- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.421
Bende şaşırıyorum bazen ya..Iyi tek benimki degilmis ku$ uykulu olan.. hemen kipirdamasina sasiyordum uyumaz mi bu kiz diye..
bu uykularimizin bölünmesi ilerde bebegin uyandirdigi zamanlara hazirlik olsun diyeymis zaten...
Bi nevi staj yapiyoruz simdi bölünen uykularla
kendi adima diyim ozaman panikledim ben biraz az kaldigini görünce :)
evet çok sansli olcaksin yardimcilarin bakimindan :) kizinin olgun olmasi çok iyi birsey..
Bi yandan kardesler arasi yas farki az olmali diyorum ama bu yöndende baska avantajlar var..
hakkimizda hayirlisi..
biz acemi olcaz bakalim ne maceralarimiz olur ailenin yeni üyesiyle
Korkmayın bebiş o kadar yaygara yapacak ki, duymamak uyanmamak imkansız.Iyi tek benimki degilmis ku$ uykulu olan.. hemen kipirdamasina sasiyordum uyumaz mi bu kiz diye..
bu uykularimizin bölünmesi ilerde bebegin uyandirdigi zamanlara hazirlik olsun diyeymis zaten...
Bi nevi staj yapiyoruz simdi bölünen uykularla
Bende şaşırıyorum bazen ya..
Kuşum diyorum sen hiç uyumuyooon muuu...
Yerim diyorum konuşuyorum ıyimaya devam sonra
Ayyy evet... Rabbim bize staj yaptırıyor...
Üstelik ben uykusu çok hafif biri değildim...
Üst komşum çocuk bakıyor bebek daha dogrusu..ben uyuyorum ya çocuk ağlamaya başlayınca bildiğin ona uyanıyorum , eşime soruyorum sen duymuyor musun çocuğun aglamasini diye..yooo diyor
ayy hadi ins. dielim:)onceleri dogumdan snr kimse bizde kalmaya gelmesin,biz ikimiz bakariz kizimiza diyordu.simdilerde bnde uykusuz geceler,hastaliklar,birde herkes isiniz zor demeye bsladikca bebegin odasini ayiralim sen onunla kalirsin gece,bn sabh erken ise gtcem dinlenmem lazm demwye basladibu bebisler geceleri nöbet tutuyor demekki, annemiz bizi ellesede tekmelesek diye
iyi esinde alisir böylece, dogunca o da kalkar agladiginda :)
Bende geceleri zor uyuyorum canım.
Seninle aramızda tam 1 hafta var.
Sen beni gaza getiriyorsun.
kızlar bende gece uyuyamayanlardanım bi su bi wc derken her kalkmamda pozisyonum değiştiriyorum bu seferde oram agrıyor buram agrıyor die saga sola donuyorum derken bi bakıom sabah olmuş sonra zırrrrr saat çalıyor hopp işebende uyuyamıyorum gece...
her bir harekette uyanıyorumm...
göbüş ağırlık yapıyor , bebiş tepikliyor derken bir gözüm açık hep...
son ay gerçekten uyuyamayacağız galiba
aa ne guzel canım, eşin imammı bol bol dua alır bebeğin oldugunu duyan herkes dua eder :))) benimde dayım imam her goren selam verir hal hatır sorar bişey 5 liraysa 3liraya verirler esnaflar, guzel bir meslek aslında hem ibadetini yapıyor hemde işini Allah daim etsin :)))))öyle tabii öyle...
kullanamaz maalesef... o yüzden diyorum hadi kızım ha gayret ramazandan bir on gün önce doğ en azından
ramazan her aydan daha yoğun geçiyor babamız bir ıkındı vakti evde olabilecek...
napalım artık kızımla beraber evde vakit geçiririz
canım biz çalışıyoruz da ne farkediyor sanki bi iğne bile alacak olsam eşime danışıyorum kendi kafama gore almıyorum cunku beraber odüyoruz borcları :))) ve de inanırmısın ablamın dogumu sezeyandı çoğu şeyini son ay hatta bazılarını doguma giderken yoldan aldık magazadakiler soruyordu doğum ne zmn die bi saat snra diyorduk şaşırıyorlardıBenim kizimin da hicbisisi yok malesef. Ben de almadim kendime daha pijama vs. Babamiz bir turlu keyfe gelip alisveris yapmaya yanasmiyor.
Maasini alsin sorucam bu ay ona.
Calismadigima böyle zamanlarda kiziyorum iste. Ama elimde olan birsey degildi malesef.
bizdede durumlar pek farklı değil canım 2 maaş giriyor eve ama kira faturalar felan derken kalan parayı nereye odicez die şaşırıyoruz ama diyorumki sonuc olarak Allahım aç bırakmıyor açıkta değiliz o zmn boşverrr borcları bunada şükür :))bizim yemege firsatimiz olmuyor adam tek basina aldigi maas 1200 600 tl kira elektrk dogalgaz su derken bide 10 milyarda kartlara borc var neyi nereye odiycez diye yetisemyrz bir turlu :-/
istanbulun neresi canım ben çekmeköydeyim burda bile kiralar uctuIstanbul da yasiyorum canim valla burda en uygun kira bu daha uygunlarida var elbet ama pek yasancak durumda olmuyor evler malesef
aynı durum bendede var canım yavruşum her uyanmamda uyanıyor sonra kendime kızıyorum bebeğimide uyandırdım uykusunu böldüm dieAllah Allah ne yonden gaza getirdim ki
aynen canim, bide yastiga ayagimin birini atmadan uyuyamaz oldum her dönmemde uyaniyorum yastigi yerlestirmek içinher uyandigimda elimi karnima koyuyorum aninda ama aninda tekme geliyor sizde de oluyor mu bi denesene gece? cevap vermesi yuzumu gulduruyor yuzum gulunce uykum kaciyor hadiii dön bastan uyumaya calis
yazik adama yazik yapmaayy hadi ins. dielim:)onceleri dogumdan snr kimse bizde kalmaya gelmesin,biz ikimiz bakariz kizimiza diyordu.simdilerde bnde uykusuz geceler,hastaliklar,birde herkes isiniz zor demeye bsladikca bebegin odasini ayiralim sen onunla kalirsin gece,bn sabh erken ise gtcem dinlenmem lazm demwye basladi
haberi yok aticam kizini kucagina anne kacar artik babanin eli mahkum
Bende şaşırıyorum bazen ya..
Kuşum diyorum sen hiç uyumuyooon muuu...
Yerim diyorum konuşuyorum ıyimaya devam sonra
Ayyy evet... Rabbim bize staj yaptırıyor...
Üstelik ben uykusu çok hafif biri değildim...
Üst komşum çocuk bakıyor bebek daha dogrusu..ben uyuyorum ya çocuk ağlamaya başlayınca bildiğin ona uyanıyorum , eşime soruyorum sen duymuyor musun çocuğun aglamasini diye..yooo diyor
Allah nasip ederse ilk 15-20 gün annemde kalır bende öyle konuştuk, sonra da okullar tatil olmuş olacak hem kızım derslerini ihmal etmeden kardeşine doymuş olacak hemde 3 ay boyunca birlikte olacağız.
Emin ol çok güzel maceralarınız olacak.
Korkmayın bebiş o kadar yaygara yapacak ki, duymamak uyanmamak imkansız.
kızlar bende gece uyuyamayanlardanım bi su bi wc derken her kalkmamda pozisyonum değiştiriyorum bu seferde oram agrıyor buram agrıyor die saga sola donuyorum derken bi bakıom sabah olmuş sonra zırrrrr saat çalıyor hopp işe
aa ne guzel canım, eşin imammı bol bol dua alır bebeğin oldugunu duyan herkes dua eder :))) benimde dayım imam her goren selam verir hal hatır sorar bişey 5 liraysa 3liraya verirler esnaflar, guzel bir meslek aslında hem ibadetini yapıyor hemde işini Allah daim etsin :)))))
canım biz çalışıyoruz da ne farkediyor sanki bi iğne bile alacak olsam eşime danışıyorum kendi kafama gore almıyorum cunku beraber odüyoruz borcları :))) ve de inanırmısın ablamın dogumu sezeyandı çoğu şeyini son ay hatta bazılarını doguma giderken yoldan aldık magazadakiler soruyordu doğum ne zmn die bi saat snra diyorduk şaşırıyorlardıalışmışlar tabi aylar oncesi alışveriş yapanlara
bizdede durumlar pek farklı değil canım 2 maaş giriyor eve ama kira faturalar felan derken kalan parayı nereye odicez die şaşırıyoruz ama diyorumki sonuc olarak Allahım aç bırakmıyor açıkta değiliz o zmn boşverrr borcları bunada şükür :))
Haklisin yaa bunada sukur.
istanbulun neresi canım ben çekmeköydeyim burda bile kiralar uctu
Esenyurttayim ben canim.
aynı durum bendede var canım yavruşum her uyanmamda uyanıyor sonra kendime kızıyorum bebeğimide uyandırdım uykusunu böldüm die
üBenim idrarda çıktı. Böbreklerim şişmiş. Bebekte baskı yaptığı için sancı yapıyormuş.
ayy hadi ins. dielim:)onceleri dogumdan snr kimse bizde kalmaya gelmesin,biz ikimiz bakariz kizimiza diyordu.simdilerde bnde uykusuz geceler,hastaliklar,birde herkes isiniz zor demeye bsladikca bebegin odasini ayiralim sen onunla kalirsin gece,bn sabh erken ise gtcem dinlenmem lazm demwye basladi
haberi yok aticam kizini kucagina anne kacar artik babanin eli mahkum
aynı durum bendede var canım yavruşum her uyanmamda uyanıyor sonra kendime kızıyorum bebeğimide uyandırdım uykusunu böldüm die
Hmmm... Bazen istisnasız hareket halinde kizim , içeride zaman kavramı mi başka ki acabaAynı soruyu ben geçen hafta doktoruma sordum hiç uyumuyor sürekli hareketli yaramaz olacak herhalde dedim.
Yok annesi dedi her 20 dk. bir uyanırlar.
Uykuları 20 dk. sürer dedi de rahatladım.
Ama yinede benim kızım uyku yerine şekerleme yapıyor herhalde 10 dk. anca sürüyor uykusu.
gozun aydın canımverırsın merak etme ben 10 kılo aldıgımı gordum bugun ama kendıme almısım,bebıs gerıden gelıyorGunaydin guzel anneler,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
Ay alemsin canim :)))kızlar bende gece uyuyamayanlardanım bi su bi wc derken her kalkmamda pozisyonum değiştiriyorum bu seferde oram agrıyor buram agrıyor die saga sola donuyorum derken bi bakıom sabah olmuş sonra zırrrrr saat çalıyor hopp işe
aa ne guzel canım, eşin imammı bol bol dua alır bebeğin oldugunu duyan herkes dua eder :))) benimde dayım imam her goren selam verir hal hatır sorar bişey 5 liraysa 3liraya verirler esnaflar, guzel bir meslek aslında hem ibadetini yapıyor hemde işini Allah daim etsin :)))))
canım biz çalışıyoruz da ne farkediyor sanki bi iğne bile alacak olsam eşime danışıyorum kendi kafama gore almıyorum cunku beraber odüyoruz borcları :))) ve de inanırmısın ablamın dogumu sezeyandı çoğu şeyini son ay hatta bazılarını doguma giderken yoldan aldık magazadakiler soruyordu doğum ne zmn die bi saat snra diyorduk şaşırıyorlardıalışmışlar tabi aylar oncesi alışveriş yapanlara
bizdede durumlar pek farklı değil canım 2 maaş giriyor eve ama kira faturalar felan derken kalan parayı nereye odicez die şaşırıyoruz ama diyorumki sonuc olarak Allahım aç bırakmıyor açıkta değiliz o zmn boşverrr borcları bunada şükür :))
istanbulun neresi canım ben çekmeköydeyim burda bile kiralar uctu
Ben prensesimi servisten almaya gidiyorum, sonra banyosunu yaptıracağım, yemek ye ödevler vs. derken bir gün daha bitecek.
Şafak 87 de inş. sağlıkla görüşmek üzere, Allaha emanet olun.
Anne olmak çooook güzel, rabbim herkese nasip etsin. İnanır mısınız hergün ilk kucağıma aldığım günkü heyecanla kızımı servisten almaya gidiyorum.
Öyle canim öyle...şükürler olsun Rabbime...hahaha ayni replikler bizde de oluyor yerim seni kizim diyorum dönüyorum
bak görüyo musun annelik iç güdüsü yerlesmis bile iste ispati :) taaa nerdeki bebise uyaniyosun kendinin ki olsa ku$ uykulu olcaksin.. Ki bende senin gibi agir ve derin uyuyan birisiydim.. Gece hiç uyanmadan sabahi ederdim.. Rabbim büyük çok sükür..
Ne iyi denk geldi hamileligimiz çok sansliyiz hamd olsun ki.. Ben yaza gelmesinden çok mutluyum kendi adima, kizin içinde gerçekten buyuk avantaj, kardesiyle hevesini alir :)
Güzel günler bizi bekler insallah
Yandik mi desem, çok iyi mi desem bilemedim :)
Yüksek sesle bagirmaz insallah
yanı suan kac haftalık oluyosun ,kılosu gayet ıyı bebegının benım de 1 hafta gerı ama kılosu 704 gr senınle de aynı haftadayız,emınmısın gerıden geldıgıneGnydn anneler ve melekler
Bizde dun gittik kizmla buluşmaya.905 gr olmuş annesi de 6.5 kg almış toplam.coksukur yolunda herşey o an anlamadığım için aklımda kalmayan biseymjz bihafta geriymis ama çok dert deilmis. Fark artarsa kontrol altında tutalım dedi ama hatirlamiom neydi:-(
Buarada pijama gecelik alanlar bilenler size sorum,ben gecelik sevmiyorum hic ama lohusa geceliği sartmi yanı pijamaya gore daha kullanışlı olur diyeceginiz vakitlermi var ? Almadan sade pijama isimi gormezmi?
Cok sag ol canim merak etme bebisin farki kapatacak kilolari da alacak insallah:)gozun aydın canımverırsın merak etme ben 10 kılo aldıgımı gordum bugun ama kendıme almısım,bebıs gerıden gelıyor
aynı hısler bende de var canım hıc huzurlu bı hamılelık yasamadım,sureklı yattım kanamam dursun dıye sonra testlerım rısklı cıktı,sımdı de kan besın gıtmıyor bebıse gerıden gelıyor.Ama Allah buyuk dua edecegız ınanacagız her seyın ıyı olacagına sonunda bebıslerımıze kavusacagımıza.Herkesın ıyı gecmıyor malesef hamılelıyıKizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?