2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insan olmadiklari belli sekerim. Bide soruyorsjn boyle insanlikmi olur diy ayip sana

Ben kaynanam yuzunden evliligimin 2 . Ayinda esime bosanma davasi actim. Gittim. Kibrisa evi terk ettm nyse pesimden tipis tipis geldj kibrislara ikna etti brastk ama kaynanamla ikimzde gorsmyrz
Yaaa ama esin nedn gorusmuyorr annesiylee. Bu da kotu bişey degilmii. Gerci durumdan duruma fark var isteee.

Vuuh ne yaptı kaynanan o kadar yahu :-o Allah akıl versin yuva yıkıyormuş hemde oğlunun..
Surekli her hareketimi oglunj odaya ceker ceker doldururdj arkadas bnim basjmda anne yoktu hc bsey blmyrdm evlenrken bisey yapamasam bile i herkezn icinde bu hc bseyi blmyr hc bseyden anlamyr der dururdu zaten kaynanamla kaliyordm evde kaynana kayinpeder gorumce gorjmcenin kocasi 3 tane cocuklari her isi bnden bekliyordu sikildim gorumcemin kocasinin donlarini bile bana yikatip utuletiyordu temzlk yapmaz yapmaz butun hafta boyunca esim aadece pazar gunleri izinli gezmeye gtcz o gun bana temzlk yaptrirdi disari cikmayalm die . Uykum var yatcam izin almadan yatamazdm ondan coraplarini cikarttiri ayaklarini yikattirirdi anlat anlat bitmez daha neler neler haa

Hay allahım bu devirde ne insanlar varmış yarabbim okurken o kadının yaptıklarında ben utandım. Neyse ki kurtulmuşsun canım.

Annemle babam ayri annem yok die kadin surekli herkezin icinde bu kiz yetim bu kiz oksuz der rezil ederdi beni :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…