2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
spiral de fazla adet görmeye neden oluyormuş. ben eşimin korunmasından yanayım.

spiral de fazla adet görmeye neden oluyormuş. ben eşimin korunmasından yanayım.
Biz onu denedik basta canim ikimizde birsey anlamadik. Bende yanma yapti. Esimde hormon kullanmami istemediginden olursa olsun dedik bizde. Ikincide sıkı koruma istiyorum bu yasimda kaldiramam iki çocuğu

Biz onu denedik basta canim ikimizde birsey anlamadik. Bende yanma yapti. Esimde hormon kullanmami istemediginden olursa olsun dedik bizde. Ikincide sıkı koruma istiyorum bu yasimda kaldiramam iki çocuğu
dogum kontrol hapi yuzunden 5 ay ugrastkm hapi birakmama rahmen hamile kalamadim

Oh masaallah barekallah kizina annesi...
Cok kuduruk bunlar coook...
Ama dikkat ettim de dru severse butun sirinlikleri yapiyor benim veled
Semezse elleriyle yuzunu kapiyor
Senin fistikda oyle demekki
Hmm Yirim o oğlaniiii, seçim de yaparmiiis...
Biz herkesi seviyoruz simdilik galiba
Çünkü geçen sağlık ocağındaki hemşireyi tekmeliyordu kizim dün doktor teyzemizi...
Videoya çekiyoruz kipir kipir hareket halinde bu sefer hele ki hiç durmamis , bide doktoru tekmeledigi anlarda görüntü kararıyor çok güldüm ya

pofuduk18 T tombul cilek
masallah size erkenden anne olucaksiniz.ii cesaret valla bn yapamazdm gibi
iliskide yasin etkisi oldugu dogru bnm esimde soyler hep sen 35 lere gelince gorucem seni diyor hep:)
Hahah deme oylee simdi boyleysem 35te napcam hahah esim de buyuk benden 9 yas. Ben 35 o 44 olacak nolacaak bilmiyorum

yok kızlar bizim yöntem biraz tehlikeli geri çekilme yöntemini kullanıyoruz 10 yıldır kazaya kurban gitmedik 2 velette isteyerek oldu bundan sonrada öyle devam edeceğiz yoksa bende kondon sevmedim canım acıdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…