2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

orası öyle tabi artık bi kişi daha geliyo onun sorumluluğu bakımı ama olsuuun annelik duygusu evlat sahibi olmak hepsine değer ne güzel zaman yaklaşıyo artık hem sevinç hem stres telaş hepsi olacak tabiki ama düşünsene bi kaç ay sonra o minik yaramaz karnında değil yanında olacak sarılıp öpeceksin emzireceksin tam bi anne modunda olacaz bende günler hemen geçsin diye dua ediyorum

Evet yakarQUOTE="cimcimesevilay, post: 40022572, member: 614918"]gömlek yakmaz mı inve yazlık tulumlar lur herhalde
E yakar canim ama benim cok hosuma gidiyo iyi bi kumas secersem yakmaz ama o tarz seylerde 0.3ay arasi bulmak zor[/QUOTE]

evet geneli 6 aydan sonra başlıyo

CanımUOTE="cimcimesevilay, post: 40022679, member: 614918"]çevremde kullanan hiç yok o markaları ya genelde dalin jahnsons baby kullanıyolar bi tek ıslak mendilde uni baby alıcam bi ona kara verdim
Canim yazdgin urunler market urunu.mustela eczane urunu en kaliteliside o zaten.bubchen de dalin ve jansons babye gore biraz pahali ama bazi sitelerde zaman zaman indirime giriyor. Sebamet baby de var oda guzel.[/QUOTE]

sebamed aklımda zaten büyük ihtimal onu alırım

Ama artık ciddi ciddi az kaldı.

60 gün sonra beklemeye başla sen.

arkandan geliyorum.

ben daha bı tane aldım da o da 3-6 aylık. 0-3 de almak lazım ii yapmışsın cnm

ya ben hep 0-3 alıyorum yenidoğan da aldım 3-6 aylık olanndan beğendiğim 1 2 tane bişe aldım çünkü kestiremiyorum kilosunu falan belki dar gelir belki bol olur diye o zman bebişimle çıkar alırım diyorum

3 tekerlekli onermiyorlar önde tek teker olduğundan denge problemi olabiliyormus diye

Tamam canım benimde içime sinmiyordu 3 tekerlek çünkü kızım kardeşini sürmek isteyecek.

O zaman ayvayı yerdik. :)

Akıl akıldan üstün işte.

prima premium care 5 yıldız olanlar çok iyimiş hekes onu öneriyo şampuan losyon vs uni baby nivea hiç içime sinmiyo ne bilim dalin jahnsons baby nasıl acaba

Ablam alabiliyorsan seba med al demişti bana ama o çok pahalı. Ondan sonra uni baby ve nivea. Islak mendilde uni baby yenidoğan dedi bana çok iyiymiş. Bezde de premium care'i önermişti. ama 2 kişiden kötü yorum aldım o bez konusunda. Hangisiyle başlarsan onunla devam etmelisin dedi birde pişik oluyormuş popişleri yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…