2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bebek odaları için olan duvar kahıtları farklı oluyor cnm hava aldırıyormuş hamur kağıt oluyorlar yumuşacık. ama dediğin gibi de güzel olur güle güle kullansın bebeiş inş..
duygusallık bazen güzel bişi yaa :)

oo iyimiş o zmn canım sizede hayırlı olsun bebişin güle güle kullansın :))
evet duysallık bazen iyi bazen kötü bişey cunku coğu zmn mantıgımla değil duygularımla hareket edip yanlış kararlar veriyorum :))))

Kizlar seker yuklemem var. Doktor sabah kahvalti yap, oglen yemek yeme. Aksam yaptirirsin dedi. Cok aciktim yaa. Simit yiyorlar birde. Nasil canim cekti

canım sana bunu yazdıktan sonra bi arkadasım bi büfenin reklam magnetini getirdi 5 çayında simit servisi yapılır yazıyor ağzım açık kaldı Allahın hikmetine bak biz hamileler gercekten ozel seçilmiş kutsal insanlarız ne dilersek rabbim kbl ediyor :))))) ayy duygulandım bian

odasını tekrar ölçimde yer sıkıntısı pek yokta oda cok daralsın istemiyorum ferah olsun.

Bebeğimi sabahtan beri hiç hissetmedim. Ne kahvaltıdan sonra ne öğle yemeğinden sonra. Birazda ağrım var zaten.
Az önce oturdum ağladım deli gibi bu seferde bebeğimi kucağıma alamicam ben diye.

Ağlaya ağlaya zaman gecirirken bi yandanda hem dua ettim hem kızımla konuşmaya calıştım.

Biraz zaman gecince minik pıt pıtlar yapmaya başladı, şimdi ise açtım karnımı hareketlerini izliyorum, ne güzel dalgalanıyor karnım bi sağa bi sola...

En büyük şükür sebebi bu, şimdide mutluluktan ağlıyorum.
Bide kucağıma alabilsem sağlıkla...

Ne garip bir duygu şu annelik ya.

Ben hareketlerini yer değiştirdiğini izleyebiliyorum dışardan çok sukur. Nasil bi güzellik Allahim...
Hıçkırığını da hissediyorum sık sık..

Maşallah.

Bende sağa sola döndüğünü vs. hissediyorum, hıçkırığına bir kere denk geldim.

Hatta akşamları sırt üstü yatıyorum elim ben ve kızım kızımın dalgalanmalarını, tekmelerini rahatlıkla izliyoruz çok şükür Allaha.

ben gecelikle rahat edemezmişim gibi geliyor ama şöyle bir şeyde var şimdi bebiş ters düzelmezse mecburi sezeryan olacağım o zamanda pijamayla rahat edemem mecbur ikisindende alacağım bu gidişler ben iki takım pijama alırım diyordum...

Daha uyguna gelirmi bilmem ama çok güzel nevresim kumaşları var canım.Bende hazır begenemeseydim diktircektim.Bence annenin elinden geliyorsa çokta güzel olur dikimde...

Güle güle giy canım çok güzel gerçekten, sade ve şık.Ayrıca tacın ve terliginde çok uyumlu olur geceliğine, ne güzel...

Selam bayanlar.bende Kabızlık veya Ağrılı bir durum yok Bendeki sorun nefes darlığı ve sürekli bir hırıltı.ventolinde işe yaramıyor.aynı sorunu yaşayan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…