2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende şaşırıyorum bazen ya..
Kuşum diyorum sen hiç uyumuyooon muuu...
Yerim diyorum konuşuyorum ıyimaya devam sonra

Ayyy evet... Rabbim bize staj yaptırıyor...
Üstelik ben uykusu çok hafif biri değildim...
Üst komşum çocuk bakıyor bebek daha dogrusu..ben uyuyorum ya çocuk ağlamaya başlayınca bildiğin ona uyanıyorum , eşime soruyorum sen duymuyor musun çocuğun aglamasini diye..yooo diyor

Allah nasip ederse ilk 15-20 gün annemde kalır bende öyle konuştuk, sonra da okullar tatil olmuş olacak hem kızım derslerini ihmal etmeden kardeşine doymuş olacak hemde 3 ay boyunca birlikte olacağız.

Emin ol çok güzel maceralarınız olacak.

Korkmayın bebiş o kadar yaygara yapacak ki, duymamak uyanmamak imkansız.

Aynı soruyu ben geçen hafta doktoruma sordum hiç uyumuyor sürekli hareketli yaramaz olacak herhalde dedim.

Yok annesi dedi her 20 dk. bir uyanırlar.

Uykuları 20 dk. sürer dedi de rahatladım.

Ama yinede benim kızım uyku yerine şekerleme yapıyor herhalde 10 dk. anca sürüyor uykusu.

bu bebisler geceleri nöbet tutuyor demekki, annemiz bizi ellesede tekmelesek diye

iyi esinde alisir böylece, dogunca o da kalkar agladiginda :)
ayy hadi ins. dielim:)onceleri dogumdan snr kimse bizde kalmaya gelmesin,biz ikimiz bakariz kizimiza diyordu.simdilerde bnde uykusuz geceler,hastaliklar,birde herkes isiniz zor demeye bsladikca bebegin odasini ayiralim sen onunla kalirsin gece,bn sabh erken ise gtcem dinlenmem lazm demwye basladi
haberi yok aticam kizini kucagina anne kacar artik babanin eli mahkum

Bende geceleri zor uyuyorum canım.

Seninle aramızda tam 1 hafta var.

Sen beni gaza getiriyorsun.

bende uyuyamıyorum gece...
her bir harekette uyanıyorumm...
göbüş ağırlık yapıyor , bebiş tepikliyor derken bir gözüm açık hep...
son ay gerçekten uyuyamayacağız galiba
kızlar bende gece uyuyamayanlardanım bi su bi wc derken her kalkmamda pozisyonum değiştiriyorum bu seferde oram agrıyor buram agrıyor die saga sola donuyorum derken bi bakıom sabah olmuş sonra zırrrrr saat çalıyor hopp işe
aa ne guzel canım, eşin imammı bol bol dua alır bebeğin oldugunu duyan herkes dua eder :))) benimde dayım imam her goren selam verir hal hatır sorar bişey 5 liraysa 3liraya verirler esnaflar, guzel bir meslek aslında hem ibadetini yapıyor hemde işini Allah daim etsin :)))))
canım biz çalışıyoruz da ne farkediyor sanki bi iğne bile alacak olsam eşime danışıyorum kendi kafama gore almıyorum cunku beraber odüyoruz borcları :))) ve de inanırmısın ablamın dogumu sezeyandı çoğu şeyini son ay hatta bazılarını doguma giderken yoldan aldık magazadakiler soruyordu doğum ne zmn die bi saat snra diyorduk şaşırıyorlardı alışmışlar tabi aylar oncesi alışveriş yapanlara
bizim yemege firsatimiz olmuyor adam tek basina aldigi maas 1200 600 tl kira elektrk dogalgaz su derken bide 10 milyarda kartlara borc var neyi nereye odiycez diye yetisemyrz bir turlu :-/
bizdede durumlar pek farklı değil canım 2 maaş giriyor eve ama kira faturalar felan derken kalan parayı nereye odicez die şaşırıyoruz ama diyorumki sonuc olarak Allahım aç bırakmıyor açıkta değiliz o zmn boşverrr borcları bunada şükür :))
Istanbul da yasiyorum canim valla burda en uygun kira bu daha uygunlarida var elbet ama pek yasancak durumda olmuyor evler malesef
istanbulun neresi canım ben çekmeköydeyim burda bile kiralar uctu
aynı durum bendede var canım yavruşum her uyanmamda uyanıyor sonra kendime kızıyorum bebeğimide uyandırdım uykusunu böldüm die

yazik adama yazik yapma

hahaha ayni replikler bizde de oluyor yerim seni kizim diyorum dönüyorum

bak görüyo musun annelik iç güdüsü yerlesmis bile iste ispati :) taaa nerdeki bebise uyaniyosun kendinin ki olsa ku$ uykulu olcaksin.. Ki bende senin gibi agir ve derin uyuyan birisiydim.. Gece hiç uyanmadan sabahi ederdim.. Rabbim büyük çok sükür..

Ne iyi denk geldi hamileligimiz çok sansliyiz hamd olsun ki.. Ben yaza gelmesinden çok mutluyum kendi adima, kizin içinde gerçekten buyuk avantaj, kardesiyle hevesini alir :)

Güzel günler bizi bekler insallah

Korkmayın bebiş o kadar yaygara yapacak ki, duymamak uyanmamak imkansız.

Yandik mi desem, çok iyi mi desem bilemedim :)
Yüksek sesle bagirmaz insallah

ay yok o kadar da degil, haftasonlari yapta haftaarasi yazik kocana ise gidicek adam
kocana kiyamazsin yada evladina doyamazsin seve seve kalkarsin bence ona vermezsin gibime geliyor

aynı durum bendede var canım yavruşum her uyanmamda uyanıyor sonra kendime kızıyorum bebeğimide uyandırdım uykusunu böldüm die

Rahat ol canim o bizim uykumuzu daha beter etcek, bölmicek direk uyutmicak zaten

Ben prensesimi servisten almaya gidiyorum, sonra banyosunu yaptıracağım, yemek ye ödevler vs. derken bir gün daha bitecek.

Şafak 87 de inş. sağlıkla görüşmek üzere, Allaha emanet olun.

Anne olmak çooook güzel, rabbim herkese nasip etsin. İnanır mısınız hergün ilk kucağıma aldığım günkü heyecanla kızımı servisten almaya gidiyorum.

Hmmm... Bazen istisnasız hareket halinde kizim , içeride zaman kavramı mi başka ki acaba

Benim arkadaşimin oğlu olacak, bazen hiç tekme hissetmiyorum diyor..göbeğim sağdan sola oynuyor benim...aramızda 10 hafta var.. benimki böyle değildi diyor, o öyle dedikçe ben kizim yaramaz olacak herhalde diyorum :)))

Gunaydin guzel anneler ,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
gozun aydın canımverırsın merak etme ben 10 kılo aldıgımı gordum bugun ama kendıme almısım,bebıs gerıden gelıyor

Ay alemsin canim :)))
Biz kabul etmiyoruz öylesini..yapmak isteyen oluyor öyle ama herkesten farkımiz ne ..:)

Dediğin gibi ilçedeyiz biz, herks tanıyor oluyor seni, merak ediyor konuşuyor dua ediyor :))
Ben seviyorum esimin mesleğini, bende ilahiyatciyim nasipse kuran kursu öğreticisi olacağım.. bebisim azcik büyüsün de :)

Allahim daha nice saglikli sihhatli heyecanlar yasamayi nasip etsin, mutlulugumuz huzurumuz daim olsun insallah..

iyi aksamlar canim sizde Allaha emanet olun

Öyle canim öyle...şükürler olsun Rabbime...
Ama babalarda oluşmadi daha o güdü
Fosur fosur uyuyor maaşAllah

yanı suan kac haftalık oluyosun ,kılosu gayet ıyı bebegının benım de 1 hafta gerı ama kılosu 704 gr senınle de aynı haftadayız,emınmısın gerıden geldıgıne

aynı hısler bende de var canım hıc huzurlu bı hamılelık yasamadım,sureklı yattım kanamam dursun dıye sonra testlerım rısklı cıktı,sımdı de kan besın gıtmıyor bebıse gerıden gelıyor.Ama Allah buyuk dua edecegız ınanacagız her seyın ıyı olacagına sonunda bebıslerımıze kavusacagımıza.Herkesın ıyı gecmıyor malesef hamılelıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…