2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah kolaylık versn cnmcok stres yapmamaya calis kendine.bak belki nefes egzersizleri üzerine calisabilirsin hem dogum icin hemde sakinlesmk icin etkili.bnde bugun baslicam ise yararsa sanada soyleyim :)

Canim peki icinde paraben olmayanlar hangileri. Ben mustela almaya karar vrmistim. Simdi cok kararsiz kaldim
Hic bilmiyorumki canim... daha arastiramadim. Ben sadece sampuann kullanirim buyuk ihtimalle. Poposuna bebe yagi pisik kremi eyerine badem zeytin yagi kullananlarda var gayet yerini tutuyomus. Hele islak mendil aslaaaaaaaa. Allaha sukur eski devirdeki gibi degil musluklardan sicak su akiyo yazin yikarim. Kisin da ilik suyla pamuk islatip kullanirim. Yani simdiki dusuncem boyle canim benm bu paraben denen şey kanserli hucreleri alip incelemisler yüksek miktarda paraben varmis icinde. Ve östrojen hormonuymus. Erken ergenlige sebep olan bi maddeymiss. Vallaa sampuan dedimde şimdi onuda kullanmaya korkar oldum o minicik bedene. Dogal olan seylere yonelelim kizlarrrr. Biz kendimizi koruyamiyoruz bari bebekleri belli bi zaman uzak tutmaya calisalimmm

Günaydınlarrr, güzel bi hafta olsun inşallahh

Biz güzelce kahvaltımızı yaptık, babamızıda yolcu ettik, şimdi tekrar yatıcaz çünkü gözümüzden uykucuklar akıyor Geçmişide gelince okuruz artık
Görüşmek üzere

sen artık8 cı ayındasın canım ,24-27 hafta 7 aylık oluyor,yanı 8-cı aydan 1 hafta bıle almıssın
hafta olarak öle cnm ama ben takvim hesabına gore gidiyorum, hafta olarak hesaplayInca 10ayda dogum yapıyormuş gibi oluyor :))) 77 gunum kaldı yani şuanda 6bucuk aylık oluyorum

gunaydın annişler.
dun tesadüfen okudugum bi bilgiyi paylaşmak istedim bilginiz olsun diye aklınızda bulunsun

Gebelikte tüm pozisyonlarda geçerli olduğu gibi memeler uyarılmamalıdır. Meme uyarımı rahim kasılmasını tetikleyerek erken doğumlara ve kanamalara yol açabilir.

bizim üst kattaki hatunda sabahın korunde gecenin bir yarısı felan demeden topuklu terlikle takur tukur yuruyor nasıl bi fantaziyse artık diyecek bişey bulamıyorum ama çok rahatsız oluyoruz...

kızlar selamlar herkesin keyfi yerinde ne güzel..
bizde 35 cm 1.050 gr olmuşuz haftasonu oyy maşallah yavrularımıza nasıl da buyuduler.. artık bundan sonra daha da hızlı kılo alırlar sanırım.
ağırlaşacağımız donemler geldi çattı bile..
doktorum 31. haftada uçakla izmir yolculuğu yapmama izin verdi rapor da yazacakmış sorun çıkmasın diye.

izmir anneleri oğluma izmirden de bişiler alırım diyorum gitmişken . 4 gunluğune gidicez nerelerde neler var azcık yardımcı olurlar mı bize :)

Günaydın canım anneler,onlardan da canım bebikler. Güzel, sağlıklı bir hafta olsun hepimize. Burada hava yağmurlu maalesef, sırt ağrısı bize nefes aldırmamaya devam ediyor. Hepinizi öperiz :))

Masallah cnm bebgine kilosu iyiymisss boyuda allah bagislasin sonuna kadar hersey boyle guzel gitsin

Peki kızlar yıkanabilir kumaştan bebek bezi hakkında ne düşünüyordunuz? Islak mendilde olduğu kadar bezlerde de kimyasal var biliyorsunuz. Hatta bezler bebeğin sürekli cildine temas ediyor. Ben çok düşündüm araştırdım ve yıkanabilir bezlerden almayı düşünüyorum. Yurtdışında artık çok yaygın kullanılıyormuş. Unnado, butikbebe gibi sitelerde satıldığına denk geldim ama almafım henüz. Tanesi 45-50tl civarı. Ebay gibi yurtdışı sitelerde daha ucuz. Ordan alıcam sanırım. Bu sitede kullanan bir bayan anlatmış.
http://baybarslavals.com/2012/09/12/yikanabilir-kumas-bebek-bezi/

Yaaa canim evet saglikli bencede. Ama yaaa ilk aylar cok degistiriliyormus bez. Yetisebilirmiyizki yika yikaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…