2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben 2-3 hafta önce uçakla ankaraya gitmiştim canım doktorundan rapor alıyosun 72 saat içinde doğum beklenmemektedir diye. almazsan ucağa almazlar demişlerdi ama sadece check-in sırasında biri gebeliğiniz kacıncı haftada diye sordu 36. haftadan önce sıkıntı olmuyomus. 36.haftadan sonrada ucakta doğurursa iniş yapmak zorunda kalırız diye kabul etmiyolar dedi doktorum ucakta iç basınc ayarlandıgı için hamilelikte sıkıntı yaratmazmıs.

kızlar portbebe almayı düşünen var mı sonuçta yaza gelecek doğum ve o sıcakta nasıl taşınacak

Canım ben alacaktım bir de aydın da yaşıyorum arkadaşım çocuk isilik olur beş dakka durduramazsı. Onun içinde dedi. Cidden burası çok sıcak oluyor anlatılır gibi değil bu yüzden anakucağı alıcam sanırım eylül ekşm gibi gerek duyarsam alırım portbrbryi

evet cnm basınç farkı sıkıntı olmuyormuş benımde aklımdaki sorulardan biri oydu.. benımkı 40 dkklık uçuş doğurmam heralde :))
zaten 1 gun öncesinde doktoruma gereklı kontrollerı yaptırıp oyle gidicem.

slm kizlar
biz simdi kntrolden geldik 26+1 olduk bugun ins.
960 gr.34 cm olmus prensesim sukurler olsun.
kendimde 10 gunde yarm kilo vermisim kafam ona takildi nedense aslinda ye,ic,yat modunayim fazla alicami dusunmustum sasirdimneyseki bebegin kilosu ii.
arada bir kalksam yemegimi kendim yapsam dedim.hayir dedi dr.en azindan 32yi bi gorelim dedi.
yatisa devam
hepinizi opuyrz kizimla.
bebislerimizle ii haftalar olsun...

kızlar portbebe almayı düşünen var mı sonuçta yaza gelecek doğum ve o sıcakta nasıl taşınacak
Benimde aklımda deli sorular,portbebe hastane çıkışında iş görür taşımak için diyorlar. Ama bana fuzuli bir masraf gibi geliyor. Birvtandan da almazsam hastane çıkışında nasıl bir alternatif kullansam diyorum

Yıkanabilir kumaş bezleri okudum biraz evet çok güzel şeyler söylemişler, hepimizin isteği bebeğimizin sağlıklı olması ama bebekle olan tempomuz içinde şahsen bana bir de bez yıkamak ağır gelecek gibi geliyor, temizle, yıka, kurut çok zaman alıcıya benziyor, bir süre sonra kaka yapmasından mutsuz olur bir hale gelebilirim korkarım. Becerebilen için ne güzel... Kendime güvenmedim açıkcası

Ohh ne güzel canım bebiş çok iyi desene,şurda ne kaldı 32 ye,allah ın izniyle 37 ye kadar da yolun var bence. Bu ara çok stres yaptın ondan kaynaklı olabilir kilo kaybın ama hiç takma bebiş gayet iyi maşallah.

Yaaa canim evet saglikli bencede. Ama yaaa ilk aylar cok degistiriliyormus bez. Yetisebilirmiyizki yika yikaaaaa?
Makinada yıkayacağımız için sorun olmaz die düşünüyorum. Tabi en az 25-30 tane beze sahip olmak şart. Bi de kurutma makinanız varsa kullanıma hazır hale gelmeleri 3-4 saatte tamamlanmış olur.

cnm ben baby2go 8434 modelini aldım..dışı pamuk kılıf paraşüt kumaşı değil..oldukça şık ve uygun fiyatlı...ben kampanyadan 275 liraya aldım..300e kadar var internette de..

miraççççç çok tşk ederim sana böyle bir yeri bulduğun için..bu benim uzun zamandır aklımda olup, nasılsa böyle bir yer yoktur diye araştırmadığım bir şeydi..hem de evime çok yakın yeri..hemen gidip doktorlarla görüşmek istiyorum..daha önce nefes terapisine giderken, doğum anı travmaları hakkında bilgi sahibi olmuştum, tam doğum esnasında ışık, soğuk ortam, ses gürültü, bebekler için bizim tam olarak kavrayamadığımız ancak bebeklerde ileriki yaşamını da etkileyebilecek travmaların oluştuğunu biliyordum...burası tam olarak aradığım yer, inş fiyatı da uygundur da doğumumu burda yaparım...

oldum olası bana çok itici geliyor onlar, almayı düşünmüyorum, kucağımda daha güvenli ve rahat olacağını düşünüyorum özel arabanız varsa üşüme sıkıntısı olmaz zaten.

bizim üst kattaki hatunda sabahın korunde gecenin bir yarısı felan demeden topuklu terlikle takur tukur yuruyor nasıl bi fantaziyse artık diyecek bişey bulamıyorum ama çok rahatsız oluyoruz...
ayy bnm eski komsumda ayniydi ikizdi evlerimiz.Allahim intihar sebebi kadin nasil sacini basini yolmadan tutabildim kendimi bilmiyrn gece gece ne fazntaziyse artik.bide evler merdivenli bi yuvarlanamadi o ayakkabilarla in cik
neyseki biz evimizi degistrdik simdi cookk rahatim Allah bozmasin

Oyyy büyümüş minik prenses annesi,maşallah...Az daha sabir canım inşallah gecicek bu günler...

Kız ben fiyatı sordum 5 milyar en ucuz kent hastanesi alıyormuş doktor da 4 milyar alıyormuş sigorta anlaşması yokmuş :)

oldum olası bana çok itici geliyor onlar, almayı düşünmüyorum, kucağımda daha güvenli ve rahat olacağını düşünüyorum özel arabanız varsa üşüme sıkıntısı olmaz zaten.
Aynen öyle bende aynı şeyi düşünüyorum, sorun yok o zaman güvenli kollarımızla sarar sarmalarız yavrucuklarımızı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…