- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.881
Ver canım. Hiç öyle umutsuzluk Yoook.hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. Bu arada kraft in pamuk yanağını arkadaşım önerdi aldım daha gelmedi ama çok iyi diyor canım 139 liraya aldım.Erken Doğum riskim var ya hormonlarim alt üst oldu,gecen hafta bi an umutsuzluğa kapıldım oyuzden erteledim ama siparişi vericem sanırım bende dayanamayıp canım çok sağol.
Çok tatliş ama bunlardır :) yalnız değilsin canım bunlar da bizimkilerben de ilk bunları almistim:)Eki Görüntüle 1458380
Aminn canim insallah.Ahh canım benim, tam da öyle.
Bi hareketlensin rahatlarız dediğimiz günleri hatırladım şimdi, ama rahatlamak bi kenara dursun zaman geçip daha bağlandıkça korkularda bi okadar arttı.
Ben bebeğimi severken ona diyorum ki "sağlıkla gel annem, gel ki koklayamadığım diğer iki kardesininde kokusunu getir bana"
Sağlıkla, hayırlısıyla vaktinde kucağımıza alalım inşallah hepimiz...
Çok teşekkür ederiz teyzesi:) evet baya kokoş olacak:)Ayyyy hepsi çok güzeller canım,desene çok süslü bi prenses olacak meleğin ne mutlu sana...Güle güle taksin kuzun inşallah sende bol bol sev ve her anını fotoğrafla...
Aynen canım çok haklisin vericem bende siparişi inşallah.... Bende bakayım kraft in pamuk yatağına bi ozaman.çok sağol.Ver canım. Hiç öyle umutsuzluk Yoook.hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. Bu arada kraft in pamuk yanağını arkadaşım önerdi aldım daha gelmedi ama çok iyi diyor canım 139 liraya aldım.
Çok teşekkür ederiz teyzesi:) evet baya kokoş olacak:)
Canım bende aynı durumdayım.
Çayını-kahveni şekersiz iç(ben yıllardır öyle içerim zaten)
Pirinç pilavı, hamur işleri, patates, beyaz ekmek, makarna(kepekli makarna tüketebilirsin)
havuç(fazla tüketilmemeli, heleki pişmiş hali)
Tatlı, çikolata, dondurma vs. zaten hiç yok bende, en çok onları özledimmm.
Meyvelerden tatlı olanlardan ziyade ekşi olanları tercih et ama az az tüket.
Az az ama sık sık ye,
ekmek 2 ince dilim kepek veya tam buğday olmalı sabah ve akşam, Ekmeği tamamen çıkartma yani hayatından.
Mesela akşam yemeğinde bulgur pilavı yediysen ekmek yeme.
Et-tavuk-balık türlerini ızgara yada haslama olmasına özen göster ve sık sık tüketmeye calış, mesela benim listemde 100 gr.olarak var et ürünleri.
Benim doktorumun tavsiyeleri bunlardı, uyguluyorum bakalım...
Oyyy çok şirin olacakları kesin iki kız kardeş. Biz de iki kız kardeşiz çok çektim diyo annem süsünüzden püsünuzden :)Kızlar çok süslü oluyorlar valla.
Bir kızım var babasını süsü ile deli ediyor, bir kızı daha olacak bakalım babamıza neler yaşatacaklar.
Oyyy çok şirin olacakları kesin iki kız kardeş. Biz de iki kız kardeşiz çok çektim diyo annem süsünüzden püsünuzden :)
Buz dolabının dondurucusu haricinde buzdolabı gibi tiplerden dondurucum var. Temizlemesi bayağı zor oluyor.
Buzunu erit vs. bende diyorum haftaya onu temizleyim, sonraki hafta da içini yavaş yavaş annemle dolduruyum, doğum zamanı lazım olur.
Sizce erken mi olur.
30 Haftalık olmuş olurum Allah nasip ederse.
Sonrası daha da ağırlaşırım diye korkuyorum.
Pratik önerisi olanlar var mı?
1-2 ay bozulmayacak söylemesi çok çok ayıptır sigara böreği tarzında önerisi olanlar.
çok teşekkür ederim canım korkuyorum değerlerim 200 üstünde iki tanesi şimdilik diyetisyene yönlendirdi birazdan gidicem ama düşmezse hastaneye yatıştan bahsetti canım sıkıldı
çok saol cnm tsk ederimGüle güle giy canım çok güzel gerçekten, sade ve şık.Ayrıca tacın ve terliginde çok uyumlu olur geceliğine, ne güzel...
hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin :))Kızlar ben de Papetto op-08 park yatak aldım.İçerisnde park yatağı uyku seti de var kargo dahil 329 tl
ayrıca mobilya takımını da aldım
park yatak geldi kurduk gayet güzel siz de düşünün derim
rabbim yardımcın olsun... herşey Allahtan bişeyde diyemiyorki insan... derdi veren rabbim dermanınızda verir merak etme içini ferah tut merak etme herşey iyi olcak oğluşunu kucağına alıcaksın hayırlısıyla...kızlar bişey daha oğrendim.....
plasentası asagıda olan anneler....
usgde mutlaka baktırın plasenta onde mı arkadamı bide bu cıktı iimi....
ya sabır ya selamet...
sezeryanda daha zor oluyormus bu durumda ...
kesildiği anda plasenta tam karnın ön duvarındaymış ... keside plasentaya gelebilirmiş...
bu da anneye bebeğe risk...
risk zaten plasentanın previa totolis olusuydu şimdi ikiye katladı bide önde cıktı...
dua edin kızlar....
bi hayırlısıyla oğlusum kucağımda evime gelsem sağsağlim...
Belki yaprak sarma olabilirÖnerisi olan yok mu?
İnşallah canım amin,Allah hepimize sağlıkla,sıhhatle kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza.Sen iyi düşünürsün,iyi olur bence.kızlar bişey daha oğrendim.....
ya sabır ya selamet...
kesildiği anda plasenta tam karnın ön duvarındaymış ... keside plasentaya gelebilirmiş...
risk zaten plasentanın previa totolis olusuydu şimdi ikiye katladı bide önde cıktı...
dua edin kızlar....
Oy canim benim. Sinav üstüne sinav oluyorsun. Rabbim seni ne kadar cok seviyormus. Merak etme evelallah derdini veren devasinida verir. Oğluşunu da alicaksin kucağina inşallahkızlar bişey daha oğrendim.....
ya sabır ya selamet...
dua edin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?