2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de netten baktım tahlillerime. 10 gün sonra doktor görecek.
Anti toxoplazma IgM değerim 0.14. Diğer değerlerim de normal aralıklarda. Enfeksiyon oldugunu mu anlıyorlar TORCH testlerinden?

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler,elbetteki sarstı öyle ki ilk defa kanamam oldukça içim sızlıyor acaba kalp atışını duyasam yada ilerleyen aylarda yaşasam nasıl olurdum. Tek teslim bu rabbim bu duygunun nasıl bişey olduğunu size yaşatmasın inşallah bu ağrılı dönemi sizin bebeğinizle ilgili güzel haberleri okuyarak geçircem tekrar güzel temennileriniz için teşekkürler

Kizlar yetişin bulantilarim teşrif ettiler bugün öğle yemeğinde biseyi biraz istemeyerek yemistim ondan beridir çok şiddetli değil ama içim dönüyor sanki

Kizlar yetişin bulantilarim teşrif ettiler bugün öğle yemeğinde biseyi biraz istemeyerek yemistim ondan beridir çok şiddetli değil ama içim dönüyor sanki
slm canım öncelikle ilk aylarda bulantı suresince sevdiğin ,canın istediği şeylerden azaz yemeye çalış bulantıların azalınca bebeğin için düzenli beslenirsin zaten bu süreç en kolay böyle atlatılıyor

slm canım öncelikle ilk aylarda bulantı suresince sevdiğin ,canın istediği şeylerden azaz yemeye çalış bulantıların azalınca bebeğin için düzenli beslenirsin zaten bu süreç en kolay böyle atlatılıyor

Canım çok geçmiş olsun. Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin...

Meraba haktancim kanamam var diyince gecmis olsun felan yazmistim ama cvo vermesin gozden kacti sanirim simdi nasilain kanaman durdumu InsaAllah iyisindir yat dinlen kedini yorma[/QUOTE]

Merhaba Mecikcim,
doğru söylüyorsun canım sanırım gözümden kaçmıştır kusura bakma.Maşallah arkadaşlar baya bi konu paylaşıyor.İnternete girmek için çok fazla vaktimde olmayınca hızlı hızlı okuyorum yazılanları.Çok şükür kanamam lekelenme halini aldı.Bebişi bugün yine görmeye gittik.Maşallah iyi görünüyor dedi dr.Ama lekelenme biraz daha sürermiş.1 ay daha rikli dönem dikkat et kendine dedi.Bakalım fazla iş yapmamaya çalışıyoum.Ama minnak ve hareketli bir oğlum var onun için çokta dinlenemiyorum.Hayırlısı bakalım:)

:)
E şimdi de aklım kilolarına takıldı? Verdin mi sonra

Hic bir sey yapmadim kendiligimden ilkinde 55 kadar indim kizimda da 58 ee okadar dar vicuda gobek sart vunku hayatum boyunca 52 den yukari gogörmedim ki o kadar yerim yani Bunyeden sanirim

Bizim de isim tercihlerimizin arasında musa ve rabia var... hehe

he hee hayirlisi belkide isimdas olucak bebislerimiz desene

Allah sabir versin cnm insaA
InsaAllah tez zamanda saglikki sihhatli bebislerin olur benimde bu wger dogarsa allahin izniyle 3. Cu olucak ve bundan once iki kaybim var herseyde vardir bir hayir uzme canini rabbim tez zamanda saglikli bir 3. Cu bebis verir InsaAllah

[="mirac75, post: 37500957, member: 630785"]Herseyin hayirlisi bacim üzülme...
ALLAH diger evlatlarina ailene sana hayirli ömür versin ...

Benimde cnm cok sıkkın kizlar...
Kan idrar sonuclarimi gosterdim bugün doktoruma...
Bir haftadir netten bakiyordum sonuclarima...

Maalesef anti toxoplasma sonucum cook yüksek sinir 0.90 benimki 3.203 cikti...
Doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi....
2 tahlil daha yapilacak gebelikten once mi sonra mi olusmus bu enfeksiyon buna bakilacak...
Yarin hangi hastanede bulursam rendevu alicam inşaallah...
Sonuc bi 10 gunu buluyormus ALLAH sabir versin beklicez artik...
Dua edin ve mutlaka toxoplasma testinizi yaptirin...[/QUOTE]

rabbim acil sifa ver
[QUversin cnm InsaAllah sonuclarin temiz cikar ve saglikla sihhatle kucagina alirsin bebisini rabbim gonlunegore nasip eylesin InsaAllah

Meraba haktancim kanamam var diyince gecmis olsun felan yazmistim ama cvo vermesin gozden kacti sanirim simdi nasilain kanaman durdumu InsaAllah iyisindir yat dinlen kedini yorma

Merhaba Mecikcim,
doğru söylüyorsun canım sanırım gözümden kaçmıştır kusura bakma.Maşallah arkadaşlar baya bi konu paylaşıyor.İnternete girmek için çok fazla vaktimde olmayınca hızlı hızlı okuyorum yazılanları.Çok şükür kanamam lekelenme halini aldı.Bebişi bugün yine görmeye gittik.Maşallah iyi görünüyor dedi dr.Ama lekelenme biraz daha sürermiş.1 ay daha rikli dönem dikkat et kendine dedi.Bakalım fazla iş yapmamaya çalışıyoum.Ama minnak ve hareketli bir oğlum var onun için çokta dinlenemiyorum.Hayırlısı bakalım:)[/QUOTE]

Oluo cnm normal.insan her zaman musait olmaio ama iyi olmana cok sewindim InsaAllah dogum hikayelerimizide boyke guzel duygularka okuruz ayy o yaramzdan bende iki tane var bir duaun karsi cinsler herye kavga ediolar dogru duzgun anlasaniolar ama benim nirmalde ikiside saat 5 kadar kresteler simdi hasta die ewde oglum ama carsamba oda baslicak biraz dinlenirim sanirim

rabbim acil sifa ver
[QUversin cnm InsaAllah sonuclarin temiz cikar ve saglikla sihhatle kucagina alirsin bebisini rabbim gonlunegore nasip eylesin InsaAllah[/QUOTE]
sağol canım rabbim hiç kimseye yaşatmasın hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

bu test enfeksiyon için mi yapılıyor, canım gebelik sonrası enfeksiyon riskli mi ki ne demek oluyor sıkma lütfen canını ?

Kizlar alinan kan tahlillerinde serolojide cikiyor bu sonuc...
Kedinin bagirsaginda yasayan bir enfeksiyon turuymus...
Cig etten yikanmayan sebze vs...
Yeni bakikacak tahlillerde gebelikten once mi sonra mi olduguna bakilacak...
Onceyse sorun yok gibi antibiyotik tedavisi 15 günde bi tahlil vs kontrolde tutuluyormus.
Gebelikten sonra olduysa bu enfeksiyon
Bebekte duymak istemeyecegimiz zararlar
ALLAH korusun bebislerimizi de bizi de
Bende netten arastirdim kafayi yedim kac saattir. ..
Yarina randevu aldim egitim arastirma hast enfeksiyon hastalıkları prof dr buldum bakalim tahlilin geri kalani yapilsin sonuclar ne gorucez inşaallah...
Gebislerin dualari makbuldur inşaallah Cenabi Hak katinda dua edin nolur...
Aglamamaya calisiyorum elde degil gebelik duysalligi da var...
Yarin dr dan dinleyeyim birde enini boyunu yazarim size...

Korktum bende..doktorumuz bize diyecek mi bu testleri yaptirin diye..insallah kotu bi sonuc almazsiniz arkadasim.

Tekrar rabbim acil sifalar
versin InsaAllah bebgine bir zarari yoktur antibiyotiklerle atlatirsin bunlati duyunca bemde korkt bu ulkede hayvamlari heryere sokuyolarya allahim.korusun rabnim dermansiz dert vermesin

Iyi geceler haziran anneleri..bende sizleri takipteyim.toksoplazmatesti aslinda gebe kalinmadan once yapiliyor ben evde kedi beslediği m icin dr ogluma hamile kalmadan once yaptirmisti.allahtan bagisikligim varmis .kedimle mutlu mesut yaşıyoruz allaha şükürler olsun. Meyve sebzeleri iyi yikamak lazim sokak kedi lerinde temas edince elinizo yikayin.salam sosis cig yemeyin cig kofte falan yemeyin bagisiklik yoksa cok dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…