- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.781
Çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de netten baktım tahlillerime. 10 gün sonra doktor görecek.Herseyin hayirlisi bacim üzülme...
ALLAH diger evlatlarina ailene sana hayirli ömür versin ...
Benimde cnm cok sıkkın kizlar...
Kan idrar sonuclarimi gosterdim bugün doktoruma...
Bir haftadir netten bakiyordum sonuclarima...
Maalesef anti toxoplasma sonucum cook yüksek sinir 0.90 benimki 3.203 cikti...
Doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi....
2 tahlil daha yapilacak gebelikten once mi sonra mi olusmus bu enfeksiyon buna bakilacak...
Yarin hangi hastanede bulursam rendevu alicam inşaallah...
Sonuc bi 10 gunu buluyormus ALLAH sabir versin beklicez artik...
Dua edin ve mutlaka toxoplasma testinizi yaptirin...
slm canım öncelikle ilk aylarda bulantı suresince sevdiğin ,canın istediği şeylerden azaz yemeye çalış bulantıların azalınca bebeğin için düzenli beslenirsin zaten bu süreç en kolay böyle atlatılıyorKizlar yetişin bulantilarim teşrif ettiler bugün öğle yemeğinde biseyi biraz istemeyerek yemistim ondan beridir çok şiddetli değil ama içim dönüyor sanki
slm canım öncelikle ilk aylarda bulantı suresince sevdiğin ,canın istediği şeylerden azaz yemeye çalış bulantıların azalınca bebeğin için düzenli beslenirsin zaten bu süreç en kolay böyle atlatılıyorKizlar yetişin bulantilarim teşrif ettiler bugün öğle yemeğinde biseyi biraz istemeyerek yemistim ondan beridir çok şiddetli değil ama içim dönüyor sanki
Canım çok geçmiş olsun. Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin...slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
:)
E şimdi de aklım kilolarına takıldı? Verdin mi sonra
Bizim de isim tercihlerimizin arasında musa ve rabia var... hehe
slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
Meraba haktancim kanamam var diyince gecmis olsun felan yazmistim ama cvo vermesin gozden kacti sanirim simdi nasilain kanaman durdumu InsaAllah iyisindir yat dinlen kedini yorma
Amin canım Allah ım sizlerinkini hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinCanım çok geçmiş olsun. Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin...
Hic bir sey yapmadim kendiligimden ilkinde 55 kadar indim kizimda da 58 ee okadar dar vicuda gobek sart vunku hayatum boyunca 52 den yukari gogörmedim ki o kadar yerim yani Bunyeden sanirim
he hee hayirlisi belkide isimdas olucak bebislerimiz desene
Allah sabir versin cnm insaA
InsaAllah tez zamanda saglikki sihhatli bebislerin olur benimde bu wger dogarsa allahin izniyle 3. Cu olucak ve bundan once iki kaybim var herseyde vardir bir hayir uzme canini rabbim tez zamanda saglikli bir 3. Cu bebis verir InsaAllah
[="mirac75, post: 37500957, member: 630785"]Herseyin hayirlisi bacim üzülme...
ALLAH diger evlatlarina ailene sana hayirli ömür versin ...
Benimde cnm cok sıkkın kizlar...
Kan idrar sonuclarimi gosterdim bugün doktoruma...
Bir haftadir netten bakiyordum sonuclarima...
Maalesef anti toxoplasma sonucum cook yüksek sinir 0.90 benimki 3.203 cikti...
Doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi....
2 tahlil daha yapilacak gebelikten once mi sonra mi olusmus bu enfeksiyon buna bakilacak...
Yarin hangi hastanede bulursam rendevu alicam inşaallah...
Sonuc bi 10 gunu buluyormus ALLAH sabir versin beklicez artik...
Dua edin ve mutlaka toxoplasma testinizi yaptirin...
slm arkadaşlar malasef benim değerlerim düşmüş,bebekte görülmedi ultrasonda zaten dünden beri kahve rengi kanamam vardı öğlenden beride sancım başladı ve artıyor doktor Bi ihtimal haftaya tekrar tekrar bakalım dedi ama değer düşmüşkısacası ama sizler için dualarım devam edicek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağinıza almayı nasip etsin,benim 3.bebeğim olacaktı çok üzgünüm ama nasip değilmiş,nolur hiçbirşeyi kafaya takmayın ....aa bide benim şiddetli bel ağrım vardı soldda bel ağrınızı önemseyin hepinize sağlıklı mutlu günler yataktan selamlar
bu test enfeksiyon için mi yapılıyor, canım gebelik sonrası enfeksiyon riskli mi ki ne demek oluyor sıkma lütfen canını ?
Kizlar alinan kan tahlillerinde serolojide cikiyor bu sonuc...Çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de netten baktım tahlillerime. 10 gün sonra doktor görecek.
Anti toxoplazma IgM değerim 0.14. Diğer değerlerim de normal aralıklarda. Enfeksiyon oldugunu mu anlıyorlar TORCH testlerinden?
sağol canım hayırlısı akşamdan beri ailem ve sizlerin desteğiyle acılarım hafifliyor yüzüm gülüyor rabbimde sizleri sevindirsin meleklerinizleArkadasim cok üzüldüm ama hakknda hayirlisi olsun..insalah en kisa zamanda guzel haberlerle aramiza katilirsin
Korktum bende..doktorumuz bize diyecek mi bu testleri yaptirin diye..insallah kotu bi sonuc almazsiniz arkadasim.Kizlar alinan kan tahlillerinde serolojide cikiyor bu sonuc...
Kedinin bagirsaginda yasayan bir enfeksiyon turuymus...
Cig etten yikanmayan sebze vs...
Yeni bakikacak tahlillerde gebelikten once mi sonra mi olduguna bakilacak...
Onceyse sorun yok gibi antibiyotik tedavisi 15 günde bi tahlil vs kontrolde tutuluyormus.
Gebelikten sonra olduysa bu enfeksiyon
Bebekte duymak istemeyecegimiz zararlar
ALLAH korusun bebislerimizi de bizi de
Bende netten arastirdim kafayi yedim kac saattir. ..
Yarina randevu aldim egitim arastirma hast enfeksiyon hastalıkları prof dr buldum bakalim tahlilin geri kalani yapilsin sonuclar ne gorucez inşaallah...
Gebislerin dualari makbuldur inşaallah Cenabi Hak katinda dua edin nolur...
Aglamamaya calisiyorum elde degil gebelik duysalligi da var...
Yarin dr dan dinleyeyim birde enini boyunu yazarim size...
Kizlar alinan kan tahlillerinde serolojide cikiyor bu sonuc...
Kedinin bagirsaginda yasayan bir enfeksiyon turuymus...
Cig etten yikanmayan sebze vs...
Yeni bakikacak tahlillerde gebelikten once mi sonra mi olduguna bakilacak...
Onceyse sorun yok gibi antibiyotik tedavisi 15 günde bi tahlil vs kontrolde tutuluyormus.
Gebelikten sonra olduysa bu enfeksiyon
Bebekte duymak istemeyecegimiz zararlar
ALLAH korusun bebislerimizi de bizi de
Bende netten arastirdim kafayi yedim kac saattir. ..
Yarina randevu aldim egitim arastirma hast enfeksiyon hastalıkları prof dr buldum bakalim tahlilin geri kalani yapilsin sonuclar ne gorucez inşaallah...
Gebislerin dualari makbuldur inşaallah Cenabi Hak katinda dua edin nolur...
Aglamamaya calisiyorum elde degil gebelik duysalligi da var...
Yarin dr dan dinleyeyim birde enini boyunu yazarim size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?