımızı diye yanaşmıyor bana. Bizde durumlar bu komşu
Masallah kizina canimGunaydin kizlar
Iki gundur yazamadim ama hizlica okudum. Dun kontrolum vardi. Minigimi gordumKocaman olmus masallah. 35 cm 1050 g. Cok nazli olacak kizim yaa. Onceki kontrollerde hep poposunu donuyordu. Simdi de dogum pozisyonu gibi kafa asagi duruyor, ayaklar alinda kollar tabi ki yuzunde. Cok ugrastik ama yuzunu yakalayabildik sonunda. Eki Görüntüle 1450504
Ayni seyi düşünüyorum canım. Artik cekici gelmedigimi hissediyorum ona karsi. Kilo aldim diyorum cirkinlesti m demekki beni begenmiyor. Hep derdi zaten sisman kadin istemem diye. Ya veremezsem diyorum kilolarimi doğumdan sonra. Epey sıkıntı yani.evet onda sıkıntı yok, tam tersi eskisinden daha çok sevgi gösterisi yapıyor, hatta geçenlerde oturdum ağladım alınganlık yaptım sen beni sevmiyorsun diye, vallahi seni en çok şimdi seviyorum diyor, bu sefer başladım demek önceden beni sevmiyordun diye, naz kapris bitmiyor ki hiç :))) ama birlikte olmadığımız sürece, ikna olmuyorum beni sevdiğine, beğendiğine...
evet onda sıkıntı yok, tam tersi eskisinden daha çok sevgi gösterisi yapıyor, hatta geçenlerde oturdum ağladım alınganlık yaptım sen beni sevmiyorsun diye, vallahi seni en çok şimdi seviyorum diyor, bu sefer başladım demek önceden beni sevmiyordun diye, naz kapris bitmiyor ki hiç :))) ama birlikte olmadığımız sürece, ikna olmuyorum beni sevdiğine, beğendiğine...aynen canim bende aksamlari kendi kendime diyorum bi daha sirnasmicam görsün o diye ama benimkinde irade cok saglam. desemki artik istemiyorum doguma kadar tamam der. Normal davranislarimizda sevgimizde hic sıkıntı yok allaha Şükür.
keşke benim de gelmese dicem ama istemiyorum öyle bi durumu..bn diyrm sen annelik nedir bilir misin anayim ben ana!
onceden hadi diyen adam sonradan bebege bisey olur demeye basladi
sen ancak bebek dogunca anlican baba nasil olunur diyorum bnde ama gecti bizden bacimhiiicc aklima gelmiyor valla
bn buldum cnm ama siparis veremedim bi turlu canta rengini secemedim mavilis geliyor sanki otomatik olarak.sonteklif.com'a bak mustela canta seti diye fiyatta fazla uygun huylandim acikcasi.bi arkadas o siteden alis vers yaomis sorunsuz ulamis ama saticilar hep fakli o yuzden kararsz kaldm bide hic yorum goremedigimden almadim.bide sen bak istersenunı baby tabıkı de ama en ıyısı mustella,ben de onu arıyorum set seklınde ama bulamadım daha
Oy beterin beteri varmis. Allah kolaylik versin Bacim. Bende evlendim bir kere adet oldum sonra hamilelik. Doktorum yasaklamadi o yuzden bizde uc ay sorunu olmamisti. Simdilerde iste seyreklesti. Benimki de dert degilmis simdi anladimPofudukcum, ilk 3 ay zaten yasaktı. Sonra ayda bir işte arada sırada oluyor bizde o iş (tövbe tövbe) zaten evlenmişim 4 gün sonra hasta olmuşum,7 gün öyle gitmiş. Ee toplamda 40 günün sonunda hamile olduğumu öğrenmişim,birde canım kocam çok uzun saattler dükkanda ilk zamanlar bile bir halt yiyemedik,şimdide oğlum anlayacak ne yaptığımızı diye yanaşmıyor bana. Bizde durumlar bu komşu
ben eşimle bu konuda konuştuğumda dedi ki karnın kocaman oldu ya zarar verirsek. ben de hiç bi zararı olmadığını anlattım. bi de dedim ki bu sadece senle ilgili birşey değil ki. benim için de iyi. yakınlaşmak eşler arasındaki bağı da kuvvetlendiriyor, ayrıca kendimi hala güzel hissetmeme yardımcı oluyor. bu konusmadan sonra düzeldi ama yine eskisi gibi olmuyo tabi ki. hafta 1 falan olursa oluyo.Ben neden böyleyim ki acababir arkadas yazmisti coook eskiden bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir diye ne kadar dogru bilmiyorum. Eslerimiz bu konuda bence hakli (benimki haric ) eger risk yoksa olmasi gerekmis hamilelikte de. mutluluk hormonu salgiladigi icin vucudumuz bebisler de mutlu oluyorlarmis.
Canım bana n11 güvenilir gelmiyor dışında o çay bedava yanında. Bübcheni hiç duymadım canım malsefçaya ihtiyacınız yoksa n11 de aynı set 40 tl :)
arkadaşlar bebek bakım ürünlerinde bübchen nasıldır
Canım gitti gdiyor a da bakmıştım evet daha uygun ama ama güvenemiyorum n11 gitti gidiyor a kendim için olsa neyse bebek için olunca tedirgşnioluyorum mesala diyelim son kullanma tarihi yakın gelme ihtimali de var iadesi yaptırmak istesen bu sitelede direk firma odaklı olduğu için iade yapmak isteidğinde sıkıntı çıkartıyorlar.
yok yok veririz cnm..tığ gibi oluruz onlara inat sen o noktaya takılma..benimkinin de var kilo takıntısı şişman sevmez ben 55 kiloydum hala kilo ver diyordu bana..şimdi bu halime bayılıyor şiştikçe adamın hoşuna gidiyor, dedim sen sevmezsin şişman noluyor dedim, şişkoluğun sebebi farklı diyor, gözüne şirin görünüyorum, göbeğimi sevip öpüp duruyor ama, dediğim gibi hiç ikna değilim birliktelik olmadığı sürece...Ayni seyi düşünüyorum canım. Artik cekici gelmedigimi hissediyorum ona karsi. Kilo aldim diyorum cirkinlesti m demekki beni begenmiyor. Hep derdi zaten sisman kadin istemem diye. Ya veremezsem diyorum kilolarimi doğumdan sonra. Epey sıkıntı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?