2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm kendını boşuna üzüyosun herşey hallolur zamanla. bebeişler kısmetlerinle geliyorlar bunu hepimiz yaşayıp görücez cnmm

Yani pofuduk ben çok tTlı yiyen bir insan değildim hiçbir zaman ama meyve prinç çok tüketirdim çay da çok tüketen ve şekerli içen biri olsrak şeker yüklemesinin beni etkileyeceğini sanmıyorum.
Aynen oyle canim. Hic düşünme onlari. Kuzularimizi kucagimiza almaya da az kaldi zaten sen kendi doktorunun dediklerine bak birtek bundan sonra.

Sağol canım inşallah öyle olur sen nasılsın?

cnm gunaydin
kafana cok takma cnm bunlari yedigin ictiginden cok yaptigin stres bebegi daha cok etkiler.ayrica bebegin kilosunun %100 dogru olculdugunu sanmiyrm ben ki tek seferde bunu soyleyebilsin, hem dr.nu degstrmissin 3 hafta snr gidince dogru takibini saglicaktr devamli gittikce goruceksin kilosunu boyunu.simdi tam kac haftaliksin ve bebegin kilo,boyu kac?

monga ev moduna alistikca ins.uykularimda duzene girer:/
calismak zor oluyor bu donemlerde eve gelince bol bol dinlen cnm.bizde kizimla cok opuyrz sizi

Adetten 14gun oncesi yumurtlama günüdür dikkat etmek cok onemli biz ilk denemed tutturduk oyle.o tarihteki bir hafta onemli yani 10.gunden itibaren 18.gune kadar

Öyle canım, bebeğin kilosuna 1 kilo dedi doktor boyunu sormayı unuttum o da söylemedi sata göre kafa çapı ve göbeği geride sadece. Kilosu haftamla uyumlu 28. Haftamdayım.

Kesinlikle yika. Kiz kardesim giyimci. Uretildikleri yerleri gorseydiniz diyor dokjnmazsiniz bile. Okadar kotu uretim şartları

günaydın güzel anneler boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıyla savaşmaktayım gece doğru düzgün hiç uyuyamadım sabahta kalkıp işe gelmek çok koydu umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum sizleri :)))

Benim ki de sürekli kıpır kıpır özellik sabah nazamaz vakitlerini hiç kaçırmıyor :)

kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))

Kızlar hamilelikte tansiyon düşüklüğü yüksekliği gibi tehlikeli mi..sabah halsizdim elim ayagım uyuşuyodu eşim ölçtü tok olmama ragmen 5-9 çıktı..işe gidemedim aile hekimleri bugün grevdeymiş ı yüzden il de ki iki hastane tıklım tıklımdı kaldım öyle dr a da gidemedim..

Onu yeni doğan bebekler için derler benim bildiğim yani iki 40 günlük bebeği bir araya getirmez yaşlılar kırkı karışır hastalanır derler ama o gelin sonuçta ne alaka

Sağol canım inşallah öyle olur sen nasılsın?
iyiyim cnm çok şükür..ayaklarım şişiyor biraz bombeli bombeli değişik bir görüntü oluyor akşamları :) ısırınca foss diye hava çıkacak içinden nerdeyse..dört gözle bebiş doğsun diye bekliyorm işte..keşke gelebilsen bu tarafa da burda bir doktora daha gidebilsen..birlikte gideriz, emin oluruz biraz daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…