- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.761
bulantı için yeni bişey buldum hanımlar kardeşimin hamileliği sırasında doktoru söylemiş maden suyu bende az önce içtim iyi geldi kardeşim günde üç tane içiyormuş sizede iyi gelir inşallah herşeyi deniyoruz artık ne yapalım dahada geçmezse yarın doktora gidicem ona ilaç yazdırıcam artık
Bişey sorucam ... Ne zaman karnımız ortaya çıkar?
Benim hiç göbeğim yok bu arada. Kaçıncı ayda belli olur?
Ya o ilk çift çizgiyi gördüğüm zamanlardaki heycanı kaybettim ben. Zannediyorum ki her şey aynı, bebek fln yok. Anca karnım çıkarsa inanıcakmışım gibi geliyor
hepside birbirindrn guzel isimler masallah benim esim ben pek karismam istedigini koy diyo secim bnama kaldigi icin guzel olsun istiyorum tabiki isom konarda hayirlisi ile kucagimiza alirsak insallah yavrulari benim ilk olucak ne guzel cnm sen tecrubelisin o zmn Allah onlarada omur versin
canım tamamen bünyene bağlı iç karın genişse fazla belli olmuyor. benim ilk hamileliğimde 3-4 aylıkken belliydi.Bişey sorucam ... Ne zaman karnımız ortaya çıkar?
Ya o ilk çift çizgiyi gördüğüm zamanlardaki heycanı kaybettim ben. Zannediyorum ki her şey aynı, bebek fln yok. Anca karnım çıkarsa inanıcakmışım gibi geliyor
canım 3 tane çok bende hergün bir tane içiyorum çok faydalı ama 2 den fazlası ödem yapıyor haberin olsun.bulantı için yeni bişey buldum hanımlar kardeşimin hamileliği sırasında doktoru söylemiş maden suyu bende az önce içtim iyi geldi kardeşim günde üç tane içiyormuş sizede iyi gelir inşallah herşeyi deniyoruz artık ne yapalım dahada geçmezse yarın doktora gidicem ona ilaç yazdırıcam artık
Kisiye göre degisir cnm kiminin ic karni buyuk olur cikmaz kiminin dar olur hemem cikar benim mesala bedenim dar ve kiloya el verirssiz oldugundan hemen cikar oglumda 30 kilo almistim arkadan goren hamile demiodu ancak onde uzup giden kocaman bir karin ve vicut yapim dar olup genisleyemedigin hem organlarim sikisip cok sanci yapiodu hemde vicudum patets tarlasi gibi catlak dolu kizimdada ayniydi hatta kimse kiz olduguna inanmadi erkek karni gibi sadece ondeydi ondada 20 kilo aldim hatta okadar cok kiz iatiodumki ama psikolojimi erkek uzerine bozunca millet dogum yapar yapmaz kizmi kizmi die sordum ebede ewet bak kiz diyip ayaklarini ayirmiati kizimin o zamanki mutlukugumu anlatamam :-D
Yok canim yok ne dedilerse yaptim hepsi gecici cozum dun en sonunda oturdum sinirden agladim ne is yapabildim ne yemek yiyebildim ne disari ciktim ne de esimle ilgilenebildim ot gibi bi insan oldum sanki bitkisel hayattayim delircektim nerdeyse esimde bana kizdi karnindaki cocuguda uzuyosu yok yere ben yaparim isleri cok onemli bisey sanki dedi ama hayattan koptum resmen yasamiyor gibiyim yemek yiyemedigim icin gucumde yok keyfimdeAllahim tez zamanda sifamizi versin normal hamilelige donelim
zencefil çayı içiyorum biraz rahatlatıyor kök taze zencefili kaynatıyorum ama günde 2 fincanı geçmiyecek tamamen geçirmesede biraz rahatlatıyor ilaç yazdıran arkadaşlarda varmış
benimkiler 2 yılda yok olduben ultrason resimlerini albüme koydum. 7 yıllık ama ilk günkü gibi.
benimkiler 2 yılda yok oldu
olabilir banada görümcem demişti oda saklamış ama hepsi silinince üzülmüş sen tedbirini al demiştiAllah allah neden acaba?
Ben kağıtları alır almaz albüme koydum, ondan mı ilk günkü gibi acaba?
bazen 3 aylıkken hafiften çıkabiliyor... 4 .ayda çıkar canımBişey sorucam ... Ne zaman karnımız ortaya çıkar?
Bizim de isim tercihlerimizin arasında musa ve rabia var... heheAmin InsaAllah cumlemizinkine ikisinede benim dedigim oldugu icin bna gercekten bir isim derse hosuna giden karismayi dusummuom cunku ikisindese ben.koyucam demiati ama isim bulamamisti ilk defa isimleri hazirladi musa ve rabia ondan onun istediğini yapip jubilemizi yapariz allahin izniyle InsaAllah
O zmn bende fotokopi cekerim a4 kagidina onlar kaybolmazolabilir banada görümcem demişti oda saklamış ama hepsi silinince üzülmüş sen tedbirini al demişti
Cok gecmis olsun cnm , allah herseyin hayirlisini verir, kacinci olursa olsun insan sarsiliyor, anliyorum.allahim tekrar nasip eder insslm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
Herseyin hayirlisi bacim üzülme...slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
Herseyin hayirlisi bacim üzülme...
ALLAH diger evlatlarina ailene sana hayirli ömür versin ...
Benimde cnm cok sıkkın kizlar...
Kan idrar sonuclarimi gosterdim bugün doktoruma...
Bir haftadir netten bakiyordum sonuclarima...
Maalesef anti toxoplasma sonucum cook yüksek sinir 0.90 benimki 3.203 cikti...
Doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi....
2 tahlil daha yapilacak gebelikten once mi sonra mi olusmus bu enfeksiyon buna bakilacak...
Yarin hangi hastanede bulursam rendevu alicam inşaallah...
Sonuc bi 10 gunu buluyormus ALLAH sabir versin beklicez artik...
Dua edin ve mutlaka toxoplasma testinizi yaptirin...
Uykusu olup ta benim gibi uyuyamayan var mı?
2 evladını allah sana bağışlasın annecik.. Çok sağol duaların için. Çok üzüldüm inan. Zaten sulu gözlü oldum bu aralar, bu haberler beni iyice sarsıyorslm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?