2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Öyle düşünme bu zamanlarından da zevk almaya çalış, netten sitelere falan bak iyi geliyor, begendiklerini sipariş edersin insan mutlu oluyor bebeği için bir şeyler hazırladıkça düşündükce kendini ona ver iyice. Yoksa bu 1 ay bize geçmez

Canim arkadasim 32 olunca ayrildi. Dolmasina gerek yok sanirim

selam annişler
biz dün lohusa geceliğimizi aldık sonunda. kaç tane yere baktım internette dahil olmak üzere bir türlü ya istediğim geceliğin bedeni yoktu yada mavisi. dun artık ümraniyede en son girdiğimiz yerde bunu buldum 50 liraya direk aldım çok içime sindi hem sade hemde zarif duruyor :))) bi iki tanede pijama takımı alcamh em evde hemde hastanede yedek olsun die :))) ve de terlik ve tacımıda böyle alıp kombinlemek istiyorum :))

.

bende yengec burcuyum canım aynen çok duygusal oluyoruzz bizde duvar kagıdı düşünüyorduk ama duvarlar hava almadığı için oda havasız nemsiz kalıyor die yaptırmadık direk boyadık canım şimdi bi kaç resimle duvarı şekillendircez :))

herkes oda yapmış maşallah kızlar ben hala odaya başlamadım :)

hahaha birbirimizden farkımız yok gercekten komple kafayı yedik benim oğluşta hiç saatlerini şaşırmaz maşallah hep aynı saatlerde başlar hareketlenmeye. dünde eşim almaya geldi iş çıkış saat tam 6ydı. bizimki kıpraşmaya başladı heh hemen başladın hiçte saatini şaşmıyosun dedim şakasına. bizimki bi durdu daha ne hareket ne bişey oldu uzun süre. bende kendimi kötü hissettim alındı galiba dedim vicdan yaptım azcıkk bi daha demicem bişey gercekten iletişim kurduğumuzu düşünüyorum bazen

Canim benim annemde gitmis pamuklu kumas almis yumusacik dikmiste cok da guzel olmus bence gayet yapilabikir herseyi hazir okacak degil ya onemli okan kullanisli olmasi degik mi?

annenin elinden geliyosa yapsın güzel olur bence hangi markalara baktın o kadar pahalı değil sanki ya bende araştırıyorum taç ın çok güzel nevresimleri

ona neee ya istemek senin en doğal hakkın kimse karışamaz eşinle konuş bakalım o ne dicek
Ayni evde olduğumuz için karışıyor canım haliyle. Süt sagma pompasi aldigimda da dedi yine kuzeninde vardi niye aldin diye. Tutumlu olacak diye seyini cikartiyor bazen. Neyse artik cokta dert etmiyorum. Bir aksilik olsun geciksin o sepet ben o zaman sorucam Onlara.

çok güzel cnm güle güle giy

Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere
Can8m valla biDe gundua bayanlar gelir toplu olarak. Yani ben sahaen takmayi dusunuyorum. Zaten yattigin odayada erkek gelecegini sanmiyorum. Butikbebeye tac terlik takimlari gelmisss cokn tatlılar. Bi bak istersen:)

oh sor valla karışma hakkını kim veriyo ona en nefret ettiğim bişe yaaaaa

heyet raporu almayi denesen. .ben 45 gün heyet aldım.rapor hakkı falan gitmiyor bu şekilde. Doğumdan sonra normal 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım sonra da yine heyet alırım.

heyetide 1.dönem rapor hakkım bitince alıcam canım boş yere canım artık gitmek istemiyor diye rapor almayı içime sindiremiyorum sıkıntılı bi hamileliğim olsa tabiki alırdımda durduk yere alamıyorum idare edicem 17 nisana kadar herhalde

gözün Aydın Canım darısı bize inş :)

çok güzelmiş canım güle güle kullanın inş

canım ben de sordum doktora, doğumum 25 Haziran görünüyor iznim 30 Nisan'da başlıyomuş 1-2 hafta öne alamazmıyız dedim, son adet tarihinizidevlet biliyo, heryerde kayıtlı, biz raporu versek bile bakanlıktan geri döner başınıza iş açılır dedi ( bende mecbur gitcem 30 Nisan'a kadar, çünkü raporlarımı seneye kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…