2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.

Öyle canım, bebeğin kilosuna 1 kilo dedi doktor boyunu sormayı unuttum o da söylemedi sata göre kafa çapı ve göbeği geride sadece. Kilosu haftamla uyumlu 28. Haftamdayım.
hayatim hic bisey olmaz iyi dusunelim ii olsun
sen moralini iyi tut,beslenmenede dikkat et her sey yoluna girer Allahin izniyle

Herkes isime kesin karar verdi mi? Ben hala biraz tereddütteyim, İlk başlarda eşimle pek uyuşamadık, benim begendiğimi o onun begendiğini ben beğenmedim. Şu anda KAAN düşünüyoruz. Soyadımız biraz uzun ve Ka ile başlıyor uyumlu olsun da istedim. Fakat farklı fikirlere de açığım, ne onun ailesinden ne de benim ailemden her hangi bir öneri gelmedi bu güne kadar, onlarda sağolsun bize bırakıyorlar ama??? Sizlerin önere bileceği bir isim var mı? Ya da sizce Kaan nasıl?

Kizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
tetanoz bnde ilk dozdan sonra yaptrmamaya karar verdim heleki simdi erken dogum riskim ortaya cikti asla yaptrmam ama seker yuklemesinin gerekli oldugunu dusunuyrm.dun bu konuda cok yazilanlar oldu oku istersen fikir olur.bence cok gec kalma

cnm takip altinda tut bir sure bnm hep 9-5 ya da 10-6 dr.
ama beni sarsmaz 12-8 olunca kotu olurum
hamilelikte her sey onemli takip altina alinmasi lazm,ihmal etme cnm

kaan kulaga hos geliyor ama anlamlarinada dikkat edin bence.kesinlikle insanlar tasidiklari isimlerin anlamlarini tasiyorlar cok ornegi var.dogumdan once karar verinde aceleye gelmesin bebisin ismi:)bizimki kiz olacagindan erkek isimleri dusunemedik pek simdide pek aklima gelmiyorguzel birsey duyarsam yazarim:)

Kaan guzel isim

Canim reglin duzenli degilse ovulasyon testlerini oneririm sana. Ben duzenli olmasina ragmen kullandim ve o ay hamile kaldim. Strese girmiyorsun hem bos yere

Fakat benim bi gun oğluşum olursa ismi hazirr. Muhammed burak olcak fikir olsun

günaydın canım yeni doktorunu beğenmene sevindim bebeğinin bir şeyi yoktur sen beslenmene dikkat et ceviz muz vb. bol bol tüketmeye çalış.Maddi olarakta kısa sürede toparlar bebişine gönlüne göre alışveriş yapabilirsin umarım bebekler kısmetleriyle gelirler annesi hemen üzme kendini:)

kizlar ates olcer ve telsiz onerisi olan var mi?ilk bebeklerinde kullamip memnun kalan,bilen,duyan?

kizlar ates olcer ve telsiz onerisi olan var mi?ilk bebeklerinde kullamip memnun kalan,bilen,duyan?
ben yeni aldım canım medisanadan uzaktan ateş ölçer çok pratik suyun odanın sıcaklığınıda ölçüyor vücüdun çeşitli noktaları için ölçüm seçenekleri var ve bikaç deneme yaptık hep aynı sonucu verdi gerçekten memnun kalacağım sanırım

biz eşimle 8 yıl önce tanıştık ve hep nedense oğlumuz olacak diye konuşmuştuk dahadoğrusu ben hep öyle hissetmiştim ve hislerimde yanılmadım tanıştığımız gün yemek yediğimiz yerde bize kukla hediye etmişlerdi biri kız biri erkek kızın adı irem erkeğinkinide kerem koymuştuk şimdi oğlumuzun adı kerem olacak nasipse:))

Canım bende dün doktora gittim, öndeyken 1 gün geriye düşmüş. Ben moralimi bozunca doktor dediki, şuan 3 hafta ilerde olursa sevinme, 3 hafta geriden gelirse üzülme, hiçbi anlam ifade etmez, daha okadar çok değişecekki dedi.. Sende bozma moralini, zamanla tekrar düzelir inş.. Bence moral de önemli, bizde siz gibiyiz sıkıntılarımız kredimiz var, ama bebek kısmetiyle gelir inş, Rabbim bi çıkar yol gösterir inş üzülme..

5-9 muuu ablam dalgamo geciosun naptin sen o tansiyon komadaki bi hasta tansiyonuuu cok dusukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…