- 15 Ocak 2015
- 235
- 96
- 38
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.521
Günaydın canım,uyuyamayanlar kulübü diye sayfanın adini degistircez herhalde boyle giderse,herkes uykusuz ya midemiz yanıyor, ya belimiz agriyor ya da sancimiz oluyor,şöyle mışıl mışıl uyuyabilsek keşke...Günaydın anneleer...
gece bende uyuyamadimmidem yandi ağrıdı
ühü
Canim androidde bir uygulama var benim takvimim diye bize göre. Ben oradan yararlandim benimde duzensizdi. Tuttu ama tabi kisiye gore degisiyor :)Hayırlı cuma lar bayanlar sizden bişey daniscam yardımcı olabilrmisiniz son regl şubat 28 son reglden bi önceki yine şubat 6 bundan da önce ocak 6 da adet oldum yumurtlama günümü nasıl hesapliycam net ten baktım gunlerinede dikkat edip ilişkiye girdik ama doğruluk oranı nedir sizce
henuz gogus kremini kullanmaya baslamadim ama bn catlak kremi ver vucut kreminden memnun kaldm.garmastani bi netten arastrmak lazmBen şuan karnıma, belime ve göğüsüme sebamed bebek yağı sürüyorum. Henüz bi çatlak belirtisi yok. Ben mustelanın karın için çatlak kreminden almıştım ama hiç iyi gelmedi bana. Sürünce çekmedi tenim kremi, ovaladıkça da yapışkan oldu sevmedim. Göğüs kremi nasıldır acaba.
Ben de garmastan alıcan sanırım.
Bundan boyle bi 3 yil misil misil uyuyamayacagiz.Günaydın canım,uyuyamayanlar kulübü diye sayfanın adini degistircez herhalde boyle giderse,herkes uykusuz ya midemiz yanıyor, ya belimiz agriyor ya da sancimiz oluyor,şöyle mışıl mışıl uyuyabilsek keşke...
Him teşekkürler bi bakicam hemnCanim androidde bir uygulama var benim takvimim diye bize göre. Ben oradan yararlandim benimde duzensizdi. Tuttu ama tabi kisiye gore degisiyor :)
Baktım ama birden fazla varHim teşekkürler bi bakicam hemn
Adet takvimi-period tracker yazıyor dedigimde canim cicekli logosuBaktım ama birden fazla var
stres tabiki etkiler canim sen bebisini rahat tutmalisin. Gelisim geriliginin sekerden oldugunu hic sanmiyorum. O kadar cok sekerli sey yiyoruz ki. Yukledikleri seker hicbirsey. Bizim milletimiz boyle iste. Bir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikartamamis. Sen canini hicc sıkma bak guzel bir doktor da bulmussun şükür.Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
stres tabiki etkiler canim sen bebisini rahat tutmalisin. Gelisim geriliginin sekerden oldugunu hic sanmiyorum. O kadar cok sekerli sey yiyoruz ki. Yukledikleri seker hicbirsey. Bizim milletimiz boyle iste. Bir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikartamamis. Sen canini hicc sıkma bak guzel bir doktor da bulmussun şükür.
Güzele benziyor tam çözemedim ama :)Adet takvimi-period tracker yazıyor dedigimde canim cicekli logosu
Teşekkür ederim :)Güzele benziyor tam çözemedim ama :)
selam canım bende sana yazayım diyordum nerde bu kız die merak ettim. evet doktordan doktora baya fark ediyor hersey ve de sölediklerini ister istemez kafaya takıyoruz. bende ilk hamile olduğumu kan testinde öğrenmiştim hatta emin olmak için 2 gun arka arkaya baktırdım. eşimle ağzımız kulaklarımızda buyuk bir hevesle doktora gittik, doktorun evet hamilesin demesini beklerken, henuz kesin bişey soyleyemem 3 hafta daha bekleyin bi 1bucuk aylık olsunda ona göre hamilesin diyebilirim, belki dış gebeliktir belki kese oluşmaz kalbi atmaz felan demişti. nasıl korkmuştum butun sevinçlerimin yerini korku almıştı resmen hevesimiz kursağımızda kalmıştı sonra baska bi doktoru aradım kan değerlerimi söledim hamilesin işte net bi şekilde kandada çıktıysa kesin hamilelik vardır demişti ondan sonra derin bi ohh çektik. gerçekten bazı doktorlar ne dediğini bilmiyor dengesizce konusuyorlar. sanada öle bi doktor denk gelmiş sanırım bence bebeğin geriliği felan yok o baska bişeyle karıstırmıştır. ihityaclara gelince evet maalesef hayatımızın her aşamasında oldugu gibi hersey bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazen mecburiyetlere katlanıyoruz herseyi o anda alamayabiliyoruz ama zamanla daha iyilerinin olduguna şahit oldum. ve daha yaklaşık 3 ayımız var daha nerelerden neler gelir bi bakarsın herseyi tamamlanmış. üzüntülerin bebeğe geçmez merak etme ama biz ne kdr mutlu olursak onlarda o kdr mutlu oluyorlar herseye ragmen kendini mutlu hissetemeye çalış bence ve herseyin iyi olacağına inan. Mübarek cuma gunu Allah hepimizin hayırlı dualarını kbl eylesin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
Tatlim hayirli olsunn yaa boyu falan iyimi bende sabahlikli olanin pembesinden almayi dusunuyorum. Boy 168 olurmukiiiii:)) misafir gelince suslisuslu puslu tamamda bunun hastanesi var gece uyumasi var. Bikac tane lazim bencekızlaaaar birrissine.com dan yaptığım alışveriş geldi.. ben cok beğendim kumaşları geyet güzel ammmaa yıkanınca boyası cıkarmı cekermi bilemem...Eki Görüntüle 1452412 Eki Görüntüle 1452413 Eki Görüntüle 1452415 pembe olanı anneme hediye aldım gecelik 17 tl loğusa takımı 35 tl pijama tkımıda 14tl :)
selam canım bende sana yazayım diyordum nerde bu kız die merak ettim. evet doktordan doktora baya fark ediyor hersey ve de sölediklerini ister istemez kafaya takıyoruz. bende ilk hamile olduğumu kan testinde öğrenmiştim hatta emin olmak için 2 gun arka arkaya baktırdım. eşimle ağzımız kulaklarımızda buyuk bir hevesle doktora gittik, doktorun evet hamilesin demesini beklerken, henuz kesin bişey soyleyemem 3 hafta daha bekleyin bi 1bucuk aylık olsunda ona göre hamilesin diyebilirim, belki dış gebeliktir belki kese oluşmaz kalbi atmaz felan demişti. nasıl korkmuştum butun sevinçlerimin yerini korku almıştı resmen hevesimiz kursağımızda kalmıştı sonra baska bi doktoru aradım kan değerlerimi söledim hamilesin işte net bi şekilde kandada çıktıysa kesin hamilelik vardır demişti ondan sonra derin bi ohh çektik. gerçekten bazı doktorlar ne dediğini bilmiyor dengesizce konusuyorlar. sanada öle bi doktor denk gelmiş sanırım bence bebeğin geriliği felan yok o baska bişeyle karıstırmıştır. ihityaclara gelince evet maalesef hayatımızın her aşamasında oldugu gibi hersey bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazen mecburiyetlere katlanıyoruz herseyi o anda alamayabiliyoruz ama zamanla daha iyilerinin olduguna şahit oldum. ve daha yaklaşık 3 ayımız var daha nerelerden neler gelir bi bakarsın herseyi tamamlanmış. üzüntülerin bebeğe geçmez merak etme ama biz ne kdr mutlu olursak onlarda o kdr mutlu oluyorlar herseye ragmen kendini mutlu hissetemeye çalış bence ve herseyin iyi olacağına inan. Mübarek cuma gunu Allah hepimizin hayırlı dualarını kbl eylesin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
uykusuz bir geceden snr hepinize gunaydin
umarim gun icinde biraz uyurum yoksa durum bu
hepimize guzel birgun olsun ins.
hayirli cumalar[/QUOTE
sana da hayırlı cumalar cnm..bu aralar bana da uyku yetmiyor, akşam yatmak sabah kalkmak bilmiyorum :) dün öğleden sonra uyuyaklamışım işyerinde..eve gidip dinlendim çok halsizlik vardı üzerimde..hazır evdeyken fırsatın da varken bol bol uyu dinlen..öperizzzz sizi kocaman
günaydın sevgili kızkardeşlerim ve erkek kardeşlerim,
ben ve annem bol gülücüklü ve sağlıklı bir gün diliyorz size..cumanız da mübarek olsun...hepinize kocaman öpücükler kardeşlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?