2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Saol canım. Evet öyle bi vuruyor ki ne oluyor diyorum.sen de sıkma artık canını. Inşallah doktorundan güzel şeyler duyacaksınız. Hayırlısıyla 35e gelelim gerisi kolay
İnşallah canım inşallah.sizin yazismalarinizi,desteğinizi hissetmek buradan acayip iyi geliyor bana,iyki varsiniz hepiniz...

Selam kızlar...bebek okadar aşağı vuruyor ki sanki çıkıp gidecek:)kaç saattir yatıyorum hala bel agrim gecmedi eşim de geç gelecekmis Ayyy daraldi bekle bekle
canm bnmde ayni yaa valla gaz cikarmk geliyor o vurdukca
yukarda olsa mide yaniyor asagida olsa korkuyrm.Allahm saglikla kucakladigimiz gunleri gosterr ins

İnşallah canım inşallah.sizin yazismalarinizi,desteğinizi hissetmek buradan acayip iyi geliyor bana,iyki varsiniz hepiniz...
Sen ve bebişin de iyi ki var canım
canm bnmde ayni yaa valla gaz cikarmk geliyor o vurdukca
yukarda olsa mide yaniyor asagida olsa korkuyrm.Allahm saglikla kucakladigimiz gunleri gosterr ins
aynen şikayetlermiz artıyor artık. Sürekli isyeeeeegggggaaaan halindeyim

Bende ayni mantiktayim canim oyuzden de erteleyip duruyorum ucuz bulurum diye yoksa cok pahali gecelik pijamalar bende neleerrr neleerrr alirim ogluma o parayla

Bende ayni mantiktayim canim oyuzden de erteleyip duruyorum ucuz bulurum diye yoksa cok pahali gecelik pijamalar bende neleerrr neleerrr alirim ogluma o parayla
Ben de aynı düşünüyorum canım o yüzden lcw dan bi büyük beden pijama takımı aldım. Sezaryen olcak benim de büyük ihtimal zaten. Sadece ilk gün giymek için güzel bi gecelik alacağım o yeter diye düşünüyorum

Desene cogumuz ayniyiz ozaman
Anne modundayiz simdiden:))
Bende cok pahali bisey almicam..

bize niye kimse bişe almıyo yaa
Oo hele bi dogsun annesi ne ciciler gelir ne ciciler :)

Ya bak sen yazınca aklıma geldi bende emzirme südyeni de alacağım.

Demek ki eksiğim bitmemiş.

Göğüs ucu kremi ve emzirme çamarşırı.
Emzirme sutyenini ben 3 ay once aldim kullaniyorum...
Malum göğüsler buyuyunce hadi dedim yeni sutyen alacagima emzirme alayim... cok rahat inan...

Ay ne 20 dksi sekerim 2 dk dursa hah uyudu diyorum tak bi tekme
Kaslari gelisti masaallah minnoslarin...
Ama hele 2 gundur korktum baya
5 gundur antibiyotik grip ilaci vs kullaniyorum
Burnumda durmadan akiyor acaba dedim amniyo sivisimi azaldi bu kadar cok hareket hissediyorum
Esim diyorki bende annemin karninda hic durmuyormusum annem yaratık var galiba icimde diye korkuyormus
Hah dedim tmm o zaman sorun yok

Ohh ne guzel canim biz el memleketteyiz kimse bize hediye almiyo
Ama annem ve kayinvalidem sagolsun birsuru sey yaptilar Allah razi olsun ikisindende:))
bizde eşimin memleketindeyizde benden başka kimsede heyecan heves yok maalesef..ben yapınca yorum yapıyolar anca..gecen yelek başladım pek anlamam ama müdahil olan çok oldu dedim eşime bu kadar hevesliydiler bi tanede onlar yapsaydı..:) çok şükür işim gücüm yerimde herşeyinide alıyorum kızımın büyük bi hevesle

Allah a sukur canim bizde aldik aliyoruzda beklememek lazim zaten dimi gelirse dogunca gelir zaten bi eksigide kalmadi oglusumun masallah:))

Şuan en nefret ettiğim anne profiline sahibim :/ çocuğunu kıyaslaman tip kendime kızıp oturup ağladım bide :..(
Canim yaa niye siktin kendini bu kadar. Onemli olan saglikli olmasi. Hem haftasiyla uyumlu. Benim kiz bas asagi donmus ilk defa. Doktorum korkmayin surekli yer degistiriyor bu haftalarda dedi. Bebegin iyi ve haftasiyla uyumlu. Gerisi bos canim yaa

Allah a sukur canim bizde aldik aliyoruzda beklememek lazim zaten dimi gelirse dogunca gelir zaten bi eksigide kalmadi oglusumun masallah:))
ama insan hevesine aynı hevesle karşılık istiyo dimi..istanbulda olsak teyzeleri neler yapar neler :) buarada biz yedi kız kardeşiz 6 tane teyzemiz var :))

ama insan hevesine aynı hevesle karşılık istiyo dimi..istanbulda olsak teyzeleri neler yapar neler :) buarada biz yedi kız kardeşiz 6 tane teyzemiz var :))
oyy masallah sansli bebisin teyzeleri paylasamaz simdi onu nasil ozlerler
bnmde 1 tanecik yegenim bide uzak hergun videolu aramalarla gorusuyrz bak aklima geldi:/

cnm bizde de kan uyuşmazlığı var doktorum önemli değil doğumda bakarız ona göre iğne gerekirse vururuz dedi ama
Bazı drlar doğum sonrası vuruyormuş iğneyi canım. Bi siteden alıntı yapıyorum:
Hamilelik sırasında bebeğin kan grubu bilinmediği için rh (+) olma ihtimaline karşı 28. hafta civarında proflaktik (önleme) amaçlı anti-d iğnesi yapılır. İlaç uygulanmadan önce indrekt coombs testi (IDC) ile anne ve bebek arasında etkileşim var mı diye araştırılır. IDC testinde etkileşim izlenirse anti-d iğnesi uygulanmaz, etkileşim yoksa anti-d uygulanır. (Bazı merkezlerde ilk gebeliklerde 28. haftada anti-d uygulanmaz sadece doğumdan sonra gerekirse uygulanır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…