- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.581
canım ben tetanozu sordum doktoruma güldü bana. denk gelmiştir biri vurulmuştur erken dogum yapmıştır dedi. tetanozun yapılması lazım dedi. sen gene bir düşün. şeker yüklemeside yaptırmanı tavsiye ederim. burdaki arkadaşlardan geçen günlerde bahsetmişlerdi önemindenKizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
Benim de gecen saglik ocaginda 9-4 cikti canim bize gore normal yani :) arkadasin dedigi gibi 12 olsa basim donup duruyor dusecek yer ariyorum :) dusuk tansiyonlular uzun yasar derler ama allah bilir tabi :)5-9 muuuablam dalgamo geciosun naptin sen o tansiyon komadaki bi hasta tansiyonuuu cok dusukkkkk
bnim tansiyonumda 8-4 den yukari cikmaz hic. Ama 5-9da cok dusuk :-/Benim de gecen saglik ocaginda 9-4 cikti canim bize gore normal yani :) arkadasin dedigi gibi 12 olsa basim donup duruyor dusecek yer ariyorum :) dusuk tansiyonlular uzun yasar derler ama allah bilir tabi :)
tesekkurler hemen incelemeye aliyrm:)ben yeni aldım canım medisanadan uzaktan ateş ölçer çok pratik suyun odanın sıcaklığınıda ölçüyor vücüdun çeşitli noktaları için ölçüm seçenekleri var ve bikaç deneme yaptık hep aynı sonucu verdi gerçekten memnun kalacağım sanırım
medisana diyenler cogaliyor.tsk cnmcanım ben medisana uzaktan ölçer aldım arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine.telsizi motorola görüntüsüz olanı aldım bi kaç fonksiyonu var okadar.
haziran anneleri dogudan snr herkes bi foto atsin,uzerimizde ayni takimlar olcak bu gidisle bende bunlari aldimBende bunlari aldim kizlarr
Firin yemkleri kolay oluyor at firina kendi kendine olsunYemeğim yok yapmaya halim yok azcık uyumuşum koltukta kapı çaldı uff bi rahat yok bana
Günaydın kızlar yine bir kaç gün kayboldum misafirim vardı.
Size ne zamansır doktorumdan memnun değilim diyordum sonunda çok övülen devlette bşr doktora gittim gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor tek sorun hasta yakınını yani eşimi içeri almıyorlar. Eşim çok sinir oldu.
Biliyorsunuz eski doktorum bana çok yorulduğum için bebeğin gelişimi sata göre bir hafta öndeyken sata göre bir hafta gerilediğini söylemişti. Ama normal dinlen geçer demişti. Şimdi yeni gittiğim doktor ben bebeğin gelişiminde bir tuhaflık görmüyorum ama bir hafta ilerideyken bir hafta gerilemesi anormal bir durumdur ve sürekli takibimde olmalısın 3 hafta sonra mutlaka seni görmek istiyorum dedi.
Canım sıkıldı nasıl, eşim de baya kafasına taktı normalde rahattır iş yerinde arkadaşlarına anlatmıi böyle böyle diye, oradan biri şeker yüklemesi bebeğin gelişimini geriletiyor diyor Canan Karatay demiş.
Geldi bunu bana söyledi ne alakası var diyorum ama çok kafama takıyorum diğer doktor yorgunluktan dedi ya da başka bir sebepten de olabilir ama şeker yüklemesi çok net bir şey yani ondan olsa bir benim başıma gelmez heralde burada hepimiz yaptırdık ya da bir doktor en azından farkeder. Canan Karatay hangi gebeyi takip etmiş ki şeker yüklemesinden sonrs bebeğin gelişiminin azaldığı ı söyleyebiliyor.
Şimdi üniversite hastanesinde bir doçente sıra almaya çalışıyoruz canım burnumda bebek bir kilo olmuş 4 gün önce kilosu hiç önemli değil tabi çünkü eşim 4,5 kilo ben 3,100 doğmuşum bizim bebek de genetik olarak zayıf olmaz diye düşünüyorum ama kafa çapının göbeğinin geriden gelmesi beni çok üzdü.
Burda bir arkadaş bebek hareketliyse yanlış ölçmüş olabilir demişti. Zaten o salak doktor o muane boyunca aldığım kilodan ve kendisinin nasıl koştuğundan bahsetti durdu gerizekalı. Son gittiğim doktor devlet olmasına rağmen nasıl ciddiyetle inceledi ve açıkladı. Bana dua edin kızlar lütfen
Bir de ben son zamanlarda borçlarımıza çok üzüldüm çok hayallerim vardı bebek için neredeyse hiçbirini yapamayorum büu sıkıntı ve üzüntü de etkiler mi acaba.
Alışverişe de gitmem lazımm malesefFirin yemkleri kolay oluyor at firina kendi kendine olsun
Ne guzelmis benim kaynanam herseyi benden beklerdi bi zamanlar :-^Alışverişe de gitmem lazımm malesefaah aahh kaynanamlar olaaydıı hiç böyle derdim yoktu yan gel yat ühü
Aynilarini mi kizzzzz hahhahahaziran anneleri dogudan snr herkes bi foto atsin,uzerimizde ayni takimlar olcak bu gidisle bende bunlari aldim
Benim kaynanam yeni modalardan:) sağolsun bana iş yaptırmaz arada söyler odamla ilgili sunu şöyle yapsan daha iyi gibisinden. Beni küçük görüyorlar o yüzden bir şey demiyorlar. Gitmeden kayınpederim sabah benim yumurtamı yapmış sutumu ısıtmış sağolsunlar anne baba gibiler. Allah herkese nasip etsin. Kötü kaynanaları da islah etsin :)Ne guzelmis benim kaynanam herseyi benden beklerdi bi zamanlar :-^
Ben resmen uyandım bu ne yaaa yarm saattr yatakta dön dön
uyuyamiyoruuummm
Bende bi tuhafim bu gece ...
Uykum var..
Gunaydin guzel annelerhepimiz icin guzel bi gun olur insallah
Ben kaynanam yuzunden evliligimin 2 . Ayinda esime bosanma davasi actim. Gittim. Kibrisa evi terk ettm nyse pesimden tipis tipis geldj kibrislara ikna etti brastk ama kaynanamla ikimzde gorsmyrzBenim kaynanam yeni modalardan:) sağolsun bana iş yaptırmaz arada söyler odamla ilgili sunu şöyle yapsan daha iyi gibisinden. Beni küçük görüyorlar o yüzden bir şey demiyorlar. Gitmeden kayınpederim sabah benim yumurtamı yapmış sutumu ısıtmış sağolsunlar anne baba gibiler. Allah herkese nasip etsin. Kötü kaynanaları da islah etsin :)
inşallah allahın izniyle o iş olur merak etme sen ama o iş olmazsada başka iş olur bi şekilde rabbim rızkını veriyorÖyle canım bazıları maalesef önce çok güzeldi herşey ama ben kilo almaya başlayınca adamın tek derdi bu oldu ve beni çok gerdi kontrolümde sıkıntılarımı söylemeyi unutuyordum artık onun yaptığı sporları dinlemekten zoruma giden bir diğer şey de muane ücretinin çok pahalı olmasıydı.
Eşime bir teklif gelmiş gece büyük hacimli bşr çeviri işi onu yaparsa yani iş iptal olmazsa inanılmaz rahatlıycaz bütün duam ona bu gün.
Sen nasılsın nasıl gidiyor 30 haftana çok az kaldı ben rüyamda ilk kez doğum yaptığımı gördüm hatta bebeğin kafası çıktı ben şeyimi tutarak kaçmaya çalıştım meğer korkuyormuşum :)))
Patatealeri kup kup dogra kiymayla karistir koy tepsiye ver firina. En kolay yemekYemeğim yok yapmaya halim yok azcık uyumuşum koltukta kapı çaldı uff bi rahat yok bana
Vuuh ne yaptı kaynanan o kadar yahu :-o Allah akıl versin yuva yıkıyormuş hemde oğlunun..Ben kaynanam yuzunden evliligimin 2 . Ayinda esime bosanma davasi actim. Gittim. Kibrisa evi terk ettm nyse pesimden tipis tipis geldj kibrislara ikna etti brastk ama kaynanamla ikimzde gorsmyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?