- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.541
Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
Aynen oyle canim. Hic düşünme onlari. Kuzularimizi kucagimiza almaya da az kaldi zaten sen kendi doktorunun dediklerine bak birtek bundan sonra.Yani pofuduk ben çok tTlı yiyen bir insan değildim hiçbir zaman ama meyve prinç çok tüketirdim çay da çok tüketen ve şekerli içen biri olsrak şeker yüklemesinin beni etkileyeceğini sanmıyorum.
tomriscim canını sıkma..bence iyi bir doktor bulmuş olman gayet iyi...bu stresi atlatmış oldun..bebeğin gelişimi bundan sonra daha da iyi olur..bebeğin 1 haftacık ileri yada geri olması çok da önemli değil...sağlıkları iyi olsun yeter..doğduktan sonra hepsi çok güzel toparlıyor..ben 2,5 kilo doğmuşum..annem 3 ay sonra, benden önce doğan bir bebekle aynı olduğumu anlatır hep..önemli olan senin ruh ve beden sağlığın şimdilik..önce kendi oksijen masken sonra bebeğinki :)) eminim 3 hafta sonra kontrole gittiğinde herşey yoluna girmiş olacak..borçları felan takma bir de..çocuklar kısmetiyle gelir hep..bak doğunca her şey nasıl bereketlenecek..şimdi olmasın 2 ay sonra olsun ne farkeder..onların eşyalara değil sadece sevgimize ihtiyaçları var..
cnm kendını boşuna üzüyosun herşey hallolur zamanla. bebeişler kısmetlerinle geliyorlar bunu hepimiz yaşayıp görücez cnmm
cnm gunaydinGünaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
Adetten 14gun oncesi yumurtlama günüdür dikkat etmek cok onemli biz ilk denemed tutturduk oyle.o tarihteki bir hafta onemli yani 10.gunden itibaren 18.gune kadarHayırlı cuma lar bayanlar sizden bişey daniscam yardımcı olabilrmisiniz son regl şubat 28 son reglden bi önceki yine şubat 6 bundan da önce ocak 6 da adet oldum yumurtlama günümü nasıl hesapliycam net ten baktım gunlerinede dikkat edip ilişkiye girdik ama doğruluk oranı nedir sizce
Öyle canım şimdi eşim bir çeviri işi buldu iptsl olmazsa o bizi baya rahatlatacak inşallah iptal olmaz
cnm gunaydin
kafana cok takma cnm bunlari yedigin ictiginden cok yaptigin stres bebegi daha cok etkiler.ayrica bebegin kilosunun %100 dogru olculdugunu sanmiyrm ben ki tek seferde bunu soyleyebilsin, hem dr.nu degstrmissin 3 hafta snr gidince dogru takibini saglicaktr devamli gittikce goruceksin kilosunu boyunu.simdi tam kac haftaliksin ve bebegin kilo,boyu kac?
Kesinlikle yika. Kiz kardesim giyimci. Uretildikleri yerleri gorseydiniz diyor dokjnmazsiniz bile. Okadar kotu uretim şartlarıben L aldım 74 kiloyum tam oldu canım bilemicem ki çekermi .. bide şimdi onu düşünüyorum bebek kıyafetlerini falan yıkadık annem bugun ütülicek gecelikleridemi yıkasam gerek varmı sizce hafif bi boya kokusu varda
Benim ki de sürekli kıpır kıpır özellik sabah nazamaz vakitlerini hiç kaçırmıyor :)Hmmm... Bazen istisnasız hareket halinde kizim , içeride zaman kavramı mi başka ki acaba
Benim arkadaşimin oğlu olacak, bazen hiç tekme hissetmiyorum diyor..göbeğim sağdan sola oynuyor benim...aramızda 10 hafta var.. benimki böyle değildi diyor, o öyle dedikçe ben kizim yaramaz olacak herhalde diyorum :)))
Onu yeni doğan bebekler için derler benim bildiğim yani iki 40 günlük bebeği bir araya getirmez yaşlılar kırkı karışır hastalanır derler ama o gelin sonuçta ne alakaKızlar bişi sorucam. Eşimin erkek kardeşi haziranda evlenicek. Eşi yani eltim bugün bana dedi ki; bebek doğunca 40 gün boyunca onunla görüşemezmişim, 40ımız karışırmışBu ne anlama geliyor, bileniniz var mı?
Sevgi İnci bence:)kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
iyiyim cnm çok şükür..ayaklarım şişiyor biraz bombeli bombeli değişik bir görüntü oluyor akşamları :) ısırınca foss diye hava çıkacak içinden nerdeyse..dört gözle bebiş doğsun diye bekliyorm işte..keşke gelebilsen bu tarafa da burda bir doktora daha gidebilsen..birlikte gideriz, emin oluruz biraz daha..Sağol canım inşallah öyle olur sen nasılsın?
sevgi inci bencede :)kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?