2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyosunuz akşama kadar yemek yemesem olur ama tatlıya doymuyorum sürekli yemek istiyorum napıcam onlar yüzünde aldım hep kiloyu gözüm dönüyo resmen

canım ben pek serbetlı tatlılar tercıh etmıyorum tatlı ıstegım gelınce hafıf bı pudıng yada karısık havulu tarcınlı kekler falan aradada cukulata yapıyorum serbetlıler agır gelıyor zaten ee hamur ıslerıde mıde yanması yapıyor haftada bı ıkı kez yapıp yıyorum sadece

cnmm maşallah kzıına da sana da. az kaldı 32 ye . sen yıne de 34 ü bekle cnm nolur nolmaz çok dıkkat et

ay haftada 1 2 kez değil her dakka yemek istiyorum puding sökmüyo bana kek yaşpasta şerbetli tatlılar vs kızlar hakkınızı helal edin böyle yazdım ama gidişatım hiç iyi değil sizlerden tavsiye bekliyorum

ay haftada 1 2 kez değil her dakka yemek istiyorum puding sökmüyo bana kek yaşpasta şerbetli tatlılar vs kızlar hakkınızı helal edin böyle yazdım ama gidişatım hiç iyi değil sizlerden tavsiye bekliyorum
naptın canım benımm kendıne sınır koymayı dene o vakıt mesele en sewdıgın serbetlı tatlıyı sadece pazar gunu yıcem de en sewdıgın kekı de salı yıcem de o gunlere sartla kendını yada bn gbı dondurmaya sar

salı ve pazar dışında ne yapıcaamhamilelikten önce de severdim ama şimdi daha beter oldum

B
Ben de elimde nutellayla geziyorm valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis:)

kizlar birissiniden aldigim pijamalr geldi bedenleride cuk oturdu.
ben gebelik oncesi 53 kiloydum S giyiyordum simdi 63 um m siparis verdim tam oldu
bnm goguslerim fazla buyudu belkide o yuzden tam oldu bide dogumdan snr sutlenince daha ii olur
soranlara fikir olsun.kumaslarida hic fena degil yaz icin ideal bence

Bazi bebekler 2 bucuk dogar bazisi 4 dogar bazilari 48cm Dogar bazilari 52 dogar gibi seyler soyledi bebekler 32 haftadan sonra asil ataga kalkar dedi kafana takma dedi ama ben taktim tabi ki
olumsuz bısey dememıs canım doktor
sıkma sen canını
pekmezı hergun yemeye calıs ıncır ye cok cok daha sonra sutunede faydası olcak
muz ye cok cokk
ve balık baya beslıyor ınsallah acık kapanır canım

kızlar tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyosunuz akşama kadar yemek yemesem olur ama tatlıya doymuyorum sürekli yemek istiyorum napıcam onlar yüzünde aldım hep kiloyu gözüm dönüyo resmen

Canım ben her gün iki küp çikolata yiyorum onun dışında canım çok tatlı çekti geçende vanilyalı dondurma yedim Dondurma hem bebek için yararlı hem kalsiyum onun dışında meyve yiyorum canım tatlı çektiği zaman muz bana çok iyi geliyor canım bu şekilde geçiştiriyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…