2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay haftada 1 2 kez değil her dakka yemek istiyorum puding sökmüyo bana kek yaşpasta şerbetli tatlılar vs kızlar hakkınızı helal edin böyle yazdım ama gidişatım hiç iyi değil sizlerden tavsiye bekliyorum
canımcım eger bu kadar vahimse durumun tarçınlı süt öneririm..diyet yaparken dr tavsiyesiyle uyguladıgım bişeydi..kan şekerini düzenleyip tatlı istegini bastırıyo.tabi tarcının bi yan etkisi var mı hamilelikte bilmiyorum :))

Canım annişlerrrrrrr canım bebişlerrrrrr uzun bir aradan sonra merhaba, Yaklaşık iki haftadır işyerindeki yoğunluktan dolayı (arkadaşımın çocuğu ameliyat oldu onun yerine baktım da) girmek mümkün olmadı. Akşamları da eve git yemek hazırla yemek ye, zaten tavuk oldum erkenden yatıyorum girmek kısmet olmadı. Hepinizi çokkkk özledim :))) Umarım herkesler iyidir. Biz bu hafta 26. haftaya girdik geçen hafta da detaylı ultrasonumuz yapıldı allahımıza binlerce kez şükür hiçbir sıkıntımız yok gelişimlerimiz, kilomuz, boyumuz gayet iyiymiş hatta yakışıklı oğlum 4 boyutlu ultrosanda yüzünü bile gösterdi kızımız pek nazlı popişini döndü göstermedi yüzünü :))))) Hepinizi çok çok çok çok öpüyorum benden şimdilik bu kadarrrr :)

bende yapıcam sizin yaptıklarınızı kendimi frenlemem lazım şeker hastası olacam acaba kendimi dondurmaya versem kilo yapar mı

çikilataaaa dondurmaaaaaaaa istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
diyet listeme uydum şekerim normale döndü ama yersem yine çıkıcak ay napıcam 1haftadır şekere elveda dedim

Ya hazırlıkları bosver sen bebeginle ilgilen cnm. Benm 2.8 cok kisa ya malesef ayni his bendede var ins yaniliriz... kac gr.di bebegin. Bnim 24kusurlerde 700gr. Bana da az geldi

Hımm bi bakayım. Teşekkürler.

Bende ilk aylar hep su ve pamukla temizledm. Sonrada islak mendili yikadim. Simdi uc yasinda artik popomuzu suyla temzliyruz.
Evet yazın su ve pamuk mantıklı. Kışın ve misafirlikte, mecbur ıslak mendil kullanılacak.

Aynen canim bende ne güçlükle verdim kilolarimi amaaa kat kat aldim şimdi evlendiğimde 72 kg dim simdi 92 kgim 20 kg

bende evlendigimde 63, hamile kaldigimda 70, simdi 84
Allah yardimcimiz olsun yine veririz kiz napalim :)

rapor alamiyor musun canim? bi iki hafta dinlensen bari çok zorluyorsun galiba..

ay Allahim sevmedigim seyler herkesin hayali sanirim keske bende sevmesem bi tatliya cok duskun degilim ama hamurisi yenmez mi yahu

Tabikiiii öyle olaacak canım çevremde örnekler var 20 kg almislar çıbık gibiler kötü örnekler örnekten sayılmaz

hahahah hayatimda hiç çıbık olmadimda 65 olayim yeniden yeter bana

Canım ben hamilelikten önce ki gibi tutuyorum porsiyonları , iştahım da aynı eskisi gibi 55 ile hamile kaldım suan 57 kiloyum 2 kilo aldım sadece düzenli besleniyorum hiç kısmıyorum meyvemi sütümü kuruyemiş ' imi hiç aksatmadan yiyorum ama kilo almıyorum herkes sen nasıl hamilesin diyor

cnm diyet listende hiç yok mu mesela neler yemen gerekiyo listende neler var

hiç yok yüksek cıktı benim şekerim ve boy kiloma göre günlük kalorimi hesapladı ona göre liste verdi.
beyaz pilav şeker unlu mamuller patates bu tip yiyecekleri hiç yiyemiyorum şekerli olarak bir tek portakal var meyva menüsünde

sen nasıl hamilesin Allahallah

Allah yardımcın olsun nasıl dayanıyosun kilo durumun ne diyete başladığından beri kilo aldın mı yine

Allah yardımcın olsun nasıl dayanıyosun kilo durumun ne diyete başladığından beri kilo aldın mı yine

kilo ile alakası yok cnm yediklerime dikkat etmediğim icin şeker cıktı yoksa toplamda 6kilo aldım ve 1 haftadr diyet yapıyorum değişen bir şey yok kilomda 52 kiloyum şuan cok tatlı yiyordum son zamanlarda o yüzden cıkmış valla yemiyorum yapıcak birşey yok daha da yükselip bebeğe geçmemesi için dayanıcaz 3ay o iyi olsunda​

bende evlendigimde 63, hamile kaldigimda 70, simdi 84
Allah yardimcimiz olsun yine veririz kiz napalim :)

hahahah hayatimda hiç çıbık olmadimda 65 olayim yeniden yeter bana
Aynen bende 70lere dönmek istiyorum bana yakışıyormus o kilo daha zayiflayabilirsem bende isterim 65 tabii ideal kilom 65

çikilataaaa dondurmaaaaaaaa istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
diyet listeme uydum şekerim normale döndü ama yersem yine çıkıcak ay napıcam 1haftadır şekere elveda dedim
Hayır Hayır canım senin şekerin düzeldiyse bak 255 di o yedikleirnden dolayı tahmin ettiğimiz gibi aslında ben yeliz hanım a sormustum tarçın kan şekerini dengeliyor çok sık olamamakla birlikte tarçın tüketebilrsin mesala suyun için tarcın çubuğu at iç ....
Yeşil ELma ya tarçın dök ye şekerini dengeler tatlı ihtiyacını azaltır Onun dışın da Sütün içine kakao kat (yağı azaltmış) Cezve de kaynat iç ODa iyi geliyor (içine seker koymak yok )
Yani sen diyet listeni kendine uyarlaya bilirsin orada portokala yazıyor diye her gün aynı meyveyi yemek zorunda değilsin Elma muz yiyebilirsin ....

İlla abur cubur mu çekiyor Sağlıklı keklerden var Pekmezle tam buğdaylı yapılan ondlardan yaparsın kendine ama abur cubur sana yokk yasakkkkkk

timam ya timam :) yasak bana yasak biliyorum canım zaten dikkat etmesem 255ten 130lara düşmezdi istikrarlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…