2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Çok sağol canım benim çok iyi oldu vallahi ...Bende ertelemistim simdi sende görünce diyorum artik zamanı versemmi siparişi, çok güzel yaaa.....

Şikayetler başlamış bile.

Allahım bebişleri yemek bile yemelerine izin vermiyormuş.

Çok sağol canım benim çok iyi oldu vallahi ...Bende ertelemistim simdi sende görünce diyorum artik zamanı versemmi siparişi, çok güzel yaaa.....
Ben de çok zor karar verirdim canım ama monga sağolsun bu modeli tavsiye etti.ben de bak bak sıkılmıştim.aliverdim netten hemen ve cok beğendim. Al gitsin sen de :)

Canım bu arada aklıma bisey takıldı içine yatak kalın yatakmi aldın yada alicaksin.Park yatak için yataklar hep ince.Bende pamuk yatak almayı düşünüyorum ama içine ince mi olur bilemedim.5 cm inceliğinde pamuk yatak.

merhaba
benim gibi gebelikte şekeri çıkanlar nasıl besleniyorsunuz ? daha doktoruma gidemedim tatlı hamur işi dışında nelere dikkat etmeliyim

yatağın yumuşak olmaması gerekmiş cnm bilgin olsun biraz sert al

Ben de çok zor karar verirdim canım ama monga sağolsun bu modeli tavsiye etti.ben de bak bak sıkılmıştim.aliverdim netten hemen ve cok beğendim. Al gitsin sen de :)

Erken Doğum riskim var ya hormonlarim alt üst oldu,gecen hafta bi an umutsuzluğa kapıldım oyuzden erteledim ama siparişi vericem sanırım bende dayanamayıp canım çok sağol.

benimkine baksana 102 yazıyo ama ben onu 70 80 diye sayıyorum

70-80 diye şartlandırma bence kendini, son günü düşünki öncesi sürpriz olsun.

Mart annelerine baktım da 40. haftada hala doğumu bekleyen bir çok anne var.

Bende hep ilk kızımı baz alarak 15 gün öne çekiyorum ama çekmemem gerekmiş herhalde.

Kızlar ben de Papetto op-08 park yatak aldım.İçerisnde park yatağı uyku seti de var kargo dahil 329 tl
ayrıca mobilya takımını da aldım
park yatak geldi kurduk gayet güzel siz de düşünün derim

yok kendimi şartlandırma değilde o kadar geçsin sonrasını saymicam çünkü

merhaba
benim gibi gebelikte şekeri çıkanlar nasıl besleniyorsunuz ? daha doktoruma gidemedim tatlı hamur işi dışında nelere dikkat etmeliyim

Canım bende aynı durumdayım.

Çayını-kahveni şekersiz iç(ben yıllardır öyle içerim zaten)
Pirinç pilavı, hamur işleri, patates, beyaz ekmek, makarna(kepekli makarna tüketebilirsin)
havuç(fazla tüketilmemeli, heleki pişmiş hali)
Tatlı, çikolata, dondurma vs. zaten hiç yok bende, en çok onları özledimmm.
Meyvelerden tatlı olanlardan ziyade ekşi olanları tercih et ama az az tüket.

Az az ama sık sık ye,
ekmek 2 ince dilim kepek veya tam buğday olmalı sabah ve akşam, Ekmeği tamamen çıkartma yani hayatından.
Mesela akşam yemeğinde bulgur pilavı yediysen ekmek yeme.
Et-tavuk-balık türlerini ızgara yada haslama olmasına özen göster ve sık sık tüketmeye calış, mesela benim listemde 100 gr.olarak var et ürünleri.

Hazır meyve suarından uzak dur, her gün 1 bardak süt ve 1 kase yoğurdu ihmal etme.
Benim listemde yoğurt hem öğle hem akşam yemeğinde var.
Yoğurt yiyemiyosan ayran olarak tüket mutlaka.

Benim doktorumun tavsiyeleri bunlardı, uyguluyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…