- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.561
Bana da bi eczacı tanıdığım garmastanı önermişti. Lansinoh eczanede satılıyor mu acaba?
hayatim hic bisey olmaz iyi dusunelim ii olsunÖyle canım, bebeğin kilosuna 1 kilo dedi doktor boyunu sormayı unuttum o da söylemedi sata göre kafa çapı ve göbeği geride sadece. Kilosu haftamla uyumlu 28. Haftamdayım.
tetanoz bnde ilk dozdan sonra yaptrmamaya karar verdim heleki simdi erken dogum riskim ortaya cikti asla yaptrmam ama seker yuklemesinin gerekli oldugunu dusunuyrm.dun bu konuda cok yazilanlar oldu oku istersen fikir olur.bence cok gec kalmaKizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
cnm takip altinda tut bir sure bnm hep 9-5 ya da 10-6 dr.Kızlar hamilelikte tansiyon düşüklüğü yüksekliği gibi tehlikeli mi..sabah halsizdim elim ayagım uyuşuyodu eşim ölçtü tok olmama ragmen 5-9 çıktı..işe gidemedim aile hekimleri bugün grevdeymiş ı yüzden il de ki iki hastane tıklım tıklımdı kaldım öyle dr a da gidemedim..
kaan kulaga hos geliyor ama anlamlarinada dikkat edin bence.kesinlikle insanlar tasidiklari isimlerin anlamlarini tasiyorlar cok ornegi var.dogumdan once karar verinde aceleye gelmesin bebisin ismi:)bizimki kiz olacagindan erkek isimleri dusunemedik pek simdide pek aklima gelmiyorHerkes isime kesin karar verdi mi? Ben hala biraz tereddütteyim, İlk başlarda eşimle pek uyuşamadık, benim begendiğimi o onun begendiğini ben beğenmedim. Şu anda KAAN düşünüyoruz. Soyadımız biraz uzun ve Ka ile başlıyor uyumlu olsun da istedim. Fakat farklı fikirlere de açığım, ne onun ailesinden ne de benim ailemden her hangi bir öneri gelmedi bu güne kadar, onlarda sağolsun bize bırakıyorlar ama??? Sizlerin önere bileceği bir isim var mı? Ya da sizce Kaan nasıl?
Kaan guzel isimHerkes isime kesin karar verdi mi? Ben hala biraz tereddütteyim, İlk başlarda eşimle pek uyuşamadık, benim begendiğimi o onun begendiğini ben beğenmedim. Şu anda KAAN düşünüyoruz. Soyadımız biraz uzun ve Ka ile başlıyor uyumlu olsun da istedim. Fakat farklı fikirlere de açığım, ne onun ailesinden ne de benim ailemden her hangi bir öneri gelmedi bu güne kadar, onlarda sağolsun bize bırakıyorlar ama??? Sizlerin önere bileceği bir isim var mı? Ya da sizce Kaan nasıl?
Fakat benim bi gun oğluşum olursa ismi hazirr. Muhammed burak olcak fikir olsunHerkes isime kesin karar verdi mi? Ben hala biraz tereddütteyim, İlk başlarda eşimle pek uyuşamadık, benim begendiğimi o onun begendiğini ben beğenmedim. Şu anda KAAN düşünüyoruz. Soyadımız biraz uzun ve Ka ile başlıyor uyumlu olsun da istedim. Fakat farklı fikirlere de açığım, ne onun ailesinden ne de benim ailemden her hangi bir öneri gelmedi bu güne kadar, onlarda sağolsun bize bırakıyorlar ama??? Sizlerin önere bileceği bir isim var mı? Ya da sizce Kaan nasıl?
Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
ben yeni aldım canım medisanadan uzaktan ateş ölçer çok pratik suyun odanın sıcaklığınıda ölçüyor vücüdun çeşitli noktaları için ölçüm seçenekleri var ve bikaç deneme yaptık hep aynı sonucu verdi gerçekten memnun kalacağım sanırımkizlar ates olcer ve telsiz onerisi olan var mi?ilk bebeklerinde kullamip memnun kalan,bilen,duyan?
Canım bende dün doktora gittim, öndeyken 1 gün geriye düşmüş. Ben moralimi bozunca doktor dediki, şuan 3 hafta ilerde olursa sevinme, 3 hafta geriden gelirse üzülme, hiçbi anlam ifade etmez, daha okadar çok değişecekki dedi.. Sende bozma moralini, zamanla tekrar düzelir inş.. Bence moral de önemli, bizde siz gibiyiz sıkıntılarımız kredimiz var, ama bebek kısmetiyle gelir inş, Rabbim bi çıkar yol gösterir inş üzülme..Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
canım ben medisana uzaktan ölçer aldım arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine.telsizi motorola görüntüsüz olanı aldım bi kaç fonksiyonu var okadar.kizlar ates olcer ve telsiz onerisi olan var mi?ilk bebeklerinde kullamip memnun kalan,bilen,duyan?
Sevgi inci hosuma gitttikızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
5-9 muuuKızlar hamilelikte tansiyon düşüklüğü yüksekliği gibi tehlikeli mi..sabah halsizdim elim ayagım uyuşuyodu eşim ölçtü tok olmama ragmen 5-9 çıktı..işe gidemedim aile hekimleri bugün grevdeymiş ı yüzden il de ki iki hastane tıklım tıklımdı kaldım öyle dr a da gidemedim..
Bende ikisini de yaptirmadim :-/Kizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?