- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.781
Alalim da diyemiyorum su an kaynanam onda var ne gerek var diyecek. Amaan neyse.o zaman dediğin gibi doğum zamanı verecek ama sen bekliceksin işte boşuna
Öyle düşünme bu zamanlarından da zevk almaya çalış, netten sitelere falan bak iyi geliyor, begendiklerini sipariş edersin insan mutlu oluyor bebeği için bir şeyler hazırladıkça düşündükce kendini ona ver iyice. Yoksa bu 1 ay bize geçmez6. yılımdayım canım mebin bize attığı kazık yüzünden yer değiştirmek zorunda kaldık yine çok şükür aileme 1000 km uzaktaydım artık 450 km. uzaktayım:) sihirli bi değnek olsa 32. haftaya atıcam kendimi o zamanda oram ağrıyo buram batıyo diye alışverişte yapamayız hayatım bitmiş gibi hissediyorum
Canim arkadasim 32 olunca ayrildi. Dolmasina gerek yok sanirimmerhaba arkadaşlar günaydın bi gün daha büyüdük bebişlerimzle
arkadaşlar ben okulda artık insanlara bile tahammül edemiyorum bir an önce izne ayrılıp istediğm gibi bebeğime hazırlanmak istiyorum beslenme düzenim bile yok okulda ama izne 32. haftanın başında mı yoksa 33. haftaya girerken mi ayrılıyoruz bebiş en son 8 gün öndeydi doktora rica etsem acaba izni 1 hafta öndeymiş gibi verebilir mi ya gitmek istiyorum artık rapor al diceksiniz şimdi rapor alsam seneye 1. dönem ki rapor haklarımı yemiş olucam rapor alamam bebeğe bakmak içn alıcam raporumu
Güle güle giy canım Maviş Maviş. Ben de aynı kombinasyonun pembe sini yaptım
tşk ederim tatlım sende gule gule giy :))))Güle güle giy canım Maviş Maviş. Ben de aynı kombinasyonun pembe sini yaptım
bende yengec burcuyum canım aynen çok duygusal oluyoruzzbende haftasonu odasına duvar kağıdı yaptırdım eşyaları 3 haftaya gelıcek inş.
duvara bakıp bakıp gözlerim doluyor.
eşyalar gelınce bı sure de eşyalara bakıp ağlarım heralde :))
sonra kendi gelır bu sefer ona bakıp ağlarım :))
emziririm ağlarım, uyuturum ağlarım çok duygusalım normalde de ama şimdi daha bi başka :) yengeç burcuyum tipik olarak :)
Alalim da diyemiyorum su an kaynanam onda var ne gerek var diyecek. Amaan neyse.
bende yengec burcuyum canım aynen çok duygusal oluyoruzzbizde duvar kagıdı düşünüyorduk ama duvarlar hava almadığı için oda havasız nemsiz kalıyor die yaptırmadık direk boyadık canım şimdi bi kaç resimle duvarı şekillendircez :))
hahahaslm güzel anneler benim kızda çok fena tepiyordu bir kaç gün söylendim dedim kızım canımı acıtma falan anladı her halde dün akşam doğru düzgün hiç kıpraşmadı gece uyandım baktım yine kıpraşmıyor bu sefer tedirgin oldun sabah baktım biraz biraz hareket var dedim kızım sen takma anneni takıl kafana göre :))))
Canim benim annemde gitmis pamuklu kumas almis yumusacik dikmiste cok da guzel olmus bence gayet yapilabikir herseyi hazir okacak degil ya onemli okan kullanisli olmasi degik mi?Beşik için nevresim bakıyorum ama ucuzlar hiç hoşuma gitmiyor, güzelleri de çok pahalı geliyor. Ufacık şey çift kişilik nevresimlerden pahalı! Annem kumaş alıp dikmeyi düşünüyor. Bi komşuda görmüş, aynı hazırlar gibi dikmiş kadın, çokta uyguna gelmiş öyle. Acaba nasıl olur ben de kararsız kaldım
Beşik için nevresim bakıyorum ama ucuzlar hiç hoşuma gitmiyor, güzelleri de çok pahalı geliyor. Ufacık şey çift kişilik nevresimlerden pahalı! Annem kumaş alıp dikmeyi düşünüyor. Bi komşuda görmüş, aynı hazırlar gibi dikmiş kadın, çokta uyguna gelmiş öyle. Acaba nasıl olur ben de kararsız kaldım
Ayni evde olduğumuz için karışıyor canım haliyle. Süt sagma pompasi aldigimda da dedi yine kuzeninde vardi niye aldin diye. Tutumlu olacak diye seyini cikartiyor bazen. Neyse artik cokta dert etmiyorum. Bir aksilik olsun geciksin o sepet ben o zaman sorucam Onlara.ona neee ya istemek senin en doğal hakkın kimse karışamaz eşinle konuş bakalım o ne dicek
selam annişler
biz dün lohusa geceliğimizi aldık sonunda. kaç tane yere baktım internette dahil olmak üzere bir türlü ya istediğim geceliğin bedeni yoktu yada mavisi. dun artık ümraniyede en son girdiğimiz yerde bunu buldum 50 liraya direk aldım çok içime sindi hem sade hemde zarif duruyor :))) bi iki tanede pijama takımı alcamh em evde hemde hastanede yedek olsun die :))) ve de terlik ve tacımıda böyle alıp kombinlemek istiyorum :))
.Eki Görüntüle 1458059
Can8m valla biDe gundua bayanlar gelir toplu olarak. Yani ben sahaen takmayi dusunuyorum. Zaten yattigin odayada erkek gelecegini sanmiyorum. Butikbebeye tac terlik takimlari gelmisss cokn tatlılar. Bi bak istersen:)Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere
çok saol canım tşk ederimm :)))çok güzel cnm güle güle giy
Ayni evde olduğumuz için karışıyor canım haliyle. Süt sagma pompasi aldigimda da dedi yine kuzeninde vardi niye aldin diye. Tutumlu olacak diye seyini cikartiyor bazen. Neyse artik cokta dert etmiyorum. Bir aksilik olsun geciksin o sepet ben o zaman sorucam Onlara.
heyet raporu almayi denesen. .ben 45 gün heyet aldım.rapor hakkı falan gitmiyor bu şekilde. Doğumdan sonra normal 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım sonra da yine heyet alırım.
çok saol canım tşk ederimm :)))
gözün Aydın Canım darısı bize inş :)evet canım o haftalarda çok fark ediyo. Ben de 1 ay öncesi gitmiştim.1 kiloyu görebilcek miyim diyodum şükür bugün gittik geçmişiz artık :) Merak etme canım alır kilo. sağlıklı olsunlar da bi sorun olmasın önemli olan o. az geri az ileri bi şekilde toparlarlar inşallah.
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşhttp://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/julian kızlar ananemiz oğluma bu takımın büyüyen karyolasini aldı çok mutluyum o kadar şirin şeker birşey ki inşallah oğlum rizkiyla gelir de kendi evimiz olursa takımın diğer parçalarını da alirim
canım ben de sordum doktora, doğumum 25 Haziran görünüyor iznim 30 Nisan'da başlıyomuşmerhaba arkadaşlar günaydın bi gün daha büyüdük bebişlerimzle
arkadaşlar ben okulda artık insanlara bile tahammül edemiyorum bir an önce izne ayrılıp istediğm gibi bebeğime hazırlanmak istiyorum beslenme düzenim bile yok okulda ama izne 32. haftanın başında mı yoksa 33. haftaya girerken mi ayrılıyoruz bebiş en son 8 gün öndeydi doktora rica etsem acaba izni 1 hafta öndeymiş gibi verebilir mi ya gitmek istiyorum artık rapor al diceksiniz şimdi rapor alsam seneye 1. dönem ki rapor haklarımı yemiş olucam rapor alamam bebeğe bakmak içn alıcam raporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?