2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aman öyle yapacaklarsa hiç almasınlar daha iyi yaa :/
Maşallah canım tombik bebeklere bayılıyorum ben de tosunmusum hoş hala öyleyim annem hep anlatır 2 yaşındayken buzdolabının sebzeliginin içine düşmüşum muz alcam diye kafa üstü
yerim seni yaa, bizim de olsun öyle oburiks bebelerimiz :)

Canim yaa niye siktin kendini bu kadar. Onemli olan saglikli olmasi. Hem haftasiyla uyumlu. Benim kiz bas asagi donmus ilk defa. Doktorum korkmayin surekli yer degistiriyor bu haftalarda dedi. Bebegin iyi ve haftasiyla uyumlu. Gerisi bos canim yaa
ilk an saçmaladım da sonra geçti canım, şimdi şükür aşamasındayım :))

canım kuzenimin doğumuyla benim de düğünüm aynı zamana denk geldi, biriniz diğerinize ekmek verin felan dediler :) hiç inanmam öyle şeylere, ciddiye almadık biz

loğusa geceliği alan arkadaşlar ben beden konusunda kararsız kaldım bedeninize nasıl karar verdiniz
Ben loğusa pijaması aldım. Small beden. Çünkü loğusa kıyafetler çok bol kesim oluo zaten. Hamilelikten önce bedeniniz neyse o beden alınmalıymış. Satıcı öyle demişti, deneyipte aldım zaten şuan hafif bol bile gelio.

Siz ne ara yazdınız 30 küsür sayfayı hatunlar. Herkese iyi geceler,biz yine gezmelere gittik teyzemizle. Bugün son günümüz yarın yolcu ediyoruz,öpüyoruz sizi..

ayıp olacak ama canım kaç kilosun burada pek mağaza yok inernetten sipariş verecem o yüzden kararsız kaldım bende small bedendim gebelikten önce 6-7 kilo almışımdır 62 kiloyum şuan small mu alsam acaba

Krem lansinoh mu alcanız kızlar? Bikaç yerde en iyi oymuş die okudum da. Siz ne akcanız?
canım ben eczane teknıkerıyıım bu krem konusunda ya lansınoh yada garmastan dıye bı krem var onu dusunuyorum ve bu kremlerı gogsgu uyarmadan dogumdan bı ay once surmeye baslamak gerekıyomus catlamasın yarılmasın dıye ben ıkısını dusunuyorum bakalım

Lansinosh en iyisi ama 32 ci haftadan erken baslamayin

Benim catlak muvekkillerim, kendini begenmis hakim kaprisim, hadi yemege gidelimde dertlerimi dinle diyen, donuste hoplatip arac kullandigi icin tum yediklerimi cikattiran kayinpederim ve ufaktan goz kirpan soguk alginligim var.
Mutsuzum
Bugün herkesin canı sıkkın anlaşıldı...sıkma canım kendini inşallah yoluna girer herşey,geçmiş olsun bu arada,bol bol ıhlamur icmeye başla sen şimdiden,ilerlemez inşallah rahatsızlığın...

uykusuz bir geceden snr hepinize gunaydin
umarim gun icinde biraz uyurum yoksa durum bu
hepimize guzel birgun olsun ins.
hayirli cumalar

ayıp olacak ama canım kaç kilosun burada pek mağaza yok inernetten sipariş verecem o yüzden kararsız kaldım bende small bedendim gebelikten önce 6-7 kilo almışımdır 62 kiloyum şuan small mu alsam acaba
57 kiloyla hamile kaldım. Şuan 63üm.
http://www.lohusasepeti.com/kategori/tumu/?ara=Tuba
Benim pijamamın markası tuba collection. Bu sitede var modeller. Markaların bedeni değişiyor ya bazen, istersen bu markadan seç.

Bana da bi eczacı tanıdığım garmastanı önermişti. Lansinoh eczanede satılıyor mu acaba?

Bana da bi eczacı tanıdığım garmastanı önermişti. Lansinoh eczanede satılıyor mu acaba?
ben mustela aldm ama garmastanida bi dr.dan duymustum ondanda yedeklicm her ihtimale karsi
ama onceden surulmaye baslamssa bi faydasi olmuyor.bnm arkadasm dogumdan snr surdu cok aci cekti gogus yaralarindan o yuzden 1 ay onceden baslamakta fayda var

ben mustela aldm ama garmastanida bi dr.dan duymustum ondanda yedeklicm her ihtimale karsi
ama onceden surulmaye baslamssa bi faydasi olmuyor.bnm arkadasm dogumdan snr surdu cok aci cekti gogus yaralarindan o yuzden 1 ay onceden baslamakta fayda var
Ben şuan karnıma, belime ve göğüsüme sebamed bebek yağı sürüyorum. Henüz bi çatlak belirtisi yok. Ben mustelanın karın için çatlak kreminden almıştım ama hiç iyi gelmedi bana. Sürünce çekmedi tenim kremi, ovaladıkça da yapışkan oldu sevmedim. Göğüs kremi nasıldır acaba.
Ben de garmastan alıcan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…