2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Erken Doğum riskim var ya hormonlarim alt üst oldu,gecen hafta bi an umutsuzluğa kapıldım oyuzden erteledim ama siparişi vericem sanırım bende dayanamayıp canım çok sağol.
Ver canım. Hiç öyle umutsuzluk Yoook.hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. Bu arada kraft in pamuk yanağını arkadaşım önerdi aldım daha gelmedi ama çok iyi diyor canım 139 liraya aldım.

Buz dolabının dondurucusu haricinde buzdolabı gibi tiplerden dondurucum var. Temizlemesi bayağı zor oluyor.

Buzunu erit vs. bende diyorum haftaya onu temizleyim, sonraki hafta da içini yavaş yavaş annemle dolduruyum, doğum zamanı lazım olur.

Sizce erken mi olur.

30 Haftalık olmuş olurum Allah nasip ederse.

Sonrası daha da ağırlaşırım diye korkuyorum.

Pratik önerisi olanlar var mı?

1-2 ay bozulmayacak söylemesi çok çok ayıptır sigara böreği tarzında önerisi olanlar.

Aminn canim insallah.

Ver canım. Hiç öyle umutsuzluk Yoook.hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. Bu arada kraft in pamuk yanağını arkadaşım önerdi aldım daha gelmedi ama çok iyi diyor canım 139 liraya aldım.
Aynen canım çok haklisin vericem bende siparişi inşallah.... Bende bakayım kraft in pamuk yatağına bi ozaman.çok sağol.

çok teşekkür ederim canım korkuyorum değerlerim 200 üstünde iki tanesi şimdilik diyetisyene yönlendirdi birazdan gidicem ama düşmezse hastaneye yatıştan bahsetti canım sıkıldı

Kızlar çok süslü oluyorlar valla.

Bir kızım var babasını süsü ile deli ediyor, bir kızı daha olacak bakalım babamıza neler yaşatacaklar.
Oyyy çok şirin olacakları kesin iki kız kardeş. Biz de iki kız kardeşiz çok çektim diyo annem süsünüzden püsünuzden :)

Önerisi olan yok mu?

çok teşekkür ederim canım korkuyorum değerlerim 200 üstünde iki tanesi şimdilik diyetisyene yönlendirdi birazdan gidicem ama düşmezse hastaneye yatıştan bahsetti canım sıkıldı

Merak etme canım diyetle düşer ama çok dikkat etmen lazım.
Benimde şeker yüklemem 200'ün üstündeydi, doktorumda insülinden bahsetti ve dahiliyeye gönderdi.
Dahiliyecide şimdilik insülini geri plana atalım dedi ve açlık tokluk şekerimi dengede tutarak devam ettiriyor ki şükür onlar normal çıkıyor. Benimde yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım.

Benim şekerden dolayı bebeğin suyu biraz fazla, en çok o yüzden korkuyorum,
inşallah bi sıkıntı olmaz hiç birimizde...

Haber ver gelince canım...

Merhabalar güzel annecikler,bugün doktora gidecektik şeker yüklemesi için ama randevuları dolu falan dediler.Tabi eşim sinirlendi,bir de bel ağrım çok fena adım atamıyorum ağrıdan.Cuma gününe başka hastaneye,başka doktora randevu aldık.İnşallah iyi olacak,çünkü aylardır memnun değildim zaten doktorumdan. İnşallah bu sefer iyi olacak doktorumuz.

kızlar bişey daha oğrendim.....

plasentası asagıda olan anneler....
usgde mutlaka baktırın plasenta onde mı arkadamı bide bu cıktı iimi....

ya sabır ya selamet...

sezeryanda daha zor oluyormus bu durumda ...
kesildiği anda plasenta tam karnın ön duvarındaymış ... keside plasentaya gelebilirmiş...
bu da anneye bebeğe risk...

risk zaten plasentanın previa totolis olusuydu şimdi ikiye katladı bide önde cıktı...

dua edin kızlar....

bi hayırlısıyla oğlusum kucağımda evime gelsem sağsağlim...

rabbim yardımcın olsun... herşey Allahtan bişeyde diyemiyorki insan... derdi veren rabbim dermanınızda verir merak etme içini ferah tut merak etme herşey iyi olcak oğluşunu kucağına alıcaksın hayırlısıyla...

Önerisi olan yok mu?
Belki yaprak sarma olabilir
İnşallah canım amin,Allah hepimize sağlıkla,sıhhatle kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza.Sen iyi düşünürsün,iyi olur bence.

Oy canim benim. Sinav üstüne sinav oluyorsun. Rabbim seni ne kadar cok seviyormus. Merak etme evelallah derdini veren devasinida verir. Oğluşunu da alicaksin kucağina inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…