2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
6+4deyim şimdiye kadar hiç bulantım yoktu bugün ilk kez yemekler kokmaya başladı midem acayip bulandı. Bir şey yiyemiyorum. Biraz meyve suyu ve bi avuç Fındık zorla yedim. Benim gibi olan var mi ne yapıyorsunuz? Ya hep böyle devam ederse yavrum aç kalacak

Benimde 7. Haftam dün bitti ama bulantılarda beni bitirdi. Ne yptıysam geçmiyor şuan bile yarım dilim ekmekle duruyorum hem açım hemde kuzucuk için korkuyorum

[QUOTEgulsah1489, post: 37512394, member: 630275"]bayanlar merhaba bugün doktora gittim kesem yeni göründü kalp atışları içinde 15 gün sonraya gün verdi doktor ama geç değilmi sizce
Benle ayni gundesin.ben gecen hafta kalp atislarini duydum ama alttan bakti doktorum. Herhalde sen karindan baktirdin o yüzden duyulmamis[

[QUOTEgulsah1489, post: 37512394, member: 630275"]bayanlar merhaba bugün doktora gittim kesem yeni göründü kalp atışları içinde 15 gün sonraya gün verdi doktor ama geç değilmi sizce
Benle ayni gundesin.ben gecen hafta kalp atislarini duydum ama alttan bakti doktorum. Herhalde sen karindan baktirdin o yüzden duyulmamis[/QUOTE]
evet karından baktı oyüzden heralde

İnşallah canım hamile kalmadan önce enfeksiyon kapmışsındır. Umarım bebeğine hiçbir zararı yoktur. En kısa sürede sende kendini toparlarsın.

Merhaba arkadaşlar.Cuma günü 5.5 yaşındaki oğlum ateşlendi boğaz enfeksiyonu dedi dr.Ateşli diye yanımda yatırdım çok ilgilendim.Pazar aksamı kırmızı döküntüler çıktı ellerinde ayaklarında ağzında eşim dr a götürdü Bulaşıcı çıktı.El ayak ağız hastalığı diye.Duyunca çok üzüldüm hem Oğluma hem karnımdaki bebeğime.Dün kendi dr Uma gittik bebek iyi büyümüş hastalık bulaştıysa Ateş'in yükselirse ara dedi oğlum 2 gündür ananesinde kalıyor bende beklemedeyim inş bulaşmamıştır.Hamilelikte Bulaşıcı hastalıklar tehlikeli.2 li test için 12. Haftamda çağırdı tekrar.

Allah nasip ederse bende haziran annesi adayıyım Bazı doktorlar depo diyo bazıları dengesiz beslenmek zarar verir ilk 4 ay diyo stres oldum amaa

Mide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.

Topigimizde genel olarak haftanin konusu mide bulantilari sanirim isimiz allaha kaldi gecici cozumler var fakat kalici olarak yok sanirim mecbur dayanicaz bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunu hayal ederek...

Allah nasip ederse bende haziran annesi adayıyım Bazı doktorlar depo diyo bazıları dengesiz beslenmek zarar verir ilk 4 ay diyo stres oldum amaa
İnşallah sag salim kavuştursun uz yavrunuza.ilk 3:ay da sikinti yok zateb bebek asik 3 aydan sonra kili aliyo su ve c vitaminli meyveler bebekte hucrede buyuk yarari var onlaru tüketmeye çalışın

Mide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.

Gün içinde devamlı olması beni çok güçsüz bıraktı, on günde 3 kilo verdim

İnşallah sag salim kavuştursun uz yavrunuza.ilk 3:ay da sikinti yok zateb bebek asik 3 aydan sonra kili aliyo su ve c vitaminli meyveler bebekte hucrede buyuk yarari var onlaru tüketmeye çalışın

Mandalina sağolsun zaten kurtarıcım

Benle ayni gundesin.ben gecen hafta kalp atislarini duydum ama alttan bakti doktorum. Herhalde sen karindan baktirdin o yüzden duyulmamis[/QUOTE]
EVET CANIM KARINDAN BAKTI HERALDE O YÜZDEN DUYULMADI

Öncelikle geçmiş olsun canım. Sizin işiniz daha zor valla. Sadece karnındaki bebeğini düşünmüyorsun. Umarım bebeğine bulaşmamıştır.

Merhaba kizlar. haziran anneleri listesine beni de ekleyebilir misiniz?tahmini dogum tarihi 18.06.2015,2.cocugum, 30 yasindayim.cinsiyet hakkinda henuz bisey hissetmiyorum :)

Merak etme cnm o verdigin 3 kiloyu fazlayila alirsin ilk uc ay 7-8 kilobile veren oluyor uc aydan sonra devam ederse boyle dr serum takviyesi yaptirabiliyor inşallah gerek kalmaz.

Hayırlı akşamlar herkese. Yorucu bir gün sonrası yeni ayaklarimi uzatıp dinlenebildim çok şükür. Sabah kasık ağrım vardı geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…