2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Rabbimin mucizeleri işte... Hamdolsun anne olabilmek çok büyük bir nimet...

Teşekkürler. 29 a girdim bugün. Yok yok biz biraz acele ediyoruz :)
Iyi yapmışsınız.hamileliğin en güzel taraflarından biride bu.heyecan ve biran önce bebişi bekleme moduna girmek.bende bakıyorum ama henüz karar veremedim.yapacak çok şey var çookçook

Ahh bu bizz!!!
Napcaz boyle bilmem..
Onceden hareket etsin rahatlariz diyoduk bisey hissetmedigimizi soyluyoduk,
Simdi hareket ediyo ama hissedemeyince panik oluyoruz.
Canimm cok normal aslinda yasadiklarimiz panik yapiyoruz korkuyoruz oncesinde kayiplarimizin olmasinin buyuk payi var bunda.
İnsallah hicbisey olmayacak yavrularimiza hayirlisiyla alicaz kucagimiza canimm benimm

tesekkurler canim

Iyi yapmışsınız.hamileliğin en güzel taraflarından biride bu.heyecan ve biran önce bebişi bekleme moduna girmek.bende bakıyorum ama henüz karar veremedim.yapacak çok şey var çookçook
Aynen canım. Al al bitmiyor. Ben yarın son bi alışverişe cikcam hep son son diyorum ama daha hic o son gelmedi :)
:)

az kaldı.

günümüz aynıymış.
Bakalim kim önce doğuracak
Ayyy çok güzel canım güle güle kullansin yavrun huzurla sağlıkla bol bol uyusun inşallah içinde...
Bende baby2go 8434 bu modelden alicam,simdi sende resmi gormemde bikere daha iyki bu modeli begenmisim dedirtti canim...
canım çok saol. Evet senin de alacağını biliyorum fikir olsun sizlere de diye koydum foto

Ahh canım benim, tam da öyle.
Bi hareketlensin rahatlarız dediğimiz günleri hatırladım şimdi, ama rahatlamak bi kenara dursun zaman geçip daha bağlandıkça korkularda bi okadar arttı.

Ben bebeğimi severken ona diyorum ki "sağlıkla gel annem, gel ki koklayamadığım diğer iki kardesininde kokusunu getir bana"

Sağlıkla, hayırlısıyla vaktinde kucağımıza alalım inşallah hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…