2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım ben hiç tatlı ve çikolata türü bişe nerdeyse hiç yemiyorum sanırım o yüzden , bide bol bol su içiyorum

en iyisini yapıyosun cnm bugünden itibaren tatlıyı çikolatayı bırakıyorum bugün hiç yemedim bide pet şişede su aldım yanıma zorla da olsa içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyo su içmek

en iyisini yapıyosun cnm bugünden itibaren tatlıyı çikolatayı bırakıyorum bugün hiç yemedim bide pet şişede su aldım yanıma zorla da olsa içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyo su içmek

günde en az 2.5 lt su içiyorum bol su içmeye calış cnm cok faydalı imiş iyi yapıyorsun bırakmakta fayda var hamilelikte n sonra geçiyor zaten tüm sorunlar herşey bebişler icin

bebeğin suyunun su içmekle ilgisi varmı hani diyolar ya suyu azalmış diye

içtiğimiz suyun büyük kısmı bebeğe gidiyormuş o acıdan faydalı fakat amniyo sıvısına cok az faydası var dedi doktorum yinede bol su icmek her acıdan faydalı bir kere cildin nemli olur normal dogumu kolaylaştırır su şifadır bence icmeliyiz

haklısın cnm su önemli ödemi de attırıyo vücutta midemi bulandırıyo ama napalım zorlaya zorlaya içecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…