2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kız nerelerdesin sen Ç çilekli turtam da yok nasılsın bakalım hala yatıyon mu yoksa :)
yok kiizz... sabah biraz gec kalktim. Pazara falan gittim yorgunlugumu atıyorum simdi tv karsisinda :) haftasonu da kocisle calismaya gittim cumartesi, pazar da arkadaslarlaydik gezdik. O yüzden pek ugrayamadim :)

kızlar nasıl doğum düşünüyorsunuz var mı tavsiyeleriniz doğumla alakalı rabbim nasip ederse normal düşünüyorum ben

Sabah pek bir kipir kipirdi hanımefendi simdi daha sakin :)

benim sıpaya da bi haller oldu bi kaç gündür canı isterse tekme atıyo baya duruldu bende uzanıyorum iyice ayaklarımı uzatıyorum öyle olunca geriliyo mu napiyo tekmeliyo baya rahatı bozuluyo herhalde inat değilmi ohh o da annesini telaşlandırmasın ama dimi

Bende yapiyordum aynisini

Kizlar doktordan geldim bebegim 540 gr cikti yaaa halbuki 700lerde olmaliydi boyu da 30a yakin cikti o da 34 olmaliydi canim sikildiben nerdeyse 11 kilo aldim bbebegim niye almiyo acaba
peki sen ayrintili ultrasonda dopler yaptirdinmi damarlarda belki direnc var,benim de aynisi cikmisti,1 hafta geriden geliyor bebek,o zamn boyda ekileniyor.Doktor ne dedi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…