2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canım suan yatıyorum sürekli bişeler atıştırıyorum ama Geçmiyor sanırım bir süre devam edecek... meleklerimiz sağlıklı olsun da inşallah razıyım..
tabi razziyiz cok sukur bebeklerimiz oldu sikayet deil tabi bu halsizlik yorgunluk bas donmesi birde bulanti olunca iste zor oluuo

tabi razziyiz cok sukur bebeklerimiz oldu sikayet deil tabi bu halsizlik yorgunluk bas donmesi birde bulanti olunca iste zor oluuo

Bulantı derken kusuyor musunuz acaba çünkü ben daha dün ilk defa sabah kustum, ama midem hafif hafif rahatsız başka da kusmuyorum. İyi mi kötü mü anlamadım, zamanı gelse de kalp atışlarını duysam rahat etsem

yok canim agzima kadar gelip gidiyo kusma yok normal diyorlar kalp atisini daha duymadinmi beni haftaya cagirdi doktorum duyariz dedi ama erken mi olur

Bulantı zor zanaat...benim de gittikçe arttı, öğürme aşamasındayım şu an kusma olmadı daha..
Minikler için katlanacağız artık

hiç sıkma canını bunun aviditesi bilmem nesi var..umarım önceden geçirilmiştir. hem ilk üç ayda anneden bebeğe geçme ihtimali düşükmüş..nette okuyup okuyup kurulma sakın..duamdasın

Ama kalbim çarpmıyor benim. Kafesin ortasında bi sıkışıklıkla beraber bişey atıyo. Bu da mı çarpıntı oluyo? Kalbimin ritminde bişey hissetmiyorum
kalbinde kuş varmış da kanat çırpıyormuş gibi oluyor canım. Çarpıntı böyle birşey. derinin altında kuş varmış gibi oluyordu bende. uzun zamandır yaşamadım. Bol su tüket, ani hareketlerden kaçın. geçmiş olsun

TORCH testleri deniyor bunlara.4-5 test. ilk muayenede istemiş olmalı doktorunuz

bayanlar merhaba bugün doktora gittim kesem yeni göründü kalp atışları içinde 15 gün sonraya gün verdi doktor ama geç değilmi sizce

6+4deyim şimdiye kadar hiç bulantım yoktu bugün ilk kez yemekler kokmaya başladı midem acayip bulandı. Bir şey yiyemiyorum. Biraz meyve suyu ve bi avuç Fındık zorla yedim. Benim gibi olan var mi ne yapıyorsunuz? Ya hep böyle devam ederse yavrum aç kalacak

yavrularımız ilk 3 ay vücut depomuzdan alıyorlar merak etme...böyle olacak ilk zamanlar...genelde aynı durumda herkes , bende dahil...

Bende bulanti yok ama ister istemez bi tiksinme oluyor bazi yemeklerden.
Bakalimmmm...

9 haftalik olduk nerdeyse cok sükür....

[QUOTEgulsah1489, post: 37512394, member: 630275"]bayanlar merhaba bugün doktora gittim kesem yeni göründü kalp atışları içinde 15 gün sonraya gün verdi doktor ama geç değilmi sizce[/QUOTE]
Benle ayni gundesin.ben gecen hafta kalp atislarini duydum ama alttan bakti doktorum. Herhalde sen karindan baktirdin o yüzden duyulmamis

Cok kotuyum ben ne yemek yapmaya halım var ne kafamı kaldırmaya bısey yıyemıyorum zaten mıdemın bulantısı da cabası... Rabbım hepımıze kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…