2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
anladım canım. Katlanilamayacak bi durumun yoksa tabiki alma.benim durumum sıkıntılıydi tek başımaydim. Neyse az kaldı yasal izne de zaten.azcik daha dayan

nevresim takımı ve beşik benim için dert olmaya başladı geçen haftasonu 80 km gittik baktım aradığımı bulamadım eve geldim bu kez sallanmayan beşik almaya karar verdim hep sallanan bakmıştım oysaki boş yere gitmiş oldum şimdi bu haftasonu bi 150 km. izmire gidicez bebeğimizi gördükten sonra :)) ikeaya bakıcam ama onun ebatları küçük geliyor sonrada mothercare e bakıcam mothercarede fiyat çok uçuk değilse 70*140 ebatlarında sallanmayan beşik alıcam bembeyaz cibinlik alıcam nevresim takımı ise henüz karar veremedim zaten pike takımı alırız başta pike takımlarıda yatak başucu koruyuculu olmuyor ikeada sadece beyaz başucu koruyucuar var onlardan alıcam zaten kayınvalidem yorgan yaptırıyormuş(bana açıklamada bulunmadı oğluna söylemiş) annemde yaptırıyor içine güzel sade şık bi nevresim takımı alırım internet bi dünya resmen insan karar veremiyor çok abartmamak gerek ya sıkıldım aynı şeylere bakmaktan almak istiyorum artık

kayıtlar yanlış olmuş diye düzeltemezler mi acaba:)

bende yazlıkların çıkmasını bekliyorum cnm soruyorum her yere yazlık modeller bu ay sonu falan gelebilirmiş bekleyelim en son alırız
Canım sen de sormuştun sanırım. Ben lohusa sepetimden aldım gecelik ve pijamalari. dışarda istediğim modeli bulamadım. Dün geldi siparişlerim. Bayıldım çok kaliteli ve şık

aynen cnm bende baktıkça sıkılıyorum bide unutuyorum tekrardan bakıyorum alsak da aradan çıksa yazın nevresim değilde pike daha kullanışlı olur dimi

sanki anlıyorlar valla ben hissettiklerini düşünmeye başladım :)))

aynen cnm bende baktıkça sıkılıyorum bide unutuyorum tekrardan bakıyorum alsak da aradan çıksa yazın nevresim değilde pike daha kullanışlı olur dimi

bencede cnm ben çok sıcak bi yerdeyim yazın 56 dereceyi gördüklerini söylüyorlar ben buranın yazını daha yaşamadım ama gözüm korktu bebeğin badileri falanda hep kısa kollu aldım bence pike kullanılır üşücek olursa battaniyelerini örteriz kışında nevresime geçeriz

Hayirli olsun cok tatli ve uygun fiyata almissin cnm. Uzunmu yoksa alt pantolon varmiiii

o zaman sen uzun kollu bişe alma bebişe hepsini yarım kollu kolsuz çıtçıtlı al

kızlar yatak boyu sizce 60*130 mu mantıklı 70*140 mı fikir verin

canım eğer yer açısından sıkıntın yoksa 70*140 daha mantıklı ben şöyle düşünüyorum 60*120 alırsam en fazla 3 yıl sonra oda yapmam gerekecek 3 yaşındaki çocukta aldığım güzelim odayı mahvedecek kıracak dökecek 70*140 alırsam 6 yaşına kadar kullanır çünkü onların ön aparatı çıkıyor ve normal yatağa dönüyor 6 yaşından sonrada aklı başına gelmiş olur biraz güzel bi oda takımı alrım diye düşünüyorum

Kizlar seker yuklemem var. Doktor sabah kahvalti yap, oglen yemek yeme. Aksam yaptirirsin dedi. Cok aciktim yaa. Simit yiyorlar birde. Nasil canim cekti
dayan biraz canım sonra istediğin kdr yersin onu hayal ederek zamanı gecirmeye çalış :))) benimde dun saat 4-5 gibi çekti simit yanında bişeler olsa bide çayla ne iyi gider dedim ama işyerim o şekilde keyif yapmaya müsait değil evde olsam yapardım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…