2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Maden suyu bende iciorum iyi gelio ama kisa sureligine allahim su 4 ay hayirlisiyla cok cabuk gecseydi M

Kisiye göre degisir cnm kiminin ic karni buyuk olur cikmaz kiminin dar olur hemem cikar benim mesala bedenim dar ve kiloya el verirssiz oldugundan hemen cikar oglumda 30 kilo almistim arkadan goren hamile demiodu ancak onde uzup giden kocaman bir karin ve vicut yapim dar olup genisleyemedigin hem organlarim sikisip cok sanci yapiodu hemde vicudum patets tarlasi gibi catlak dolu kizimdada ayniydi hatta kimse kiz olduguna inanmadi erkek karni gibi sadece ondeydi ondada 20 kilo aldim hatta okadar cok kiz iatiodumki ama psikolojimi erkek uzerine bozunca millet dogum yapar yapmaz kizmi kizmi die sordum ebede ewet bak kiz diyip ayaklarini ayirmiati kizimin o zamanki mutlukugumu anlatamam :-D

Amin InsaAllah cumlemizinkine ikisinede benim dedigim oldugu icin bna gercekten bir isim derse hosuna giden karismayi dusummuom cunku ikisindese ben.koyucam demiati ama isim bulamamisti ilk defa isimleri hazirladi musa ve rabia ondan onun istediğini yapip jubilemizi yapariz allahin izniyle InsaAllah

canım tamamen bünyene bağlı iç karın genişse fazla belli olmuyor. benim ilk hamileliğimde 3-4 aylıkken belliydi.
canım 3 tane çok bende hergün bir tane içiyorum çok faydalı ama 2 den fazlası ödem yapıyor haberin olsun.

:)
E şimdi de aklım kilolarına takıldı? Verdin mi sonra

zencefil çayı içiyorum biraz rahatlatıyor kök taze zencefili kaynatıyorum ama günde 2 fincanı geçmiyecek tamamen geçirmesede biraz rahatlatıyor ilaç yazdıran arkadaşlarda varmış

pek cok seye alerjim oldugundan saniyorum doktorum ilac vermekten kacindi. Caylar da kar etmedi. Icimin disima cikmasinin yaninda ogurmekten gogus altindaki sizi ve guzel bir bas agrisi eklendi. Annemin ayaklarinin altini opesim var. Umarim gecer de dedigin gibi keyfini çıkartabiliriz. .

bazen 3 aylıkken hafiften çıkabiliyor... 4 .ayda çıkar canım gerçi hormonların etkisinden ötürü bende şu anda çıkık... o da çok normalmiş ..

Bizim de isim tercihlerimizin arasında musa ve rabia var... hehe

olabilir banada görümcem demişti oda saklamış ama hepsi silinince üzülmüş sen tedbirini al demişti
O zmn bende fotokopi cekerim a4 kagidina onlar kaybolmaz bide bnm doktorum o ince kagida degilde fotograf kagidi varya kalin parlak olan ona basti hem renkli hem renksiz onlarin silinecegini sanmiyorum ama yinede resimlerinide cekerim ne olur olmaz die :)

slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüş kısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar

Cok gecmis olsun cnm , allah herseyin hayirlisini verir, kacinci olursa olsun insan sarsiliyor, anliyorum.allahim tekrar nasip eder ins

Herseyin hayirlisi bacim üzülme...
ALLAH diger evlatlarina ailene sana hayirli ömür versin ...

Benimde cnm cok sıkkın kizlar...
Kan idrar sonuclarimi gosterdim bugün doktoruma...
Bir haftadir netten bakiyordum sonuclarima...

Maalesef anti toxoplasma sonucum cook yüksek sinir 0.90 benimki 3.203 cikti...
Doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi....
2 tahlil daha yapilacak gebelikten once mi sonra mi olusmus bu enfeksiyon buna bakilacak...
Yarin hangi hastanede bulursam rendevu alicam inşaallah...
Sonuc bi 10 gunu buluyormus ALLAH sabir versin beklicez artik...
Dua edin ve mutlaka toxoplasma testinizi yaptirin...

Canım benim çok geçmiş olsun , Allah bir daha sağlıklı bir gebelşik nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

bu test enfeksiyon için mi yapılıyor, canım gebelik sonrası enfeksiyon riskli mi ki ne demek oluyor sıkma lütfen canını ?

Uykusu olup ta benim gibi uyuyamayan var mı?

Onu benden iyi kimse bilemez heralde. Gebelikten önce de vardı sonra da oluyor ara ara. Sabahlara kadar uyuyamadığım zamanlar oldu. Şimdi de saatlerce uykuya geçemiyorum bazen. Bi kere uyanıyım namaza ya da tuvalete hemen uykum kaçıyor daha da uyuyamıyorum.. Uykusuzluk çok kötü ya bilen bilir

2 evladını allah sana bağışlasın annecik.. Çok sağol duaların için. Çok üzüldüm inan. Zaten sulu gözlü oldum bu aralar, bu haberler beni iyice sarsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…