2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gece nöbetçileri napiyosunuz o saatte buralarda

Bu gece ben süper uyumusum, tek derdim tuvalete kalkmak oldu sonrasinda yine misil misil
Canim gece hic uyuyamiyom don dur don dur esim de erkenden ise gidiyor diye alarmin zir zirina uyaniyorum kalkmisken kahvalti yapip bebisi besliyorum sonra 1 2 saatlik yine uyuyorum

olmaz mi cnm daha neleri var
bizde ogrencilik hayatimizda karsi komsumuzla hic karsilamdik.bizi gorunce kapiyi kapatr iceri kacarlardi hep
sende dikkat tasima arabayi aksam esin cikarsn bari yada 2ye bol dinlen tekrar in

Ama en uygunlari bunlardi bi tane alcaktim dedim kargo parasi da gidio zaten bi tane daha alayim dedim onden dugmeli en uygunu geldi bana:))))) e hayrli olsun
aynn cnm bnde oyle yaptim ii cikarsa farklida alcm valla giy cikar buralarda yazn ihtiyacm olcak.gule gule giyelim cnm

oohhhh masallah dielim size:)
bnde tik yok hala buralardayim

sanada masallah ne enerjiymis kaçtan beri ayaktasin o kadar uyumama ragmen ben su an yatsam yine uyurum

Canim gece hic uyuyamiyom don dur don dur esim de erkenden ise gidiyor diye alarmin zir zirina uyaniyorum kalkmisken kahvalti yapip bebisi besliyorum sonra 1 2 saatlik yine uyuyorum

Hmm iyi bari geri yatip uyuyormussun yoksa günde bitmez zamanda geçmez dicektim

Aman iyi ki kurtlumussun yaa o ..... tobe tobe parmaklarim kotu laflar yazicak simdi
Valla bnde nasil hayret ettim bu devirde hala boyle insanlar varmi diye :/ eeymis efendim zamaninda onun kaynanasi cok cektirmis bende cekicekmisim . Kadin dugun bile yapmadi bana nikahtan aldi istegim gelinligi bile giyemedjm onun istedigini giydim icimde upte kaldj valla :-( ama salaklik bnde neden kabul edersin ki

tatlikedi kizimin tepiklerinden uyuyamiyrm valla ne tarafa donsem oraya vuruyor:))bu yaramazlikla cikincada uyutmaz bu kiz beni alistiriyrm simdiden

Canim yaa cok cektirmis sana ama iyi ki kurtulmussun

T tombul cilek yawrum sen kac yasinda evlendinde bu kadin sana bunlari yasatti.zatn kucuksun bildigim kadaryla insan destek olur biraz yazik yaa Allahindan bulsun

Merhaba anneler ,
bugün doktor randevum vardı. bazı testler istemişti yaptırıp götürdüm. açlık şekerim sınırdaymış. diyet verdi şeker yüklemesine gerek duymadı aranızda aynı durumla karşılaşan var mı? bu arada 26+2 yani 27 haftamdayım.
fikirlerinizi bekliyorum sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…