2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
canım ben tetanozu sordum doktoruma güldü bana. denk gelmiştir biri vurulmuştur erken dogum yapmıştır dedi. tetanozun yapılması lazım dedi. sen gene bir düşün. şeker yüklemeside yaptırmanı tavsiye ederim. burdaki arkadaşlardan geçen günlerde bahsetmişlerdi öneminden

5-9 muuu ablam dalgamo geciosun naptin sen o tansiyon komadaki bi hasta tansiyonuuu cok dusukkkkk
Benim de gecen saglik ocaginda 9-4 cikti canim bize gore normal yani :) arkadasin dedigi gibi 12 olsa basim donup duruyor dusecek yer ariyorum :) dusuk tansiyonlular uzun yasar derler ama allah bilir tabi :)

Benim de gecen saglik ocaginda 9-4 cikti canim bize gore normal yani :) arkadasin dedigi gibi 12 olsa basim donup duruyor dusecek yer ariyorum :) dusuk tansiyonlular uzun yasar derler ama allah bilir tabi :)
bnim tansiyonumda 8-4 den yukari cikmaz hic. Ama 5-9da cok dusuk :-/

tesekkurler hemen incelemeye aliyrm:)

Selam canim

Kendini bilmeyen dengesiz insanlarin canini sıkmıs olmasina üzüldüm, Allah iyi doktorlarla, insanlarla karsilastirsin..
Sen canan karatayin dedigine hiç bakma, sanki jinekolog hanfendi, neyin ne oldugunu doktorlardan iyi biliyor sanki..

Moralini bozmamaya çalis kilosu normal evladinin.. Belki doktorun ölçümlerinden bi hata olmustur ne bileyim.. Birden bire niye gerilesin bu çocuk, masallah kilosu yerinde..

Herseyin basi moral, biliyorum soylemesi kolay ama baska bi doktorunda fikrini alip kendini rahatlat bence, aklina takmamaya çalis.. Saglicakla kucagina alirsin insallah yavrunu... Hepimizde tabi..

Ne guzelmis benim kaynanam herseyi benden beklerdi bi zamanlar :-^
Benim kaynanam yeni modalardan:) sağolsun bana iş yaptırmaz arada söyler odamla ilgili sunu şöyle yapsan daha iyi gibisinden. Beni küçük görüyorlar o yüzden bir şey demiyorlar. Gitmeden kayınpederim sabah benim yumurtamı yapmış sutumu ısıtmış sağolsunlar anne baba gibiler. Allah herkese nasip etsin. Kötü kaynanaları da islah etsin :)

Ben kaynanam yuzunden evliligimin 2 . Ayinda esime bosanma davasi actim. Gittim. Kibrisa evi terk ettm nyse pesimden tipis tipis geldj kibrislara ikna etti brastk ama kaynanamla ikimzde gorsmyrz

inşallah allahın izniyle o iş olur merak etme sen ama o iş olmazsada başka iş olur bi şekilde rabbim rızkını veriyor benim şuan iyi gidiyor canım geceleri çok sık suya ve wc ye kalkıyorum onuda bebeğe hazırlık olarak goruyorum alışmamız lazım bi yerden uykularımızın bölunmesin dimi sonucta :))))) ruyan hazır olsun inş :)))) bende aklıma getirmemeye çalışıyorum dogum olayını aslında normal dogum istiyorum ama normaldende sezeryandan da korkuyorum cunku uyandığımda o dikişi görünce içim çok kötü olcak bakamıcam bile belkide bakalım Allah sabrını verir bi şekilde inşallah :)))

güzel anneler ve yaramaz minikler hepinize merhaba nasılsınız hayırlı cumalar kahvaltımız yapıyoz bi yanda çay keyfi bi yandan geçmişi okudum pazara gittim geldim 3. kata pazar arabasını zorla çıkardım karşı komşum çıktı biyere gidiyo lan sen beni görüyon o pazar arabasını nasıl çıkardığımı ya insan bi yardım eder bu hamile der ya nasıl vicdanı var bilmiyorum geçenden de yine pazardan geldim pazar arabasını yukarı çıkarıyorum kapıyı açtı beni gördü geri kapıyı kapattı böyle insanlık mı olur ya yazzık vallahi

Ben kaynanam yuzunden evliligimin 2 . Ayinda esime bosanma davasi actim. Gittim. Kibrisa evi terk ettm nyse pesimden tipis tipis geldj kibrislara ikna etti brastk ama kaynanamla ikimzde gorsmyrz
Vuuh ne yaptı kaynanan o kadar yahu :-o Allah akıl versin yuva yıkıyormuş hemde oğlunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…