2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim korkman uzulmen cok normal karnimizda bir canli var ve onun can guvenliginden biz sorumluyuz insan ister istemez kendini sucluyor en ufak seyde. Rabbim ins sana ve bebisine sikinti vermez iyi hbrlerle donersin ins doktordan. Dua et ve herseyin iyi olacagina inandir kendini

canım geçmiş olsun öncelikle hangi belirtiler ile doktoras gittin her hamileye böle test yapılıyormu

günaydın arkadaşlarr midem bulanıyor bugün Allahtan yarım gün ancak akşamada misafirim var yemeğe. dünden çorbamı, ana yemeğimin harcını, tatlımı ve zeytinyağlılardan birini yapmıştım. iyikide yapmışım hiç mutfağa giresim yok anca temizlikle ve diğer eksiklerle uğraşırım ama hiç halim yok.

canım geçmiş olsun öncelikle hangi belirtiler ile doktoras gittin her hamileye böle test yapılıyormu
cnm bu testler rutin her hamileden kan ve idrar testleri istenir olan ve olması ihtimal bişey var mı bakılır allah arkadaşımızın yanında olsun ilk defa duydum ben ne yapılmalı bilmiyorum da ama dediğin kadar da kötü değildir fikrimce yoksa adet gecikir gecikmez yaparlardı yada hamilelik boyunca test tekrarlanırdı

canımya rabbim yardımcın olsun. Zor olduğunu biliyorum ama ne olur kendini üzme bebeğini düşün rabbim büyük inşallah birşey olmayacak meleğinede
biberoncum çok üzüldüm canımya rabbim yeniden hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
Kizlar yetişin bulantilarim teşrif ettiler bugün öğle yemeğinde biseyi biraz istemeyerek yemistim ondan beridir çok şiddetli değil ama içim dönüyor sanki
bende aynıyım canım

HASAR SİSTMEİNDEN BAKTIM BANA YAPMIŞLAR CANIM GEÇEN GEBELİĞİMDE 3 4 AY ÖNCE YAPILMIŞ 1500 TL TUTMUŞTU ÖZELDE DEMEK BANA DOKTOR BİŞİ DEMEDİ BİR DEMİRİM EKSİKTİ

Çarpıntım vaarr Tam göğüs kafesimin ortasında birden bi çarpma oluyo nefesim kesiliyo
2 gündür var ama bugün çok sıklaştı. Var mı buu yaşayan?
İnternette deniyor ki bu normal bişey. Kansızlıktan da olabilir diyor. Bende kansızlık var evet ondan mı acaba?
Bu kadar sık olması normal olur mu ki

Ama kalbim çarpmıyor benim. Kafesin ortasında bi sıkışıklıkla beraber bişey atıyo. Bu da mı çarpıntı oluyo? Kalbimin ritminde bişey hissetmiyorum

Oyy bu haftadan sonra artması ve bulantının sıklaşması gayet normal canım ama yemek konusunda çok haklısın , bende giremiyorum mutfaga... Allah yardımcın olsun

Hiç bir bilgim yok canım inan ki...doktoruna gittiğinde bu durumu da sorarsın olmadı... Kötü bir şey değildir sanırım :)

Ama kalbim çarpmıyor benim. Kafesin ortasında bi sıkışıklıkla beraber bişey atıyo. Bu da mı çarpıntı oluyo? Kalbimin ritminde bişey hissetmiyorum
hiç bilmiyorum canım.
Oyy bu haftadan sonra artması ve bulantının sıklaşması gayet normal canım ama yemek konusunda çok haklısın , bende giremiyorum mutfaga... Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canımya inşallah artmaz işyerinde çok sıkıntılı olur o zaman.

SirriEyvan aslında listede illerde olsa güzel olur. Hatta hastaneler bile olabilir. Öneri sadece :)
Elbette ama 70 kişiye teker teker ulaşıp şehirlerini eklemek çok zor olur benim için ve sizler için... baştan konuşulup yapılsaydı olabilirdi.. özelden yada sayfadan muhabbet edilebilir bunlar canım

Elbette ama 70 kişiye teker teker ulaşıp şehirlerini eklemek çok zor olur benim için ve sizler için... baştan konuşulup yapılsaydı olabilirdi.. özelden yada sayfadan muhabbet edilebilir bunlar canım
Ben
aynı durum bende de oluyo canım kalbimin üzeri değil iki Göğüs arası bi titreşim giriyo ama rahatsız ediyor doktoruma gidince soracak umarım kötü bişey degildir..

Benim dogum tarihim Değişti canım ya zahmet olacak ama değiştirir misin 14.06.2015

kizlar bu bulanti ne fena ne kotu birseymis hic bulantim yoktu yiyip iciyodum dunden beri cok fenayim ne yiyebiliyom ne icebiliyom sabah sut iceyim dedim burnuma koktu peynir yiyeyim dedim ayni zaten yediklerimde rahatsiz ediyo oyyyyyy

canim Allah yardimcin olsun ben su an bulantidan kendime bile bakamiyorum sen daha misafir alcan

kizlar bu bulanti ne fena ne kotu birseymis hic bulantim yoktu yiyip iciyodum dunden beri cok fenayim ne yiyebiliyom ne icebiliyom sabah sut iceyim dedim burnuma koktu peynir yiyeyim dedim ayni zaten yediklerimde rahatsiz ediyo oyyyyyy
Aynen canım suan yatıyorum sürekli bişeler atıştırıyorum ama Geçmiyor sanırım bir süre devam edecek... meleklerimiz sağlıklı olsun da inşallah razıyım..

herkes mide bulantısından şikayetçi benim gibi bende de aşırı derecede midem şişiyor bulanıyor hiç kusmadım ama yemek yiyemiyorum şişip kalıyorum ne yapacağım anlamadım bir türlü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…