- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.541
canımcım eger bu kadar vahimse durumun tarçınlı süt öneririm..diyet yaparken dr tavsiyesiyle uyguladıgım bişeydi..kan şekerini düzenleyip tatlı istegini bastırıyo.tabi tarcının bi yan etkisi var mı hamilelikte bilmiyorum :))ay haftada 1 2 kez değil her dakka yemek istiyorum puding sökmüyo bana kek yaşpasta şerbetli tatlılar vs kızlar hakkınızı helal edin böyle yazdım ama gidişatım hiç iyi değil sizlerden tavsiye bekliyorum
Bende bugün girdim canım 26. Haftayaşimdi de bu haftanın geçmesini bekler dururuz
30 hafta dolunca 7ay bitecek bence canim 30hafta ×7=210gunluksun 210 gun de 30 a bolunce tam 7 ay eder
Canım ben her gün iki küp çikolata yiyorum onun dışında canım çok tatlı çekti geçende vanilyalı dondurma yedim Dondurma hem bebek için yararlı hem kalsiyum onun dışında meyve yiyorum canım tatlı çektiği zaman muz bana çok iyi geliyor canım bu şekilde geçiştiriyorum ...
Canım ben her gün iki küp çikolata yiyorum onun dışında canım çok tatlı çekti geçende vanilyalı dondurma yedim Dondurma hem bebek için yararlı hem kalsiyum onun dışında meyve yiyorum canım tatlı çektiği zaman muz bana çok iyi geliyor canım bu şekilde geçiştiriyorum ...
Ya hazırlıkları bosver sen bebeginle ilgilen cnm. Benm 2.8 cok kisa ya malesefsenin kaç olmuş canım. benimde son zamanlarda hep içime erken dogum yapacağım doguyorhislerime de güvenirim benim bebeğim zayıf kilo da aldıramıyorum. bir yandan da hazırlıklar tamamlanmadı. iyice strese girdim.
Hımm bi bakayım. Teşekkürler.bunun için pamuklu ıslak havlular var..yada ıslak olmayan hazır doğal temizleme pamukları var kendin ıslatıyorsun kuru olanını..ben şimdilik bebedor markasını aldım daha pahalı ama içerisinde 40 adet var ıslak olan..diğer marka daha uygun fiyata...bbir incele istersen:
http://www.e-bebek.com/baby-me-temizleme-pamugu-6li-paket_BAE-20030
Evet yazın su ve pamuk mantıklı. Kışın ve misafirlikte, mecbur ıslak mendil kullanılacak.Bende ilk aylar hep su ve pamukla temizledm. Sonrada islak mendili yikadim. Simdi uc yasinda artik popomuzu suyla temzliyruz.
Insallah dusmez canim.onuda olcmedi neden anlamdim.2 hafta snr bakicam dedi.zaten bebgin yukarda uzunlukta sinirdaydi korkma dedi.agrin yok 2,5'e dusecegini sanmiyrm dedi.
Aynen canim bende ne güçlükle verdim kilolarimi amaaa kat kat aldim şimdi evlendiğimde 72 kg dim simdi 92 kgim 20 kg
inşallah cabuk gecer canımm. ne guzel öle bi imkanın varsa keşkem benimde olsaydı :))))
evet çevremde bi ortamda söleyince topa tutulurdum ama en kilo almamamdaki en buyuk etken ekmek,pilav hamurişi ve tatlıyı sevmiyordum ondan dolayı almıyordum sanırım ama artık herseyden bol bol canım cektikçe abartmadan yiyorum
Tabikiiii öyle olaacak canım çevremde örnekler var 20 kg almislar çıbık gibilerkötü örnekler örnekten sayılmaz
çikilataaaa dondurmaaaaaaaa istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
diyet listeme uydum şekerim normale döndü ama yersem yine çıkıcak ay napıcam 1haftadır şekere elveda dedim
kızlar boşuna bu saatten sonra kiloları dert etmeyin su içsek bile yarıyor ben bile 10 kilo aldım, ben bile diyorum cunku yıllardır ne yaptıysam ne ilaçlar pekmezler yediysem bi kilo bile alamayan biriydim hani yiyip yiyip kilo almayan cinsler varya onlardandım düşünün artık gerisini
cnm diyet listende hiç yok mu mesela neler yemen gerekiyo listende neler var
Canım ben hamilelikten önce ki gibi tutuyorum porsiyonları , iştahım da aynı eskisi gibi 55 ile hamile kaldım suan 57 kiloyum 2 kilo aldım sadece düzenli besleniyorum hiç kısmıyorum meyvemi sütümü kuruyemiş ' imi hiç aksatmadan yiyorum ama kilo almıyorumherkes sen nasıl hamilesin diyor
hiç yok yüksek cıktı benim şekerim ve boy kiloma göre günlük kalorimi hesapladı ona göre liste verdi.
beyaz pilav şeker unlu mamuller patates bu tip yiyecekleri hiç yiyemiyorum şekerli olarak bir tek portakal var meyva menüsünde
Allah yardımcın olsun nasıl dayanıyosun kilo durumun ne diyete başladığından beri kilo aldın mı yine
Aynen bende 70lere dönmek istiyorum bana yakışıyormus o kilobende evlendigimde 63, hamile kaldigimda 70, simdi 84
Allah yardimcimiz olsun yine veririz kiz napalim :)
hahahah hayatimda hiç çıbık olmadimda 65 olayim yeniden yeter bana
Hayır Hayır canım senin şekerin düzeldiyse bak 255 di o yedikleirnden dolayı tahmin ettiğimiz gibi aslında ben yeliz hanım a sormustum tarçın kan şekerini dengeliyor çok sık olamamakla birlikte tarçın tüketebilrsin mesala suyun için tarcın çubuğu at iç ....çikilataaaa dondurmaaaaaaaa istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
diyet listeme uydum şekerim normale döndü ama yersem yine çıkıcak ay napıcam 1haftadır şekere elveda dedim
ayy 30 lu rakamlar gelse dimi bian önce bu aralar zaman hiç geçmiyo ya 7. ayı da bitirirsek gerisi kendiliğinden gelir ayy heycanlandım
Hayır Hayır canım senin şekerin düzeldiyse bak 255 di o yedikleirnden dolayı tahmin ettiğimiz gibi aslında ben yeliz hanım a sormustum tarçın kan şekerini dengeliyor çok sık olamamakla birlikte tarçın tüketebilrsin mesala suyun için tarcın çubuğu at iç ....
Yeşil ELma ya tarçın dök ye şekerini dengeler tatlı ihtiyacını azaltır Onun dışın da Sütün içine kakao kat (yağı azaltmış) Cezve de kaynat iç ODa iyi geliyor (içine seker koymak yok )
Yani sen diyet listeni kendine uyarlaya bilirsin orada portokala yazıyor diye her gün aynı meyveyi yemek zorunda değilsin Elma muz yiyebilirsin ....
İlla abur cubur mu çekiyor Sağlıklı keklerden var Pekmezle tam buğdaylı yapılan ondlardan yaparsın kendine ama abur cubur sana yokk yasakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?