2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oyy masallah sansli bebisin teyzeleri paylasamaz simdi onu nasil ozlerler
bnmde 1 tanecik yegenim bide uzak hergun videolu aramalarla gorusuyrz bak aklima geldi:/
teyze olmak başka bişey yaa..gercekten anne yarısı olmak gibi..ben tecrübeli teyzeyim ilk yegen hukuk fakültesi'nde okuyan koca bi genc kız oldu :)) ondan başka 8 tane daha var..iki de yolda gepgeniş bi aileyiz :))

bizim yemege firsatimiz olmuyor adam tek basina aldigi maas 1200 600 tl kira elektrk dogalgaz su derken bide 10 milyarda kartlara borc var neyi nereye odiycez diye yetisemyrz bir turlu :-/
Canim bende 1,5 yillik evliyim. Gecen sene calismama ragmen bizim icine zordu. Bu sene ama o kadar iyi seyler oldu ki... kizimin kismeti sanirim. Allah kolaylik versin, gercekten zor tek maasla hele ki tek maasla. Insallah bebeginiz size de kismet getirecektir

inş canim yaa :-/

Canim degisiyor anne-kayinvalide durumu. En azinda bende oyle. Kayinvalidem mesela 10 tane citcitli badi, bebege ve bana nevresim takimi, 3 battaniye, havlusu, kiyafeti mendili vs kizimin ve benim liflerimize kadar herseyi almis ki ilk torjn degil. Annemin ilk torunu ve yaptigi koca bir hicc. Sasirdim mi tabi ki hsyir. Annemin yapip kayinvalidemin yapmamasini tercih ederdim bende bu durumda.

Benim catlak muvekkillerim, kendini begenmis hakim kaprisim, hadi yemege gidelimde dertlerimi dinle diyen, donuste hoplatip arac kullandigi icin tum yediklerimi cikattiran kayinpederim ve ufaktan goz kirpan soguk alginligim var.
Mutsuzum

Kızlar bişi sorucam. Eşimin erkek kardeşi haziranda evlenicek. Eşi yani eltim bugün bana dedi ki; bebek doğunca 40 gün boyunca onunla görüşemezmişim, 40ımız karışırmış Bu ne anlama geliyor, bileniniz var mı?

bende duymuştum böyle bişey ama batıl inanç 40 ı dolmayan iki kişinin görüşmesi ikisnden birinin zarar görmesine neden olurmuş ama ben inanmıyorum ben olsam olur derdim ben eltilerimle çok anlaşmam hoşlanmam zaten

Ben de olur dedim. Zaten onların düğünü 5 haziranda. Benim doğum 3 haziran görünüyor. Onlar hemen balayına gitcek. Sonrasında ramazan başlıyor. Dedim bayramda görüşürüz öyleyse

loğusa geceliği alan arkadaşlar ben beden konusunda kararsız kaldım bedeninize nasıl karar verdiniz

Canim ilk defa duyuyorum bunu. Bu tarz seylere inanmiyorum. Herhangi bir dayanak noktasi yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…