2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

yaaaa demek 20dk surermis uykulari, yandik valla ilk 3 ay bu aliskanliklarini devam ettirende oluyor çünkü

Öyle canim öyle...şükürler olsun Rabbime...
Ama babalarda oluşmadi daha o güdü
Fosur fosur uyuyor maaşAllah

hahahah kesinlikle babalar su an bi haberler

Cok sag ol canim merak etme bebisin farki kapatacak kilolari da alacak insallah:)

Canim bu fotodaki kim masallah çok tatliymis sen misin yoksa?

yanı suan kac haftalık oluyosun ,kılosu gayet ıyı bebegının benım de 1 hafta gerı ama kılosu 704 gr senınle de aynı haftadayız,emınmısın gerıden geldıgıne

yo bebegimin gelişimi haftasında tam.hatta dün 26+3 dük usg de 26+4 görünüuyordu.gerilik rahimle ilgili bişeyde dedi ama o an anlamadıgımdan aklımda kalmadı.1hafta sorun değil ama aradaki fark fazlalaşmasa iyi olur dedi

Selam kızlar...bebek okadar aşağı vuruyor ki sanki çıkıp gidecek:)kaç saattir yatıyorum hala bel agrim gecmedi eşim de geç gelecekmis Ayyy daraldi bekle bekle

gazınıza geldim ben de pijama takımı aldım 25 tl ye birissine den bakalım denemek için bi tane aldım şimdilik.çarşıyı gezdim dün 35 tl minimum kalitedekilerin fiyatı.bitane günlük spor bişey olsun deneyim bakalım.uçmuş millet resmen lohusa deyince 130-140 diyorlar.140 a meleğime neler neler alırım

Maşallah canım tombik bebeklere bayılıyorum ben de tosunmusum hoş hala öyleyim annem hep anlatır 2 yaşındayken buzdolabının sebzeliginin içine düşmüşum muz alcam diye kafa üstü
Normal kilolu dogmusum sonradan tombik olmusum dogum gunlerim falan hepsi var bakiyorum hep tombiklikten gozler bile cekik duruyor, paytak paytak yuruyordum

Canim niye kotu dusunuyorsun ki. Son duzlukteyiz artik. Insallah hepimiz saglicskla alacagiz kucagimiza. Unutma Mutlu Anne Mutlu Bebek

Çok haklisin canim, bol bol dua edip alicaz inşallah bebislerimiz kucağımıza.Rabbim hayirlisiyla bu yolu tamamlamayı nasip etsin hepimize.

Canim niye kotu dusunuyorsun ki. Son duzlukteyiz artik. Insallah hepimiz saglicskla alacagiz kucagimiza. Unutma Mutlu Anne Mutlu Bebek
Çok haklisin canim, ama hepsi üst üste gelince iste engel olamiyorum beynimdeki firtinalara. Hayirlisiyla salı gelsede doktorumuz biraz güzel birşeyler söylese keyfim,moralim yerine gelse.Diyorum 28 olduk az kaldı,sonra diyorum ya bugünlerde gelirse napariz.karman çorman oldum anlayacağın.inşallah atlaticaz bu günleri...

Selam kızlar...bebek okadar aşağı vuruyor ki sanki çıkıp gidecek:)kaç saattir yatıyorum hala bel agrim gecmedi eşim de geç gelecekmis Ayyy daraldi bekle bekle
Ayağının altına yastık koy öyle yat canım,asagi vurmalar zaman zaman oluyor insani bi an paniğe sürüklüyor ama korkma...

Ayağının altına yastık koy öyle yat canım,asagi vurmalar zaman zaman oluyor insani bi an paniğe sürüklüyor ama korkma...
Saol canım. Evet öyle bi vuruyor ki ne oluyor diyorum.sen de sıkma artık canını. Inşallah doktorundan güzel şeyler duyacaksınız. Hayırlısıyla 35e gelelim gerisi kolay

adam zatb beni aldigina pisman olduheryerim dokuluyor.cocugada bn bakcaksam napcam seni dicek yakinda
oyy kocisim bitanedir yaa
Benim kocisimde sana kuma alayim diyorr sen oturursun o sana hizmet eder bi tane yerlestiriyorum agzina vszgeciyor sakasi bile sinirimi bozuyo ama ciddi olmadgni blyrm allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…